Witam was weekendowo! :-)
Ja już troszke posprzątałam, bo maz poszedł na pole cos z autem zrobic to nie widzial hehe ;-)
Mam jeszcze w planie zrobic szarlotke dzisiaj, bo jutro do nas maja znajomi wpaść, żeby można ich było czyms poczęstować.
A tak to będę reszte dnia lezala tylko, bo maz pilnuje, żebym za duzo nie robila…
Ja tez etykiety w sklepach czytam i dlatego mój nie lubi ze mna jeździć, bo go zawsze szlag trafia, ze tak dlugo hehe ;-)
Jeśli chodzi o balagan, to u nas jest masakra, bo mamy ponad 100m2 i my jesteśmy na gorze i tutaj mamy zazwyczaj porządek, a na dole jest babcia i mimo ze my posprzątamy to jeszcze w ten sam dzien jest syf i my się wkurzamy caly czas… Najgorsza jest kuchni i lazienka, bo nie wiem jak ona to robi ale wystarczy jej jedna godzina i trzeba by posprzątać od nowa…
Na szczecie za niedlugo będziemy mieć wlasna kuchnie i łazienkę u gory, to niech ona sobie robi na dole co chce!
asicka3 Witaj u nas!!! :-)
Nikusia82 nie martw się prezentami i tak mu teraz dajesz największy prezent pod słońcem!
ewa86 w Plazie teraz już niestety nie ma Happy mum jest już tylko w Bonarce z tego co wiem, ale widziałam wczoraj w For Kids, tylko, ze to strasznie daleko jest…
Super, ze jesteście zadowoleni z projektu!
My gdybysmy robili tak jak tak naprawde chcemy to tez by majatek wyszlo, ale teraz chcemy poprostu miec swoja kuchnie szybko i tez malym kosztem. ;-) Poprostu zeby miec spokuj i zeby nikt do garnkow nie zagladal itp. Kiedys bedziemy remontowac kuchnie na dole to bedziemy chcieli zrobic takie rozne bajery. ;-)
alesia fajnie, ze będziesz mogla posprzedawac swoje rzeczy!
Ja wlasnie tez zbieram gry i chciałabym w przyszłości takie wieczorki robic, już nam się mala kolekcja zebrala i jutro tez maja znajomi do nas przyjść to pogramy.
Koreczek Wiekszosc ludzi jednak tylko patrzy na siebie a nie na innych…troche to smutne… :-( Ale ty nie powinnas sie tak innymi denerwowac!
Super, ze kupiec na auto się już znalazł!
susi dobrze, ze sytuacja z wychowawczynia już wyjasniona. Trzymam kciuki za podpisanie umowy! My pewnie po nowym roku będziemy auto meza sprzedawac, bo z maleństwem będziemy mieć problem się pomieścić i będzie trzeba cos większego poszukac. Tylko jeszcze nie wiemy jak z finansami będzie…
muniuś my wybraliśmy piekarnik Samsunga, taki co można dwie potrawy w roznych temp jednoczesnie piec. Cos takiego:
Piekarnik Samsung BQ1S4T133 +GRATIS 5lat GWARANCJI (3776779146) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Z wlosami nie pomoge niestety, ja tez kiedys mialam blond zrobiony i po tym mialam wlosy dosłownie jak siano i dopiero jak odrosly były w porzadku… :-(
My tez się mielismy wybrac do kina w niedziele, ale stwierdziłam, ze takie dlugie siedzenie już nie jest dla mnie, bo już po godzninie mnie wszystko boli… Wole sobie jakis film w domu obejrzec w pozycji pollezacej i mozliwoscia latania do lazienki, kiedy tylko chce. ;-)
mamatek super, ze wyniki glukozy dobre! 107 jest dobre i to bardzo!
Moniqaa,
mamatek wspolczuje przezyc z autem! U mojego meza ostatnio tez się cos porobilo i było trzeba naprawic od razu, bo nawet mechanik powiedział, ze miał szczecie, ze mu kolo nie odpadlo… :-(Nienawidze takich sytuacji niespodziewanych!
AnetaNorwegia super, ze pobedziecie troche razem!
masiosia duzo zdrowka zycze!!!
jaspis ja tez jak nie mogę spac to zaczynam rozmyślać za duzo! Nie przejmuj się innymi! Ty i maleństwo jesteście teraz najważniejsi!
Juszka1988 super, ze wyniki dobre!!!
Mi tez coraz czesciej jakies takie głupoty się snia i to zazwyczaj związane z porodem…
Agnis83 duzo zdrowka dla młodego!!!
katrine oj zjadłabym takie racuchy!!! Moze wpadne? ;-)
kamaa ja wlasnie dlatego nie wybieram się narazie na żadne zakupy już, bo jest wszedzie tyle ludzi i tak duszno, ze mi się az slabo robi…Będzie trzeba rodzine wysłać hehe
katrine ja na razie mam pepek tylko szerszy ale jeszcze nie wyszedl i mam cicha nadzieje, ze już nie wyjdzie…
Ewula_m super, jeśli jest taka możliwość wymiany!
Tehawanka ja sie martwisz, to jedz do szpitala zeby sprawdzili! Bedziesz spokojniejsza jak zobacza ze wszystko jest ok!
Milego weekendu wam zycze!!!