reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ludzie potrafią być wredni i to czasem najbliżsi:no:. Ja to tylko zastanawiam się czy robią to nieświadomie czy specjalnie:confused:
Ja nie zapomnę teściowej tego co powiedziała najpierw jak dowiedziała się że to chłopak, a potem jak będzie miał na imię. Nigdy jej tego nie zapomnę!
Z kolei moja mama o nic nie pyta, tylko czasem jak dzwoni lub ja dzwonię to zapyta przy okazji jak ja się czuję...:-(

jagna teraz też była ta promocja w tesco, ja co prawda kupiła mniejsze opakowanie 1 i mniejsze 2 ale jak będzie jeszcze ta promo w tesco to chyba kupię.

Jaspis a może ona ma jakas traume z mlodosci z Grzegorzami? Może ja ktorys w dupe kopnął?:-D

reklama
Teraz jeszcze jest jakieś 400 punktów do tego. Mam zamiar kopić tą pakę:-D
Jaspis u mnie wszyscy się cieszą, na wybór imienia też nie patrzą. wszyscy się modlą co by zdrowe było. Bo po bratanku to wszyscy drżymy i jestem skłonna krocie zapłacić za usg jak to pomorze.
W piątek o 20 na TVN Saga Zmierzch. Przed Świtem 1cz.

Agnis lubie, nawet książkę przeczytałam. W sumie lubię czytać i to wszystko. Z takiej tematyki jest fajna "Mroczna saga". wyślij mi na prywatny e-mail, to Ci prześlę 2 tomy, co prawda środkowe ale się połapiesz, bo każdy o czym innym.
Właśnie bym rozwaliła Celinie ucho, nitka z ręcznika się o kolczyk zahaczyła. Na szczęście się odpioł.

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki.. nie ma mnie bo i ja chora i mała chora.. mąż wziął chorobowe bo nie wyrabiałam... byłam dziś u gin i wszystko wyzamykane ładnie.. kość ogonowa mi pęka ostatnio chyba normalnie!

brzuch pobolewa więc mam się oszczędzać.. i mam zrobić glukoze, coombsa i coś tam jeszcze..
zdj małej nie mam bo ciągle ucieka na usg twarzą w łożysko..

jestem u teściowej bo tu się rozłożyłyśmy obie i dopiero jutro wrócę do domu...ide lezeć bo głowa mi pęka..

3m się bez bólów i skurczy!

Dziewczyny czy tak wyglada wysypka po 3dniowce???
ImageUploadedByForum BabyBoom1386615221.200505.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1386615235.448306.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1386615248.740974.jpg
I do tego wypieki na polikach???
Bo goraczki juz nie ma od 3 dni a nagle takie cos sie pojawilo :(

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1386615221.200505.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386615221.200505.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 38
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1386615235.448306.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386615235.448306.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 39
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1386615248.740974.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386615248.740974.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 38
Ja z Patrycja tez jestesmy fankami zmierzchu:-D Nawet bylysmy na maratonie jak wchodzila cz. 1 przed switem. Maraton trwal 12 godzin zaczal sie w sobote ok 21 a wrocilysmy w niedziele po 9 . Ledwie wytrzymalam na tym maratonie ale bylo warto.

Anetka, a co było pierwsze wypieki?? I czy one wyglądają jak by ktoś spoliczkował dziecko albo skrzydła motyla?? Bo jak cos to to wygląda na rumień zakaźny, niegroźne

reklama
Do góry