reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Moja tesciowa to mi na usg 4D dala kase w prezencie, jakby moja mama o tym wiedziała to by strzelila takiego focha jak z Polski do Ameryki:-D

Wiec ja na tesciowa nie narzekam bo dobra kobieta ogolnie jest:tak:

Ja to mam cudownego i najlepszego na świecie teścia! Teściowa też jest ok, ale musiałam ją troche ustawić kilka lat temu :-D Za to moi rodzice nie daja mi nawet polowy tego wsparcia i pomocy co teście więc złego słowa na nich nie powiem :-)

Ewa ja tez pracuje :tak: tyle ze w domu i w kazdej chwili moge przestac no i zapisuje klientki pod siebie, jak mam ochote na wolny dzien to go mam. Ale u mnie to 2-5h dziennie tylko :) przed swietami i sylwkiem bedzie po max 8h. Zamierzam do polowy lutego :) o ile kregoslup mi nie wysiadzie od siedzenia :tak: :D

Agnis mnie boli kregoslup... Ale jest o wiele lepiej jak w poprzedniej ciazy gdzie mialam lozysko na tylniej scianie i mnie ciagnelo strasznie :(

Leon ladne imie :) bedzie wysyp Leonow w marcu :)

Tez myslalam o tej poscieli z biedronki i chcialam mame wyslac ale ja bede zamawiac na allegro w zestawie z ochraniaczem i jedna na zmiane :)

Secreto gratuluje 30tyg :) jak ten czas szybko leci :)

Ja jutro z kolezanka jade o 10 na zakupy :D zabieramy ze soba dzieci ja moja mala a ona swoja 4msc :) ciekawe jak nam sie uda wypad :D
Mam na liscie 19 osob na prezenty i mam nadzieje ze uda mi sie za jednym razem wszystko kupic zeby popakowqc i miec z glowy :) rodzina juz mi zaczyna zwozic prezenty dla nas i dzieciakow, nie wiem gdzie ja to pochowam zeby chlopaki nie znalazly jak beda teraz na weekend.

Mojej malej ida te 4 dwojki naraz... Dopiero jedna sie wybila gorna , druga juz przeswituje a dolne cale czerwone :( caly dzien marudna i wszystko pcha do buzi...

Ja tescia mam SUUUUPER!! A tesciowa raz w zyciu widzialam :tak: i nie zamierzam wiecej. Tesciu ma nowa zone od ponad 15 lat i sumie ona jest bardziej dla mnie tesciowa jak prawdziwa matka mojego :tak:
Przedwczoraj dzwonila do mnie ze kupila Michelle jakis super cieply zimowy plaszcz i czy ma mi przywiezc czy zapakowac tez pod choinke. Powiedzialam ze pod choinke :) to tylko 2 tygodnie a ja lubie duuuzo prezentow pod choinka :tak:

Hej dziewczyny w tesco od 12.12 będą pieluchy pampersa 2 ,148szt. za 65zł.
Ja teściową mam fajną, nie wtrąca się. A jak coś chce kopić to się pyta, a najchętniej daje nam kasę, mamy kupić, przywieść a ona da dziecku;-):-D W sumie to ona nie wie co mała lubi, a ja wiem.
Jutro będą bony to pojadę po wyprawkę:-D:-D:-D

Witam sie wieczornie jako szczesliwa posiadaczka thermomixa :-):-)

Prezentacja trwala 2,5 h i byla bardzo fajna. Najadlam sie pod korek, sorbet truskawkowy pyszny, buleczki, placuszki mniam. Musze zrobic reorganizacje w kuchni i znalezc odpowiednie miejsce dla mego cacuszka. Dostalam 3 ksiazki ale nie bralam tej z gotowaniem dla niemowlat bo mi sie to nie oplacalo bo te dwie dodatkowe ksiazki byly o wartosci 230 zl a ta o gotowaniu dla niemowlat kosztuje 40 zl wiec se zamowie jak bede juz potrzebowac.

co do tesciow to ja swoich ledwo trawie tzn oni to chyba z epoki kamienia lupanego albo zywcem od pluga oderwani ale akurat na szczescie pod zadnym pozorem nie jestesmy od nich zalezni i nasze kontakty ogramiczaja sie do wizyt na swieta roczne i czasami wpadam z Pati jak jade na groby do dziadkow.

apropo cukrzycy i glukozy myslalam ze ginka spanikuje i kaze trzymac mi scisla dietke bo przeciez ledwie sie zmiescilam w normie a ona nic na moje wyniki po obciazeniu :confused:

Ludzie potrafią być wredni i to czasem najbliżsi:no:. Ja to tylko zastanawiam się czy robią to nieświadomie czy specjalnie:confused:
Ja nie zapomnę teściowej tego co powiedziała najpierw jak dowiedziała się że to chłopak, a potem jak będzie miał na imię. Nigdy jej tego nie zapomnę!
Z kolei moja mama o nic nie pyta, tylko czasem jak dzwoni lub ja dzwonię to zapyta przy okazji jak ja się czuję...:-(

jagna teraz też była ta promocja w tesco, ja co prawda kupiła mniejsze opakowanie 1 i mniejsze 2 ale jak będzie jeszcze ta promo w tesco to chyba kupię.

reklama
Do góry