reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Juszka gratuluje dobrych wyników.

Koreczek ja badania zrobię 30 grudnia, 31 odbiorę bo mam wizytę 02 stycznia, albo zrobię 27 grudnia w piątek bo w poniedziałki tłumy są:confused:

masiosia głupolku, to pewnie hormony i do tego to choróbsko okropne i taka bezsilność cię ogarnęła.... Mi ten dinemar jako tako pomaga, ale ja nie jestem przeziębiona... Nie wiem co ci doradzić.... Trzymaj się kochana.

reklama
Masiosia, to na pewno hormony tak szaleja, jeszcze ten czas przedswiateczny, kilka dni sama bylas i musialas wybuchnac. A nie masz czasem przeziebionych zatok? Bol glowy, krew z nosa i katar moglby na to wskazywac... bardzo ci ta krew leci? Mam podobny problem, sama sie z tym mecze od kilku lat wprawdzie. Teraz jest jeszcze okres grzewczy,suche powietrze tez swoje robi, moze przed spaniem wietrz pokoj w ktorym spisz? Albo jest taka masc pod nos vicks czy jskos tsk, bsrdzo mietowe, nos jest odetkany chwila moment. Ewentualnie jak masz sucho w nosie to psikaj ta woda morska i smarkaj. Duzo wody pij i cytryny duzo, witaminy C na pekajace naczynka.

Japis dzieki za pocieszenie ;) ja uzywam tak bardziej nawilzajaco ta sol morrska a jak sie Julek ur w styxzniu I byl sezeon grzewczy to zawsze mu apkikowalam jak mialam pronlen z wyciagnieciem kozek w nosie..... to nie szkodzi a pomaga moim zdaniem ulatwia b zycie ;)

Jaspis, oj masz racje, czasem kopniaki takie dziwne sa ze nie mam pojecia ci dzievko w tym brzuchu wyprawia:-D mi coraz czesciej ciezko chodzic, lewa noga, bo mnie lokciem gniecie prawie w pachwinie, a stopa ugniata moj zoladek, ych zgaga na calego, ale jeszcze troche i nie bedzie miala tyle miejscs zeby sie tsk wiercic i imprezy urzsdzsc:-D

Juszka, a gdzie twoja energia sie zapodziala?:-D ja jeszcze w lozku gnije, ale czas chyba wstawac :-)
Badania w pn zrobie

Edit

Mi Lenka czesto sie prawym jajnikiem bawi, albo jak sie poloze na lewym boku to tam gdzie jest ciasno to pcha rsczki i mnie to laskocze zawsze:-D

Ostatnia edycja:
hej

a co Wy pól nocy i cały ranek po forum buszujecie :-)

Ja poszłam spać wczoraj o 20tej :-) a dzisiaj cos taka niemrawa wstałam :-(

Ide cos pomyśleć nad śniadankiem.............

reklama
Koreczek ja od dluzszego czasu nie chorowalam....a z zatokami mialam problem ale b dawno temu, mam super laryngologa w polsce ktory mnie b szybko wyleczyl z angin przede wszystkim.... od 7 czy 8 klasy nie miam ani raz anginy a wczesniej notorycznie..... robie dokladmie wszystko jak piszesz.... niestety nic nie pomaga... ale juz blizej niz dalej hehe konca tego wirusa :) krew leci odkad jestem w ciazy wiec to pewnie normalne....I tylko z oewej dzuurki tej odetkanej....
Lena daje w brzuchu ostro.... pewnie sie jej nudzi...hehehe... swoja droga tez juz bym chciala miec juz ja przy sobie....

Do góry