ewa- oilan tez jest od 1 dni zycia ja mialam przy Karo
Oillan - Oillan Baby jedna butelke i teraz pewnie tez kupie pozniej mielismy przejscia z ŁZS i Dermoklar nam sie idealnie sprawdzil a potem to juz nie pamietam ale chyba nivea, babydream - jedynie jak raz uzylam od siostry fioletowego J&J to starsznie ja wysypalo
kasiak- wymaz gbs wczesnie ci robil naogol kolo 34tc chyba (ale czas wykonania nie ma tu znaczenia tylko tyle ze ma byc przed porodem)ja mialam robione i niestety pozytywny wynik - duzo szpitali teraz wymaga przy pzryjeciu wyniku gbs (paciorkowca typu b) - gratki wizyty!
jagna - a ja myslalam ze Cyprian juz klepniety byl - i jedno i drugie bardzo ladne
agnis- wydaja mi sie te rady Twpjej poloznej bardzo subiektywne i takie jak kazda z nas moglaby podac swoja opinie o danym kosmetyku i kazda bylaby inna i kazda po czesci sluszna (a przynajmniej w przypadku konkretnego dziecka) ale zdecydowanie nie zgadzam sie z ta solą fizjologiczna - mi kilku pediatrow mowilo zeby nie stosowac bo to "przyzwyczaja" sluzowke ze sama nie musi pracowac oczywiscie zeby sucha koze jakas wyciagnac czy cos tak ale nie profilaktycznie i to 2 razy dziennie - lepiej chyba zadbac o odpowiednie nawilzenie powietrza w pokoju gdzie przebywa dziecko ale moze sie myle i
malpawzoo nam cos wiecej napisze o tym