reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Kapustka się już dusi:tak:

monisia mnie też cieszą zakupy dla synka jak nie wiem co :-D. Super że juz prawie wszystko macie, nam jeszcze ciut brakuje ale chyba zdążymy ze wszystkim.
nieznajoma zdrówka!
mamusia fajnie te muffinki wyglądają :-p
jagna do oddziału powinno wystarczyć
Agnis nie ma za co ;)
Moniqaa ja mam 10 tetrowych, flanelowych nie mam bo mi nie podchodzą jakoś. Myślę że wystarczy, a jak nie to się dokupi potem. Mam podobna koszulę, tylko inny wzór:tak:.
Ewula uwielbiam takie naleśniki:-p. Och ja też mam folder ze zdjęciami do wydrukowania, ale pierw muszę jakiś duży album dokupić.
susi oby to nic poważnego jednak nie było.
Katrine ty to jakaś czarownica jesteś, no niech będzie - wróżka:-D

Tatuaże z mężem tez mamy i lubimy:cool2:, ale w ciąży to bym nie robiła mimo wszystko.

Ostatnia edycja:
reklama
Secreto już 30tc!!! WOW!!! Gratuluję :biggrin2:
Monisa0605 a bolało to na łopatce? bo też chcę w tym miejscu :tak:
AnetaNorwegia ale Cie zasypało!!! i jaki mróz!!! trzymaj sie ciepło!! Dobrze że kurtka będzie :-D
Mamusia synka ja się ciesze ze moja jakies 500 km mieszka od nas, bo 50 to za mało by było :-D zatłukłabym!:wściekła/y: A jak czasem z mezem przez tel.gada to już mi cisnienie na calego podnosi...no ale tak to jest...glupia pina w 26 tyg nie poznala sie ze jestem w ciazy, dalej mysli ze ja mala gruba swinia jestem (jej slowa....)
Juszka1988 tylko mąż niech zje obiad po pracy i lecimy na biedronki!!! Po pościele :tak:

Ale produkujecie strony :p

Skończyłam strasznie upierdliwą książkę... Autorka cofnęła kilkaset moich poprawek, bo stwierdziła, że jej nie zależy na poprawności językowej, tylko ma być napisane tak jak ONA CHCE :/ yyy... Ale już wysłałam i mam z głowy. Mogę się brać za kolejną.

Co do tatuaży, to ja nie mam problemu, bo mi się strasznie nie podobają :) I zawsze się zastanawiam, jak to będzie wyglądało na pomarszczonej skórze 80-letniej babci ;)

A thermomixa jeszcze niedawno bym zazdrościła, ale przetłumaczyłam sobie ostatnio, że mi nie jest potrzebny :) Mam porządnego robota kuchennego, gotuję na gazie, więc o wiele taniej niż prądem, a poza tym misa thermomixa jest na tyle mała, że zupa to by nam może na jeden dzień starczyła, a może nawet nie - przy 5-osobowej rodzinie. Więc wolę swoje 6-litrowe garnki ;)
Ale gadżet dalej mi się strasznie podoba :)

A właśnie - ktoś jeszcze pracuje?
Bo tyle piszecie cały czas, że się zastanawiam, czy nie ja jeszcze tylko w kieracie zostałam ;)

Idę coś zjeść, bo niedługo do przedszkola trzeba iść na ten deszcz. Brrr...

Poszłam po młodego do szkoły, na małe zakupy do rossmana i wracam i tyle czytania wow:szok:

Secreto 30 tydzień super! :tak:
Ciesze się tez ze na wizytach i glukozach ok:tak:

A powiedzcie Wy mi czy często Was boli kręgosłup? Jak szłam po młodego to tak mnie zaczal bolec ze myslalam ze nie dojde do szkoły...:no:
W szkole chwilke usiadlami potem po malu wracaliśmy i jako tako. Ale jak już wracaliśmy z rossmana to myslalam ze padne bo znowu brzuch zaczal bolec:no: Jak tylko wrocilam wzielam magnez...Troche polezalam, teraz zjadłam obiad.
Młody na szczęście sam odrobił lekcje i wyszedł z psem, ide zaraz odpoczywać...

Kupiłam pampaersy 2, jumbo pack 93 sztuki :-D mąż mnie zabije ze sama dzwigalam choć to ciężkie nie jest:tak:

Z tego wszystkiego nie wiem czy miałam coś jeszzcz ekomuś odpisac.
O przypomniało mi się o tatuażach. Zawssze chciałam mieć ale moja matka była przeciwna - "pamiętaj tatuaże nosza tylko kryminaliści". To ja pukałam się w czolo i mowie w jakich ty czasach mamo zżyjesz....:baffled:Boze...a potem jakoś tak nie zrobiłam. Teraz to mój maz mialby przeciwwskazania. Zresztą pracuję w szkole i to chyba nie wypada mieć tam tatuaż, nie wiem..może kiedyś się zdecyduje. Chcialabym mieć delfina na kostce i cos na łopatce:tak:

Ja na L4 od 05.09 :)

DZIEŃ DOBRY!!!
Wracam do żywych...
Bardzo dziękuję wszystkim za troskę oraz kciuki. Dostałam Duomox 1 tabl co 8 godz. We środę czyszczenie kanałów i może wreszcie ból nie wróci.

Aneta -
bardzo zazdroszczę Ci śniegu...może nie aż takiej ilości..ale ja kocham taki biały świat :tak:no i marzą mi się jednak białe śnieżne święta w Polsce bo dawno u nas śniegu na święta nie było:sorry2:
kainkas -
a czemu koniecznie masz mieć cc???

secreto - 30 tydz. :shocked2:To chyba u Ciebie na Luty termin wypada :confused::confused: a nie na marzec?
Agnis83 -
ja też mam już zapas pieluszek ale "1" 156 SZT. 2 Kupię po Nowym roku :tak:

Ja niestety musiałam bardzo szybko z pracy zrezygnować... ale teraz..nie żałuję. DOBRZE MI W DOMKU :tak:

reklama
Agnis Ty tyle nie śmigaj bo bedziesz też musiała leżeć!
Mnie może nie tyle sam kręgosłup co jakby z prawej strony mnie coś uciskało w żebra ale tylko na górze w dodatku z tylu i przodu, ciężko mi pozycje ogarnąć żeby się nie zwijać.
Moja szwagierka jest nauczycielką historii i pedagogiem i również ma tatuaż :p

Do góry