Witam szaro buro i ponuro w tą sobote...co za pogoda...
muniuś mój m to spod znaku ryby i ryby czesto są takie "uczuciowe" :-) mnie szczerze też zatkało jak to powiedział
Moniquaa mam nadzieję, że duże koszty nie bedą naprawy tego auta :-(. Wygrzej się porządnie, żeby Cie przeziebienie nie zlapało!
Muniuś ja jeszcze nie czułam czkawki małego...ciekawa jestem jakie to uczucue
AnetaNorwegia ile masz prezentó do zapakowania?
maskara, współczuję!
Koreczek a Ty znowu sie denerwujesz!!!
Książkę weź i zapomnij o wszsytkich otaczających Cie problemach!
masiosia kuruj się!! próbowałaś inhalacji?
jaspis nie jesteś glupia tylko serce masz no :-(
Juszka1988 masz racje, że stresy wykańczają... ja przez 6 miesiecy w ciaży mimo ze staralam sie nie stresować stanem taty to i tak w glebi to wszystko siedzialo... teraz to wszystko zeszło, nawet moj doktorek powiedzial ze widać ogromną różnicę w wyglądzie po 2 tyg, bo spokojniejsza taka jakaś jestem....szkoda ze stresow nie da się uniknąc...:-( Co do snów chyba coraz częściej beda nas takie nawiedzać
ale lepiej sny, bo rzeczywistość to niech jeszcze poczeka ze 2 miesiące
no i GRATULUJĘ wyników
a co do szmyrania, to mój chyba czesto szmyra mnie po pęcherzu, tak gilgocze śmiesznie
a pępki macie już na wierzchu? mój sie splycil i jedynie przy kaszlu troche wyskakuje
Agnis83 ja zaczelam omijać wagę...
a jak gardełko młodego? Lepiej trochę?
Co do programu wiem co jem to na pewien czas przestałąm oglądać, bo stwierdziłam, że ze sklepu to z pustą reklamóką bede wychodzić....
Rezygnujemy na razie z kupna łóżeczka...bo przed swietami szał jest z kurierami...szkoda mi nerwów...bo czekam już kilka dni na fotelik i nie ma
.. a może po świetach wybierzemy sie do bydgoszczy do hurtowni i tam kupimy jakies?..
Ja dzisiaj pojechalam po zakupy i w sklepach taki szał ze szybko uciekałam. Pojechalam sobie na cmentarz do taty i sie poryczalam na calego..brakuje mi go...bardzo...musimy z m i mama pojechac w koncu te zwiędniete wieńce posprzatac... :-(
Nic zabieram się za porządki bo niedlugo udusimy sie od smrodku królika
. A popoludniu robie zamóienie mojego m: oponki :-)
Trzymajcie się zdrowo dziewczyny i niech wam maluszku w brzuszkach brykaja