reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam was wszystkie :-D

tak duzo juz was, ze po mojej nieobecnosci sie pogubilam:eek: mialam dzis w pracy nadrobic swoje zaleglosci, ale tak kiepsko sie czulam i mnie caly czas mulilo, ze nie mialam sil :baffled:

Witam wszyskie nowe mamusie :-)
Melduje sie po wizycie z usg. Jestem w 7t4d i dzidzius ma 9,3 mm i serduszko bije:tak:Bylam dzis bardzo mile zaskoczona ginekologiem! Pierwszy raz u niej bylam, bo tylko ona miala termin wolny na usg w medicoverze i chyba ja sobie przepisze jako lekarza prowadzacego! Mam do niej przyjsc za tydzien czyli 6.08 to omowilmy wszystkie moje wyniki itd. i nawet miala czas na wszystkie moje pytania :tak:

mamusia synka wspolczuje tych wszystkich dolegliwości, mi się dopiero zaczynaja a już mam ich dosc :baffled:

reklama
Witam się ponownie :-)

Ja też już po wizycie z USG wychodzi 8t1d i fasolinka ma 1,67cm a serduszko bije jak dzwon i TP na 10.03... z OM na 16.03 ale że cykle miałam różnie to lekarka uśredniła termin na 13.03 :-) Także teraz już oficjalnie jupiii :-D

mamusia synka o biedna jesteś, współczuje
a ja ca lymi dniami wciskam jedzenie na siłę, jedno wejdzie, drugie nie wejdzie, ciągle mdli i dziś jeszcze kwaśno w buzi.
mam tylko nadzieję, że maluszek ma się dobrze i zdrowo się rozwija, ja jakoś przeżyję

odbiegając od tematu, właśnie słyszę rprzez okno płaczące dziecko, nie wiem czy wy tak macie, ale mi sie zawsze wydaje, że moje dziecko płakało zawsze cicho nie tak wrzeszcząco jak niektóre ;)

Witam dzieczyny. Jestem W ciazy. Ide dopiero do lekarza We czWartek.
Narazie mam tylko bole brzucha i piersi sa obolale. Ale mdlosci tez mnie niestety czekaja.

Witam dziewczynki ja dzis mam senny dzien od rana spie budze sie tylko na siusiu i cos na ruszt wciagnac......
Jesli chodzi o pobyt dziecka w szpitalu to z moim synem 9teraz ma 16 lat) od 3 miesiaca zycia do 5 roku zycia non stop z przerwami na krotki pobyt w domu.
Dominik urodzil sie z astma oskrzelowa i zachlystowym zapaleniem pluc,do 11 roku zycia codzienna walka z inchalatorami,atakami dusznosci etc......

mamusia synka u mas na szczescie sytuacja sie poprawila ataki prawie ustaly ale jakas grypa czy przeziebienie i niestety choroba sie odzywa.....jednym slowem ciezko mimo ze chlopak ma juz 16 lat.

Dziewczyny dzisiaj mocno plamiłam i pojechałam na IP.... dzidziuś żyje, serduszko bije.... ale mam się oszczędzać, jednym słowem leżeć plackiem.... luteiny mam już nie brać... teraz dostałam duphaston 3x1 i w poniedziałek albo wtorek do kontroli. Przepraszam że tak tylko o sobie ale obecnie nie mam dojścia do kompa.... wpadłam na chwilę do siostry i mogłam skorzystać z internetu.

Wszystkiego dobrego dziewczyny :*

19ania, uważaj na siebie!
Medzik, Monisia, cudne wieści :) Oby tak do końca :)
Mamusia synka, Gingerka, mój synek też astmatyk, ale póki co (tfu tfu!) obyło się bez szpitala. W trudniejszych sytuacjach Encorton nas ratował. A tak, codziennie jest na wziewach (Flixotide, Atrovent, Ventolin) + inne.
Violet, witaj :)

Od razu przepraszam, że piszę konkretnie, osobowo, ale już wszystkie nicki mi pouciekały.
W każdym razie odnośnie prezentu "od dzidzi"... Uważam, że to świetny pomysł. Sama to sprawdziłam, jak rodził się mój młodszak. Sprawdziło się, więc polecam.

reklama
dziękuję bardzo za rady w sprawie wykładziny, mąż też jest przeciwny, więc będzie goła podłoga :)

ania najważniejsze, że z dzidziulkiem dobrze.
trzymaj się i odpoczywaj dużo, głowa do góry!

Do góry