Ależ produkujecie
Postaram się odpisać ale marnie to widzę.
Współczuje
Nikusia przejść z zębem w maju leczyłam kanałowo i bezciążowo miałam wyjęty tydzień z życiorysu a co dopiero teraz
Kamaa u nas też prawdopodobnie Leon a na drugie Tadeusz.
Moje pierwsze dziecko nie ma drugiego imienia ale potem dowiedziałam się, że pierwsze imię to takie urzędowe a drugie bardziej "chrzcielne" ale czy to prawda nie wiem może znowu jakieś legendy "starszych wiejskich ciotek"
masiosia współczuję nauki ja mam mózg ciążowy jakoś słabo pracujący, nawet proste artykuły w Fakcie są czasem za ciężkie i muszę dwa razy czytać
susi mamy córki w ty samym wieku i też kombinezon zażyczyła sobie dwuczęściowy, zasuwa już w nim na łyżwach i sankach
marcia zazdroszczę prezentacji byłam kiedyś na takiej i wspominam zupę z papryki, lody i drink "kolana osy". Też podobają mi się te garnki z Lidla zastanawiam się nad nimi
Agnis83 ja magnez (Asmag Forte) zażywam 3 razy dziennie po 1 tabletce ginka mówi że gdyby coś się działa to zwiększyć o 1 tab. 3X
kasiulekk ja też do tyłu z wyprawką zaczynam w styczniu ale wiem co chcę więc myślę że sprawnie pójdzie
AnetaNorwegia super że paczka się znalazła w Norwegii a nie w Emiratach
, śniegu u Was sporo ale u nas też biało i mam nadzieję że do świąt nie stopnieje
jaspis trzymam kciuki za pierogi
malpawzoo trzymam kciuki za wyniki glukozy
ewa86 podziwiam dzieci, praca, wypieki, przymiarki do remontu mam ogromne kompleksy przy Tobie;-)
jagna25 jakiś pech od rana współczuję
mamusia synka teściowe temat rzeka
tyle doczytałam jak coś opuściłam przepraszam, teraz będę na bieżąco to się poprawię
Pozdrawiam