reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Witam was weekendowo! :-)

Ja już troszke posprzątałam, bo maz poszedł na pole cos z autem zrobic to nie widzial hehe ;-)
Mam jeszcze w planie zrobic szarlotke dzisiaj, bo jutro do nas maja znajomi wpaść, żeby można ich było czyms poczęstować. :tak: A tak to będę reszte dnia lezala tylko, bo maz pilnuje, żebym za duzo nie robila…

Ja tez etykiety w sklepach czytam i dlatego mój nie lubi ze mna jeździć, bo go zawsze szlag trafia, ze tak dlugo hehe ;-)

Jeśli chodzi o balagan, to u nas jest masakra, bo mamy ponad 100m2 i my jesteśmy na gorze i tutaj mamy zazwyczaj porządek, a na dole jest babcia i mimo ze my posprzątamy to jeszcze w ten sam dzien jest syf i my się wkurzamy caly czas… Najgorsza jest kuchni i lazienka, bo nie wiem jak ona to robi ale wystarczy jej jedna godzina i trzeba by posprzątać od nowa… :wściekła/y: Na szczecie za niedlugo będziemy mieć wlasna kuchnie i łazienkę u gory, to niech ona sobie robi na dole co chce!

asicka3 Witaj u nas!!! :-)

Nikusia82 nie martw się prezentami i tak mu teraz dajesz największy prezent pod słońcem! :tak:

ewa86 w Plazie teraz już niestety nie ma Happy mum jest już tylko w Bonarce z tego co wiem, ale widziałam wczoraj w For Kids, tylko, ze to strasznie daleko jest…
Super, ze jesteście zadowoleni z projektu! :tak: My gdybysmy robili tak jak tak naprawde chcemy to tez by majatek wyszlo, ale teraz chcemy poprostu miec swoja kuchnie szybko i tez malym kosztem. ;-) Poprostu zeby miec spokuj i zeby nikt do garnkow nie zagladal itp. Kiedys bedziemy remontowac kuchnie na dole to bedziemy chcieli zrobic takie rozne bajery. ;-)

alesia fajnie, ze będziesz mogla posprzedawac swoje rzeczy! :-D Ja wlasnie tez zbieram gry i chciałabym w przyszłości takie wieczorki robic, już nam się mala kolekcja zebrala i jutro tez maja znajomi do nas przyjść to pogramy. :tak:

Koreczek Wiekszosc ludzi jednak tylko patrzy na siebie a nie na innych…troche to smutne… :-( Ale ty nie powinnas sie tak innymi denerwowac!
Super, ze kupiec na auto się już znalazł!

susi dobrze, ze sytuacja z wychowawczynia już wyjasniona. Trzymam kciuki za podpisanie umowy! My pewnie po nowym roku będziemy auto meza sprzedawac, bo z maleństwem będziemy mieć problem się pomieścić i będzie trzeba cos większego poszukac. Tylko jeszcze nie wiemy jak z finansami będzie…

muniuś my wybraliśmy piekarnik Samsunga, taki co można dwie potrawy w roznych temp jednoczesnie piec. Cos takiego: Piekarnik Samsung BQ1S4T133 +GRATIS 5lat GWARANCJI (3776779146) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Z wlosami nie pomoge niestety, ja tez kiedys mialam blond zrobiony i po tym mialam wlosy dosłownie jak siano i dopiero jak odrosly były w porzadku… :-(
My tez się mielismy wybrac do kina w niedziele, ale stwierdziłam, ze takie dlugie siedzenie już nie jest dla mnie, bo już po godzninie mnie wszystko boli… Wole sobie jakis film w domu obejrzec w pozycji pollezacej i mozliwoscia latania do lazienki, kiedy tylko chce. ;-)

mamatek super, ze wyniki glukozy dobre! 107 jest dobre i to bardzo! :tak:

Moniqaa, mamatek wspolczuje przezyc z autem! U mojego meza ostatnio tez się cos porobilo i było trzeba naprawic od razu, bo nawet mechanik powiedział, ze miał szczecie, ze mu kolo nie odpadlo… :-(Nienawidze takich sytuacji niespodziewanych! :wściekła/y:

AnetaNorwegia super, ze pobedziecie troche razem! :tak:

masiosia duzo zdrowka zycze!!!

jaspis ja tez jak nie mogę spac to zaczynam rozmyślać za duzo! Nie przejmuj się innymi! Ty i maleństwo jesteście teraz najważniejsi!

Juszka1988 super, ze wyniki dobre!!! :-D Mi tez coraz czesciej jakies takie głupoty się snia i to zazwyczaj związane z porodem…

Agnis83 duzo zdrowka dla młodego!!!

katrine oj zjadłabym takie racuchy!!! Moze wpadne? ;-)

kamaa ja wlasnie dlatego nie wybieram się narazie na żadne zakupy już, bo jest wszedzie tyle ludzi i tak duszno, ze mi się az slabo robi…Będzie trzeba rodzine wysłać hehe

katrine ja na razie mam pepek tylko szerszy ale jeszcze nie wyszedl i mam cicha nadzieje, ze już nie wyjdzie…

Ewula_m super, jeśli jest taka możliwość wymiany! :tak:

Tehawanka ja sie martwisz, to jedz do szpitala zeby sprawdzili! Bedziesz spokojniejsza jak zobacza ze wszystko jest ok!

Milego weekendu wam zycze!!! :-D

O, wstały Mamuśki i już produkują na forum.
Widzę dziś dzień sprzątaniowo - zakupowy.

Ja posprzątałam w szafkach w kuchni, lodówkę umyłam i zaraz obiadek wstawiam bo mężul głodny wróci. Dziś karkówka pieczona z ziemniakami.

Moniqaa oby cie nie rozłożyło na same święta.
katrine ja też staram się nie przejmować, ale czasem tak samo dopada:-(.
Racuchy... jakby mój mąż usłyszał to chyba by mu język do tyłka uciekł:-p.
mamusia synka to nic ci nie pozostało tylko czekać:tak:
kamaa dlatego my zakupy zrobiliśmy tydzień temu, ale i tak trzeba będzie kupić jeszcze jakąś rybkę, warzywa... ale to już mąż załatwi. Nienawidzę takich tłumów w sklepach.
Tehawanka szyjkę to sprawdzi ci dobrze lekarz, ty sama nie próbuj, a jak ruchów nie czujesz to skocz na IP:tak:

Hurra pozbyłam się kłopotu - czytajcie auta !!!! Sprzedane - teraz tylko muszę do wydziału komunikacji zgłosić, do ubezpieczyciela , żeby nie przedłużali umowy i wywalczyć różnicę jaką straciliśmy - ale to doradca prawny pomoże ;) Czuję wielką ulgę - taki nasz kraj - jutro będzie rok jak miałam wypadek samochodowy i dopiero zakończę sprawy z tym związane. Masakra jakaś - nie wspomnę o tym ile w plecy jesteśmy z tym autem - szkoda gadać. Zaraz po tym jak podpisaliśmy umowę , poszłam do miasta i pozałatwiałam ostatnie sprawy związane z prezentami - także dzisiaj pakowanie (aneta to ja lubię pakować :tak:)
aneta - && za połamane paznokcie wścibskiej kobity
koreczek - trzymam && za sprzedanie auta - jak wspomniałam wyżej u nas też to rok trwało
masiosia - oby Ci się w weekend polepszyło
jaspis - miłego dnia - nie martw się tak bardzo
juszka - gratki zakupów i wyników
katrine - miłego wieczoru z Rozalką - przyzwyczajaj się powolutku
mamusia synka - właśnie dzisiaj pomyślałam o ręcznikach i pościeli - ja zmieniam w środę
kamaa - u mnie pępek z jednej strony jakby lekko wybrzuszony , trzymaj się dzielnie - też straciłam tatę ponad 4 lata temu i bardzo Go nam brakuje - moja córcia często Go wspomina, mimo, że miała 3 latka jak zmarł to pamięta dobrze. Królika też miałam ale musiałam oddać bo miałam uczulenie na twarzy od niego ( nieudany prezent) ale to było dawno ponad 12 lat temu :szok:

Ok zmykam sprzątać - wieczorkiem się odezwę - pewnie będę miała co nadrabiać ;)

reklama
monisia a zapraszam właśnie wstawiam i niech sobie rosną przez godzinkę, a potem tylko upiec. Może zdążysz zanim znikną ;-)ps. z zimnym mlekiem najlepsze!

Jej byłam w biedrze z 10 min, a tyleee ludu :szok: słabo mi się tylko zrobiło i o takie zakupy. Wpadłam tylko do rossmana po te pampersiaki i ledwo do domu dojechałam :/

Do góry