reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusiu synka, ja mam tsk ze im dluzej spie, tym bardziej jestem pozniej niemrawa i zmeczona, dziwne :-D

Masiosia, tez bym chciala takiego laryngologa. No i nie wiem co ci jeszcze doradzic kochana :-( ale jak mowisz, coraz blizej konca. Oj te Lenki urwiski male hehe

reklama
Hej girls :-D

Dziś w nocy młody dał czadu, bolało go gardło, dostał syropki i na szczęście mąż z nim spał bo stękałby całą noc i wtedy to już nikt nie byłby wyspany:no:

Rano jest lepiej, dostał mleka z miodem i jako tako funkcjonuje.
Ja dokańczam śniadanie i pije kawe i niedługo uciekamy na pół dnia na zakupy...:szok:
Przepraszam że tylko tak o sobie, nie mam czasu Was doczytać.
Widziałąm że jest nowa koleżanka bo tak pobieżnie przejrzałam posty.
Witam zatem :tak:

A mały w brzuszku kopał mnie praktycznie całą noc, aż zgłodniałam i w nocy szamałam kanpki :eek: az si eboje stanac na wadze bo co chwile ostatnio jestem głodna:szok:

Miłego dnia. Jak coś włącze sobie neta w telefonie, wiec kontakt będzie jak coś by się działo. Buziaki :-)

Oglądacie może Bosacka wiem co jem? Boże jak ta kobieta mi poryła w głowie! Teraz w sklepie siedze 1h z czego 30min na czytaniu etykiet :-D Wcześniej też zwracałam na to uwagę ale nie tak jak teraz, mój ma to samo.

Juszka oglądałam wcześniej, teraz jakoś nie mam czasu:szok:.
Ale ja już wcześniej byłam pod tym względem poryta - zawsze czytam etykiety na wszystkim (prawie), jak kupuje mięso czy ser to też pytam o skład i nazwę producenta. Do tego mój mąż pracuje w takim miejscu, że on dodatkowo ma zboczenie zawodowe na tym punkcie.
Po prostu jesteśmy świadomymi konsumentami:tak:.
Jak teściowa idzie z nami na zakupy to ją szlag trafia:happy:.

Ja już jeden pokój ogarnęłam (dobrze że mam tylko dwa:-)).

Kiedyś miałam taką sytuację w sklepie - kupowałam chrzan tarty w słoiku i czytałam etykiety jak zawsze. Przyszła jakaś starsza pani i tez chrzan chciała kupić i tak patrzy co ja robię, że czytam i odkładam niektóre słoiczki i tak trzyma ten swój słoiczek w ręku i pyta w końcu czy ten będzie dobry:-D?

Ostatnia edycja:
Jaspis bo to co sprzedają to jest jakaś masakra, a ładnie wygląda... np taki ser, w życiu bym na to nie wpadła że kupuje coś seropodobnego bo byłam przekonana że to normalny ser. A ile mięsa w mięsie mielonym? widziałam i takie co miały 20%.

reklama
hej

no to ladnie wczoraj pobalowałyście na forum:))

ja już po zakupkach, trochę posprzatałam bo szwagier z siostrzenicą ma przyjechać... z tego co widze to chyba ja mam najmniejsze mieszkanko bo 38m i bałagan robi się expresowo;-) ale da się przezyć w miarę komfortowo

moj mały tez czasem się bardzo wierci, ale ciagle mam jakieś sny ze cos z nim nie tak, ze chory itp itd...już bym chciała, zeby był po drugiej stronie brzucha

zdrówka chorym

lece na śniadanko i zupkę robić

miłego dnia

Do góry