reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusiu synka, ja mam tsk ze im dluzej spie, tym bardziej jestem pozniej niemrawa i zmeczona, dziwne :-D

Masiosia, tez bym chciala takiego laryngologa. No i nie wiem co ci jeszcze doradzic kochana :-( ale jak mowisz, coraz blizej konca. Oj te Lenki urwiski male hehe

reklama
Hej girls :-D

Dziś w nocy młody dał czadu, bolało go gardło, dostał syropki i na szczęście mąż z nim spał bo stękałby całą noc i wtedy to już nikt nie byłby wyspany:no:

Rano jest lepiej, dostał mleka z miodem i jako tako funkcjonuje.
Ja dokańczam śniadanie i pije kawe i niedługo uciekamy na pół dnia na zakupy...:szok:
Przepraszam że tylko tak o sobie, nie mam czasu Was doczytać.
Widziałąm że jest nowa koleżanka bo tak pobieżnie przejrzałam posty.
Witam zatem :tak:

A mały w brzuszku kopał mnie praktycznie całą noc, aż zgłodniałam i w nocy szamałam kanpki :eek: az si eboje stanac na wadze bo co chwile ostatnio jestem głodna:szok:

Miłego dnia. Jak coś włącze sobie neta w telefonie, wiec kontakt będzie jak coś by się działo. Buziaki :-)

Oglądacie może Bosacka wiem co jem? Boże jak ta kobieta mi poryła w głowie! Teraz w sklepie siedze 1h z czego 30min na czytaniu etykiet :-D Wcześniej też zwracałam na to uwagę ale nie tak jak teraz, mój ma to samo.

Juszka oglądałam wcześniej, teraz jakoś nie mam czasu:szok:.
Ale ja już wcześniej byłam pod tym względem poryta - zawsze czytam etykiety na wszystkim (prawie), jak kupuje mięso czy ser to też pytam o skład i nazwę producenta. Do tego mój mąż pracuje w takim miejscu, że on dodatkowo ma zboczenie zawodowe na tym punkcie.
Po prostu jesteśmy świadomymi konsumentami:tak:.
Jak teściowa idzie z nami na zakupy to ją szlag trafia:happy:.

Ja już jeden pokój ogarnęłam (dobrze że mam tylko dwa:-)).

Kiedyś miałam taką sytuację w sklepie - kupowałam chrzan tarty w słoiku i czytałam etykiety jak zawsze. Przyszła jakaś starsza pani i tez chrzan chciała kupić i tak patrzy co ja robię, że czytam i odkładam niektóre słoiczki i tak trzyma ten swój słoiczek w ręku i pyta w końcu czy ten będzie dobry:-D?

Ostatnia edycja:
Jaspis bo to co sprzedają to jest jakaś masakra, a ładnie wygląda... np taki ser, w życiu bym na to nie wpadła że kupuje coś seropodobnego bo byłam przekonana że to normalny ser. A ile mięsa w mięsie mielonym? widziałam i takie co miały 20%.

reklama
hej

no to ladnie wczoraj pobalowałyście na forum:))

ja już po zakupkach, trochę posprzatałam bo szwagier z siostrzenicą ma przyjechać... z tego co widze to chyba ja mam najmniejsze mieszkanko bo 38m i bałagan robi się expresowo;-) ale da się przezyć w miarę komfortowo

moj mały tez czasem się bardzo wierci, ale ciagle mam jakieś sny ze cos z nim nie tak, ze chory itp itd...już bym chciała, zeby był po drugiej stronie brzucha

zdrówka chorym

lece na śniadanko i zupkę robić

miłego dnia

Do góry