reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis - My też czasem robimy coś dla tzw. świętego spokoju... Może po prostu warto o tym poinformować rodziców duuuużo wcześniej, niech się oswoją z faktem.

Mamusiasynka - Nam dziś gin mówił, że młody ma jeszcze dużo czasu na wygibasy w każdą stronę i spokojnie do porodu zdąży się jeszcze ustawić. Ale co mogą oznaczać te symbole???Nie wiem?

Kamaa - No ja lubię takie wizyty z dobrymi wiadomościami:tak:

Serio nie mam bladego pojęcia jak podejść do wagi:confused2:, ani ociężała się nie czuję, nażarta, prze żarta czy coś też nie???
No fakt, w cycki mi poszło bo to czuję i wiadomo brzuch maluch już ok 1 kg, wody, łożysko idt... NO ALE GDZIE JEST RESZTA :eek:

Tak myślę o udach...ale w spodnie każde wchodzę...No nic muszę zobaczyć i w razie czego odstawić też te nieszczęsne jabłka, bo z owoców tylko je jem...

Ostatnia edycja:
reklama
Agnis gratuluje udanych zakupów.
Co do mamy jak już postanowiliście to ja bym nie ustępowała w sprawie wigilii, tylko wytłumaczyła jeszcze raz na spokojnie co i dlaczego. I powiedziałabym że mi przykro że mnie nie rozumie..... Ale to ja - uparty osioł, a wy zróbcie zgodnie ze swoim sumieniem. Nie przejmuj się chociaz wiem że musi ci być bardzo przykro....

Nikusia
fajnie ze na wizycie ok. To tylko się ciesz ze nie widać po to tobie tych 10 kg, bo po mnie to widać od razu....

Jaspis - No ja sama mogłabym się doczepić, jak kobieta wiadomo, zawsze znajdę u siebie jakieś mankamenty...Ale ja na prawdę nie jem za dwoje, słodyczy unikam, sama nie wiem jak to ogarnąć :cool: i o co chodzi??? Gdzieś może jednak ta woda mi się zatrzymuje czy co?

MALPAWZOO - Dzięki, no na razie u nas ok 2 stycznia mamy USG wtedy będą emocje :tak:
Kochana dobrze, że od producenta... i dobrze, że teraz...potem wiadomo byłaby potrzebna a by trzeba było czekać...Także nie denerwuj się wymieni wam albo tą da do naprawy!!!

A w tesco dostałam gratis pieluszke na start :-D Wystarczylo pokzac brzuszek, bo pani pytala czy mam maleństwo w domu bo chciała wcisnąć pampersy:-D Widocznie dla ciężarnych gratisy są od ręki :-D
Jak tak po jednej sztuce nazbieram to dobrze na tym wyjde :-D
Już mam 2 takie z gratisów hihi :-D

A w tesco dostałam gratis pieluszke na start :-D Wystarczylo pokzac brzuszek, bo pani pytala czy mam maleństwo w domu bo chciała wcisnąć pampersy:-D Widocznie dla ciężarnych gratisy są od ręki :-D
Jak tak po jednej sztuce nazbieram to dobrze na tym wyjde :-D
Już mam 2 takie z gratisów hihi :-D
Ja dostałam od położnej, 4 pampki i 20 sztuk chusteczek nawilżanych pampka:-D
Właśnie wcinam mega pyszną, kwaśną i ostrą pizze, mniami

Jagna smacznego :-)

Ja od trzech dni jesc nie moge, a bardzo bym chciała, bo nieraz taka głodna jestem... A czemu jeśc nie mogę za bardzo? Bo zgaga ( nie wiem czy zgaga),mnie meczy, taką gulę jedzenia mam ciagle w gardle i tak mi stoi, czasem, aż wymiotowac mi sie chce... i przez te trzy dni dwa kilo schudłam.. :-(

reklama
Do góry