reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Katrine sprawdzona już jesteś, teraz możesz pobierać opłaty :-D
Mamusia synka co się stało?
Piękna pościel mi przyszła ta 17 el w żyrafę i wcałe nie jest tego tak dużo:-) Ależ mam radochę!
Kurier mi powiedział że na końcu świata mieszkam... się pytam jak na końcu świata jak na samym rynku a on miał problem tu trafić?:O

Ostatnia edycja:
reklama
Brrr moj plot ma z 80cm.... Lada chwila go widac nie bedzie... :(
ImageUploadedByForum BabyBoom1386592706.419105.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1386592719.423035.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1386592734.865117.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1386592772.747706.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1386592706.419105.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386592706.419105.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 33
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1386592719.423035.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386592719.423035.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 33
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1386592734.865117.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386592734.865117.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 33
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1386592772.747706.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1386592772.747706.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 36
Moja prezentacja trwała ponad 3 godziny ( pisałam w tym długim poście ale pewnie nie zauważyłaś ) - piekliśmy bułki , robiliśmy masło, lody sorbetowe, 2 soki ( pietruszkowy i pomarańczowy) , placki ziemniaczane, zupę, warzywa i kurczaka na parze , surówkę z marchewki i chyba to już wszystko

kamaa ja sobie tatuaż zrobilam majac 18 lat na łopatce i do tej pory bardzo mi się podoba :tak: i caly czas się zastanawiam czyby sobie jakiegos drugiego nie zrobic…;-)

katrine Tez by mi się takie zdolności przydaly, to przy najbliższej okazji o moich kurierach tez pomysl ;-), bo do mnie maja jakies 6 paczki przyjsc hehe

secreto piekne one nie sa, ale mysle ze jak do szpitala to w sam raz. Kupilam jedna taka jasnorozowa w czarne i szare paski i jest na guziki a kosztowala tylko 25zl. Tylko problem był taki ze już były same pojedyncze sztuki, bo tak to bym kupila 2, ale była tylko jedna L juz.

Ewula, secreto Ale mi zrobiłyście smaka na szpinak! Dzisiaj już nie zrobie, bo obiad już prawie gotowy a wieczorem mamy szkole rodzenia, ale jutro na pewno zrobie tagiatelle z szpinakem!!! :tak:

marcia30 to dobrze, ze masz same dobre wiesci z wizyty!!! :-D my na prezentacji mielismy i sniadanie i obiad i jeszcze deser wiec na pewno sobie pojesz! ;-) U nas trwala chyba 2 albo 3 godziny.

mamusia synka co się stalo?

hej
mamusiu- co ta tesciowa przeskrobała?
aneta- fajnie zw paczka sie znalazła
fajnie z kolejne glukozy zaliczone
zdrówka dla chorowitkow małych i dużych

a ja wyprawki jeszcze nie mam kompletnej, w styczniu sie zajme

katrine-niezle z tymi kurierami

byłam dzis na usg nerek- zastoje w obu nadal sa po 4 i 5 cm. i ortopede nawiedziłam, powiedział, ze absolutnie zadne sn, napisał zaswiadczenie ze koniecznie powinnam miec cc. a ja chciałam normalnie urodzic
xembarrassed.gif.pagespeed.ic.s4Zdpb1sIJ.webp

pogoda paskudna, dola łapie

Patrząc na Anety zimę, to jakim prawem narzekam na 2 cm warstwę śniegu? I na blisko -1 ponizej zera:confused:

Mamusiu synka, nie denerwuj sie, odetchnij głęboko.... taaa sama dzisiaj jestem mocno rozdrażniona:baffled:

reklama
Do góry