Dokładnie o to wszyscy się martwimy.. Radek to takie oczko w głowie każdego, rozpieszczony przez dziadków ( co mi na dobre nie wychodzi).. i teraz w sumie jak jestesmy u kuzynki które ma 4latka i 2mc dziecko to mały od razu chce smoczek do buzi, ale tak to nie jest zły że nosze na rękach maluszka nawet w sobotę pomagał kuzyncę kąpać dzidziusia także w sumie może będzie dobrze.. ale strach jest.. na pewno wcześniej przygotuję prezent dla Radka i powiemy mu jak wrócimy ze szpitala z dzieckiem że to od dzidziusia żeby było mmu łatwiej troszkę zaakceptować.. teraz tłumacze już mu że mama ma dzidzie w brzuszku i pytam się czy będzie się bawił z nią a Radek mówi że "ta buma" - że samochodzikami ;D
Ewa chociaż dobrze że rodzina mogła się małym zająć, my mieszkamy z teściami to oni będa mieli małego plus przyjedzie moja mama tu do nas pomóc zająć się małym w tym czasie
U nas zazdrość mamy za sobą, jak bratowa rodziła. Celinka była jej i wujka oczkiem w głowie zawsze rozpieszczana przez ciocię. Teraz ciocia ma synka i już tak nie jest, chociaż i tak poświęca jej uwagę jak się widzimy, ale już nie tak jak kiedyś. Ja nie wiem jak załatwię sprawę opieki nad córka jak pójdę rodzic, jak zawsze wyjdzie w praniu;-)
Jaspis co za palant
Ja padam cały dzień bym dziś spała, atu trzeba obiadek zrobić, iść po dziecko do przedszkola i na plac po obiedzie.