reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Hey Kobietki...
Padam upal niemiłosierny :crazy:

Widzę, że mdłości Was męczą... a mi nadal nic nie jest (odpukać)...

Jolcia_ witamy :-)

reklama
Mi też zapachy bardzo przeszkadzają. Na początku ciąży bardzo podobał mi się zapach kawy, ale teraz jak ktoś pije nawet słabą kawę strasznie źle się czuję.

a mam do Was pytanie, czy bolą Was może nogi? mnie okropnie szczególnie w nocy łydki :-( spać nie daje ten ból, masaż troszkę pomaga... wie ktoś coś więcej na ten temat?

Witaj Jolcia!

Ten węch to był chyba mój pierwszy objaw ciąży (choć wtedy - przed testem - zastanawiałam się, czy sobie nie wmawiam ;))

Z kawą to się spodziewałam, ze tak będzie, więc piłam póki mnie nie odrzucała, aż pewnego dnia rano wypiłam ostatnią i już patrzeć nie mogłam, później dopadły mnie te paskudne mdłości. Trzeciego malucha już zdecydowanie nie zechcę! Z Adasiem nie było tak źle z mdłościami, pawia puściłam i czułam się lepiej, a teraz muli ciągle...

ja już nie pamiętam kiedy piłam kawę, kawa mi śmierdzi na kilometr :-( ja w pierwszej ciąży się czułam jeszcze gorzej, rzygałam tak bardzo i tak długo, ze w końcu w szpitalu wylądowałam :-(

a zresztą mi wszystko śmierdzi :-(

Hej....jestem ...padam na twarz....jednak gin miał rację z tym zwolnieniem więc od jutra luzzzz:-)

Płodne jesteście niemiłosiernie:tak:... nie ma bata nie odpiszę każdej..ale wątke mdłości, bólów nóg, za małych ciuchów...i tego masakrycznego upłau nie ominął i mnie...
DZIŚ POWIEDZIAŁAM W PRACY O CIĄŻY :rofl2:..szef nawet pogratulował itd. no ładnie się na prawdę zachował...ale dosłownie obrobienie wszystkiego w jeden dzień było dla mnie mega męczące niestety :cool:

No dobra....
Marcia- gin absolutnie nie kazał odstawiac mi metformaxu. Biorę tabletkę dziennie. Do tego dieta, która oczywiście czasem jest łamana, bo jak mam ciążową chcicę to co mam poradzic? :sorry:Prog bardzo ładny ja miałam ostatnio 48 więc też fajnie ....

KOTTI- SUPER WIEŚCI:tak: OBY TAK DALEJ
Mam pytanie wiecie jakie ceny chodzą za badanie na toxo i różyczkę ?
WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSIE:tak:

reklama
Do góry