reklama
Wiesz co chyba Ci tatusiowie zawsze potrafią się wsiąść w garść. U nas w rodzinie tatuś załatwiał, on rozmawiał z lekarzami, bo mamusia po 5 min nie wiedziała co lekarz powiedział, w takim transie była. Ale opiekowała się dzieckiem i latała do niego.
Kainkas święte słowa, oby 2 nerka zdrowa była
Kainkas święte słowa, oby 2 nerka zdrowa była
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Jagna imię Marcel tez mi się bardzo podoba, to była jedna z opcji dla naszego Oskarka ale zostaje Oskarek
Ps.o tym paciorkowcu pierwsze słyszę 8 lat temu nie było badań na to. Jutro zapytam ginki, może faktycznie da mi na to skierowanie po 33 tyg
Macie racje z tymi tatusiami.
Jak rok temu trafiliśmy z młodym do szpitala z podejrzeniem wyrostka, to ja nie wiedziałam jak się nazywam, a mąż podpisywał zgodę na operację bo ja nie byłam w stanie trzeźwo myśleć Dobrze że on taki ogarnięty w takich sprawach.
Na szczęście żadnej operacji nie miał, okazało się że miał jakąś wirusówkę...
Ps.o tym paciorkowcu pierwsze słyszę 8 lat temu nie było badań na to. Jutro zapytam ginki, może faktycznie da mi na to skierowanie po 33 tyg
Macie racje z tymi tatusiami.
Jak rok temu trafiliśmy z młodym do szpitala z podejrzeniem wyrostka, to ja nie wiedziałam jak się nazywam, a mąż podpisywał zgodę na operację bo ja nie byłam w stanie trzeźwo myśleć Dobrze że on taki ogarnięty w takich sprawach.
Na szczęście żadnej operacji nie miał, okazało się że miał jakąś wirusówkę...
jaspis
Fanka BB :)
Wpadam w przerwie między myciem drzwi do salonu a czyszczeniem glazury w łazience.
ewa, Antoniusz
Agnis zdrówka dla męża
A u nas w szkole rodzenia mówią żeby pępka nie ruszać i niczym nie smarować, tylko nie moczyć specjalnie (jak się ciut zamoczy to nic) i nie przyciskać pieluchą.
Joasia odnośnie wózków to zawsze będą negatywne opinie, o każdym. Ja wychodzę z założenia (bo tez czytam opinie) że jak tych dobrych jest jednak więcej to wtedy jest ok;-).
Przypomniało mi się co mi się śniło dzisiaj. Pojechałam rodzić do szpitala nie w moim mieście tylko w mieście sąsiadującym i tam była sala do porodów rodzinnych z przeszkloną ścianą od strony korytarza, a na korytarzu pełno ludzi i gapili się przez szybę na mnie jak na małpę w zoo.
ewa, Antoniusz
Agnis zdrówka dla męża
A u nas w szkole rodzenia mówią żeby pępka nie ruszać i niczym nie smarować, tylko nie moczyć specjalnie (jak się ciut zamoczy to nic) i nie przyciskać pieluchą.
Joasia odnośnie wózków to zawsze będą negatywne opinie, o każdym. Ja wychodzę z założenia (bo tez czytam opinie) że jak tych dobrych jest jednak więcej to wtedy jest ok;-).
Przypomniało mi się co mi się śniło dzisiaj. Pojechałam rodzić do szpitala nie w moim mieście tylko w mieście sąsiadującym i tam była sala do porodów rodzinnych z przeszkloną ścianą od strony korytarza, a na korytarzu pełno ludzi i gapili się przez szybę na mnie jak na małpę w zoo.
Josek
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
Ja tez zaliczam sie do tych niewyspanych ech i nie pamietam kiedy nocke przespałam a teraz chyba jeszcze pełnia sie dokłada.
Muniś zdaj relacje z wizyty na policji. Ale ja bym sąsiadce nie odpusciła. grzecznie bym jej powiedziała ,że jak jeszcze raz wywinie taki numer to założycie jej sprawe w sądzie o pomówienia. Policja tez powinna ja pouczyc ,że przy wzywaniu bez potrzeby policji mandat dostanie. Jak jej teraz odpuscisz to potem jak dziecko bedzie i usłyszy płacz to zgłosi do opieki ,że sie znecasz nad dzieckiem. Niestety ten typ tak ma.
Maus wspólczuje cukrzycy.
Marcia niektóre stłuczenia długo sie utrzymuja ale napewno warto sprawdzić
Japis gratuluje 27 !
Secreto współczuje obrzegu umnie narazie tylko troche dłonie troche puchną
ewa gratuluje 100 dni !
Gratuluje udanych wizyt!
słonko ładnie świeci wiec biore sie za okna a na obiad pizze upiekę!
Ja tez zaliczam sie do tych niewyspanych ech i nie pamietam kiedy nocke przespałam a teraz chyba jeszcze pełnia sie dokłada.
Muniś zdaj relacje z wizyty na policji. Ale ja bym sąsiadce nie odpusciła. grzecznie bym jej powiedziała ,że jak jeszcze raz wywinie taki numer to założycie jej sprawe w sądzie o pomówienia. Policja tez powinna ja pouczyc ,że przy wzywaniu bez potrzeby policji mandat dostanie. Jak jej teraz odpuscisz to potem jak dziecko bedzie i usłyszy płacz to zgłosi do opieki ,że sie znecasz nad dzieckiem. Niestety ten typ tak ma.
Maus wspólczuje cukrzycy.
Marcia niektóre stłuczenia długo sie utrzymuja ale napewno warto sprawdzić
Japis gratuluje 27 !
Secreto współczuje obrzegu umnie narazie tylko troche dłonie troche puchną
ewa gratuluje 100 dni !
Gratuluje udanych wizyt!
słonko ładnie świeci wiec biore sie za okna a na obiad pizze upiekę!
Wpadam w przerwie między myciem drzwi do salonu a czyszczeniem glazury w łazience.
ewa, Antoniusz
Agnis zdrówka dla męża
Matko ale sen, masakra
Co do sprzątania to wiecznie na szmacie jadę, a i tak g... widać
A ja przegapiłam 100dniówkę
Jagna, miałaś wczoraj - możesz zrobić after party
Dobra, siadam do roboty, bo Nuśka śpi. Chciałabym dziś wcześniej wyjść do przedszkola, żeby ją przespacerować, bo piękne słonko. A Franka po tym zapaleniu ucha nie chcę jeszcze ciągać po polu za długo. Zobaczymy, co jutro laryngolog powie na ten niedosłuch.
Dobra, siadam do roboty, bo Nuśka śpi. Chciałabym dziś wcześniej wyjść do przedszkola, żeby ją przespacerować, bo piękne słonko. A Franka po tym zapaleniu ucha nie chcę jeszcze ciągać po polu za długo. Zobaczymy, co jutro laryngolog powie na ten niedosłuch.
reklama
Ewa sama w domku. Zaraz padnę z nudów. Nie mam wody to nawet nie pozmywam. Wody nie będzie do 18, bo wymieniają rury w piwnicy Mąż nałapał 4 garnki i 2 dzbanki ;-) A i całe wiadro do spuszczania wody, ciekawe jak ja je podniosę Na 15:30 jasełka, nawet nie umyje głowy Wczoraj żadnej kartki nie powiesili, zero informacji, dziś rano przeszli się po mieszkaniach i kazali łapać wodę Skarga na firmę do spółdzielni pójdzie już sąsiadka zbierała podpisy w bloku.
Podziel się: