reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Brzuch mnie czesto boli,piersi mam obolałe,a tak ogolnie ok.Oprocz tego że w krzyżu mnie strasznie łupie:crazy: Mdłości jak narazie nie mam.mysle że to jest kwestia tygodnia.

Masz dwoch chł i jedną dziewczynke,pewnie bedzie druga do pary:-)

reklama
poogladaj fajny film:-)...Ja wczoraj spalam godzinke z moja siostrzenica,maia ma 2mce. A tak ogolnie nie spie.Z synem chodze na plac zabaw,rower itd. iec pospac nie da.jak za duzo gotuje,mowi mamusiu nudze sie...

Jaspis, no kurde, co za palant. Facetom łatwo mówić, to nie choroba, po co zwolnienie itp itd. A gdyby któryś kilka dni cierpiał mdłości, to zaraz by był umierający.... Moja babeczka to na dzień dobry pyta czy chcę zwolnienie.
Co do podłogi, to hmmm, na początku dzieciątko może ulewać, no chyba, że karmienie planujesz w innym pokoju. Ale do raczkowania, leżenia i zabawy na podłodze, wykładzina albo dywan fajnie się sprawdzają.

Bakaalia, ja planuję Adasiowi kupić materac normalnych wymiarów i pościel i przenieść go do jego pokoju niedługo przed narodzinami maleństwa. Materac albo zawieszony trochę powyżej podłogi z barierką, albo po prostu na początku na podłodze, zeby nie spadał za daleko.

Dobry pomysł z nowymi działami.

Miałam Was dokładnie poczytać, ale im dalej, tym bardziej pobieżnie, bo i samopoczucie coraz gorsze. Mam dość tych mdłości :( Biedne moje dziecko, bo mama zdycha, zamiast się nim zajmować...

reklama
z gubieniem się masz racje! ja czasem nie moge się doczytać:D Ale mnie mdli po śniadaniu:sorry: chciałabym iść na bete ale z córką nie mam jak bo tylko do 8 w przychodni można a ona się dopiero 10 min temu obudziła więc mleko, przebieranie itp...wrr mój gin jest dopiero 12go wolny:(((( chyba że pojde tu tez prywatnie w pt ale to znów 80zł pójdzie...

Do góry