reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ja z kręgosłupem nie mam na szczęście problemów. Czasem mi się spojenie odzywa, ale też w miarę sporadycznie. Może dzięki temu, że mało przytyłam, a może już po prostu rozciągnięte po porodach.

Zazdroszczę Wam trochę tych zwolnień :/ Ech... Ja nie mam szans na żadne.
Ale są też i plusy tej sytuacji :) Więc nie ma co narzekać :)

reklama
Nikusia- z powodu rozległej dwupoziomowej dyskopatii L4-L5 I L5-S1 z uciskiem na worek oponowy i przepukliny kregosłupa..ortopeda powiedział ze poród sn mógłby się skończyć tragedią:-( ciekawe co moja ginka powie- 19.12 mam wizyte

oby ząb już nie bolał

Ewa- no ale warto czasem troche odpocząć:)

Ostatnia edycja:
Ja tez nie zaluje ze jestem na L4 , jakbym pracowala to z pewnoscia nie skonczyloby się to dla mnie dobrze. Praca w internacie z mlodzieza uposledzona i niedsotosowaną społecznie wykonczylaby mnie:no:

A jak mnie boli trochę ten kregoslup to skontaktować się z ortopeda? Bo 1 porod miałam naturalny, miałam wprawdzie bole krzyżowe ale nikt mi nie powiedział ze przy drugiej ciąży nie będę mogla czy cos:no:

Juszka a wiesz co? Staram się dużo chodzic i robic ale czasem nie daje rady..a potem boli... Glupia jestem, ale to trochę przez moja sasiadke bo osoattnio jak jej powiedziałam ze moja mama często młodego odbiera bo ja nie mam sił to ona nato że LENIWA JESTEM I BEDE MIALA CIEZKI PORÓD:wściekła/y: NO MAŁPA JEDNA!

Ostatnia edycja:
mamusia synka - a o co chodzi z tą teściową?Czemu mąż strzela focha? Ja podobnie jak Secreto - reaguję agresją na samo wspomnienie o teściach....a jak mam do nich jechać to dzień wcześniej już jestem cała chora z tego powodu...

Agnis- ja miałam te schorzenia zdiagnozowane przed ciąża - rezonans magnetyczny i przeswietlenie. w ciazy nie mozna takich badan robic, wiec jedynie na pdst opisu dolegliwosci moze cos powiedziec. zapytaj ginki, mi kazala juz isć do ortopedy zeby nie było za późno...4

a sasiadkę olej- Ty chyba najlepiej wiesz jak sie czujesz i na co możesz sobie pozwolić

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry