reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam wtorkowo i słonecznie :)
Susi wszytko będzie dobrze i mam nadzieję ze szybko cię ze spitala wypuszczą.

Jagna bardzo ładne imię, też kiedyś o takim myślałm.

Ewa no to mama bardziej niż ty przygotowana;-) i dobrze.

Muniuś energi zazdroszczę ja się z niczym nie mogę zebrać i ogarnąć. A babka jakaś nawiedzona ciekawe jak zareagują policjanci jak z brzuchem do nich przyjdziesz.

Nikusia z fotoradaru niestacjonarneg straż miejska moze nadal robić zdjęcia ale na odcinku oznaczonym znakami. Może podjedz do siedziby tej straży z takim pismem jak ci dziewczyny radziły o obniżenie wymiaru mandatu.

Olzia Kasia gratuluję udanej wizyty.
Mause no nieciekawie z ta cukrzycą ale będzie ok jak trzeba to weźmiesz insulinę i unormuje się.

Agnis zdrówka dla męża.

Ewa a mi dziś śniły się wózki i już mam dosć bo nie mogę się na nic zdecydowac co coś mi się spodoba to opinie w internecie prócz pozytywnych znajdą się negatywne i mąż już ma mnie dość i powiedział żebym sama sobie wybierała.

Mamusia synka dziwne że na na usg lekarz nie wykrył braku nerki u tegomaleństwa przecież to sprawdzają.

Masiosia ty idz do tego lekarza bo to za długo trwa i bardzo się męczysz jak trzeba antybiotyk to trzeba i tyle.

Nie wiem co jeszcze miałam napisać :wściekła/y::wściekła/y:.Ja dziś ide na szczepionkę na grypę zdecydowałam się ja jednak wziąć no i mam spotkać sie z położną ciekawe co mi bedzie mówiła.

Życzę wszytkim miłego słonecznego dnia.

reklama
Witajcie ;)
i witam nowe mamusie bo chyba sie z wszystkimi nie witałam :))

dziś sie zorientowałam że wczoraj mialam studniówke :p i mnie mineła

Po wczoraj dalej czuje sie fatalnie.. to jest okropne i nie bede tego powtarzac..
a pozatym coraz gorzej mi się śpi, wszystko mnie boli i ciągle się budze :((

susi ( jesli pomyliłam to przepraszam) pisała ze czeka ją szpital wiec trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok.
Niusia oj to jest okropne. bo to jednak duzo pieniedzy :( współczuje!
Agnis zdrowia dla męża :)
i dla wszystkich chorowitek!!

Ostatnio zrobiły mi sie nogi takie ciężkie.. i obolałe:(
mały też częśto mnie kopie tak że az boli pod żebrami...

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wizyty i wyniki ;))

Dzwoniłam do gin. po wyniki badań. Cytologia czysta. Uff :) To jeszcze paciorkowiec mi został, ale nigdy nie miałam, więc tego się nie obawiam :)

to jest najgorsze, że niby ciąża przebiega prawidłowo, nic się nie wykrywa dopiero po urodzeniu dziecka coś wychodzi i zamiast cieszyć się macierzyństwem w pełni to rozpoczyna się diagnostykę, leczenie i wędrówkę po szpitalach :(
torbiele zwykle nie są groźne i same się wchłaniają ale to co przeżywają pewnie teraz to masakra..

ewa dobrze, że cytologia jest w porządku :)

Mamusiu synka... ale mi szkoda tego chłopczyka... Jej o mało co się nie popłakałam jak zaczęłam sobie wyobrażać, że lezy biedulek sam...
Ta Twoja koleżanka może mieć zaczątek depresji, albo nasilonego babybluesa... nie ma się co dziwić... może zupełnie czuje się nieogarnięta i ta sytuacją i tym, że się źle czuje... w sumie to pierwsze dziecko, wieć może tak być... Pieprzy od rzeczy, w sensie "nie mam siły pójść do małego" dlatego podejrzewam, że może coś być nie halo z jej głową

Munis... burgery dobre, ale ja już jadłam w innym miejscu, więc mnie nie powaliły:),ale na szybko można coś dobrego zjeść i napewno się najeść i ubrudzić :) sosami

Koreczek...
weź się zacznij oszczędzać i tę swoją mamuśkę pogoń trochę do roboty....

Susi... ja mam nadzieję, ze wszystko będzie ok w tym szpitalu...

Reszty nie pamiętam... :-)

reklama
O dzizys, weszlam na wage po dosc sporym sniadaniu i co? 85. 2 kg :szok: zgaga robi cuds, ale dziewczyny czy to nie wplywa zle na dzidcko ?? No 6 grudnia wazylam prawie 89 kg

Do góry