Aneta, trochę późno jak na wysypkę przy trzydniówce. Al już słyszałam i o 5-dniowej trzydniówce, więc wszystko jest możliwe
Wysypka podobna. Tylko ja sobie wypieków nie przypominam. A jak gardło? Nie ma jakiegoś nalotu?
U nas królują: puzzle, duplo/lego (ale raczej duplo, bo lego Aniela zjada), akcesoria do ciastoliny, książki
To u mnie odwrotnie
1. Będziesz myć okna, to znowu wcześniaka urodzisz!
2. Jakiś mały ten brzuszek. Pewnie dziecko małe będzie.
3. Już chłopczyk i dziewczynka jest? To już wszystkie dzieci w domu. Po co pani więcej??
4. Taka młoda i już trójka dzieci. I to jedno po drugim. Pewnie wpadka?
Yyy...:/
Wysypka podobna. Tylko ja sobie wypieków nie przypominam. A jak gardło? Nie ma jakiegoś nalotu?
Diewczyny, co mogę 3 latkowi z górką kupić na gwiazdkę?? Coś edukacyjnego bym chciała. Rok starszemu od Adaśka siostrzeńcowi planuję: ZESTAW MOZAIKA - CRAYOLA (3725159771) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. mam nadzieję, że mu się spodoba
U nas królują: puzzle, duplo/lego (ale raczej duplo, bo lego Aniela zjada), akcesoria do ciastoliny, książki
Co do złośliwości ludzi odkad jestem w ciąży mogę zaliczyć teksty typu:
1. "Jesteś leniwa. Będziesz miała ciężki poród" - to już widziałyście
2. "To kiedy pani rodzi? Chyba za tydzień lub dwa co?" Fakt że mam spory brzuch i ogólnie nie należę do chudzinek - rzmiar 44-46 no ale...
3. "Będzie drugi synek? Oj jaka szkoda? Dziewczynka by się przydała nie?"No ja pierd....czy nie jest najważniejsze żeby dziecko było zdrowe? Co to supermarket do cholery???
4. "Oj będzie za duza różnica wieku. Nie będą się razem bawić. Po co tyle czekać było?"
Podłość ludzka nie zna granic...
To u mnie odwrotnie
1. Będziesz myć okna, to znowu wcześniaka urodzisz!
2. Jakiś mały ten brzuszek. Pewnie dziecko małe będzie.
3. Już chłopczyk i dziewczynka jest? To już wszystkie dzieci w domu. Po co pani więcej??
4. Taka młoda i już trójka dzieci. I to jedno po drugim. Pewnie wpadka?
Yyy...:/