reklama
farfalla88
Fanka BB :)
Mi też zapachy bardzo przeszkadzają. Na początku ciąży bardzo podobał mi się zapach kawy, ale teraz jak ktoś pije nawet słabą kawę strasznie źle się czuję.
mamusia synka
i córeczki
wyostrzony węch????????? hmmm ja się zachowuje jak pies tropiący, wszystko mi cuchnie :-(
Jolcia_
Igem u mnie też pierwsze dzieciątko
Jolcia_
to jest okropne wszystko tak potwornie mi śmierdzi, że trudnoi wytrzymać... bleeeee....:-(wyostrzony węch????????? hmmm ja się zachowuje jak pies tropiący, wszystko mi cuchnie :-(
Jolcia_
a mam do Was pytanie, czy bolą Was może nogi? mnie okropnie szczególnie w nocy łydki :-( spać nie daje ten ból, masaż troszkę pomaga... wie ktoś coś więcej na ten temat?
Witaj Jolcia!
Ten węch to był chyba mój pierwszy objaw ciąży (choć wtedy - przed testem - zastanawiałam się, czy sobie nie wmawiam )
Z kawą to się spodziewałam, ze tak będzie, więc piłam póki mnie nie odrzucała, aż pewnego dnia rano wypiłam ostatnią i już patrzeć nie mogłam, później dopadły mnie te paskudne mdłości. Trzeciego malucha już zdecydowanie nie zechcę! Z Adasiem nie było tak źle z mdłościami, pawia puściłam i czułam się lepiej, a teraz muli ciągle...
Ten węch to był chyba mój pierwszy objaw ciąży (choć wtedy - przed testem - zastanawiałam się, czy sobie nie wmawiam )
Z kawą to się spodziewałam, ze tak będzie, więc piłam póki mnie nie odrzucała, aż pewnego dnia rano wypiłam ostatnią i już patrzeć nie mogłam, później dopadły mnie te paskudne mdłości. Trzeciego malucha już zdecydowanie nie zechcę! Z Adasiem nie było tak źle z mdłościami, pawia puściłam i czułam się lepiej, a teraz muli ciągle...
mamusia synka
i córeczki
ja już nie pamiętam kiedy piłam kawę, kawa mi śmierdzi na kilometr :-( ja w pierwszej ciąży się czułam jeszcze gorzej, rzygałam tak bardzo i tak długo, ze w końcu w szpitalu wylądowałam :-(
a zresztą mi wszystko śmierdzi :-(
a zresztą mi wszystko śmierdzi :-(
Nikusia82
Hej....jestem ...padam na twarz....jednak gin miał rację z tym zwolnieniem więc od jutra luzzzz:-)
Płodne jesteście niemiłosiernie... nie ma bata nie odpiszę każdej..ale wątke mdłości, bólów nóg, za małych ciuchów...i tego masakrycznego upłau nie ominął i mnie...
DZIŚ POWIEDZIAŁAM W PRACY O CIĄŻY ..szef nawet pogratulował itd. no ładnie się na prawdę zachował...ale dosłownie obrobienie wszystkiego w jeden dzień było dla mnie mega męczące niestety
No dobra....
Marcia- gin absolutnie nie kazał odstawiac mi metformaxu. Biorę tabletkę dziennie. Do tego dieta, która oczywiście czasem jest łamana, bo jak mam ciążową chcicę to co mam poradzic? Prog bardzo ładny ja miałam ostatnio 48 więc też fajnie ....
KOTTI- SUPER WIEŚCI OBY TAK DALEJ
Mam pytanie wiecie jakie ceny chodzą za badanie na toxo i różyczkę ?
WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSIE
Płodne jesteście niemiłosiernie... nie ma bata nie odpiszę każdej..ale wątke mdłości, bólów nóg, za małych ciuchów...i tego masakrycznego upłau nie ominął i mnie...
DZIŚ POWIEDZIAŁAM W PRACY O CIĄŻY ..szef nawet pogratulował itd. no ładnie się na prawdę zachował...ale dosłownie obrobienie wszystkiego w jeden dzień było dla mnie mega męczące niestety
No dobra....
Marcia- gin absolutnie nie kazał odstawiac mi metformaxu. Biorę tabletkę dziennie. Do tego dieta, która oczywiście czasem jest łamana, bo jak mam ciążową chcicę to co mam poradzic? Prog bardzo ładny ja miałam ostatnio 48 więc też fajnie ....
KOTTI- SUPER WIEŚCI OBY TAK DALEJ
Mam pytanie wiecie jakie ceny chodzą za badanie na toxo i różyczkę ?
WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSIE
reklama
mamusia synka
i córeczki
rozyczka nie wiem bo nie robiłam a toxo IgM i IgG razem 50 zl :-)
Podziel się: