reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Juszka a robilam w 4-5 tyg siedzialam jakos 8h a pozniej dokanczalam w ok.8-9tyg siedzialam ponad 9h. Ponoc do 12tyg mozna robic. Oczywiscie lepiej wogole. No ale wiekszosc salonow zezwala. Po za tym duzo kobiet nie wie o ciazy w pierwszch tygodniach. Ja z Michelle dowiedzialam sie kolo 8 chyba a teraz 5-6 :)

Aaa przypomnialo mi sie ze z Michelle w ciazy tez robilam nie wiedzac :) to byl jakis 3-4tydzien :)

Ale jestem szczesliwa z tej paczki :D juz sie nie moge doczekac...
A najlepsze ze mama wyslala mi zapas zeli a kilka dni temu wsylala jeszcze raz... Teraz bede miala spokoj na pol roku hahaha no i 30 nowych kolorow mi przybedzie :D
Najbardziej sie ciesze z kurtki i butow... U nas dzis -21 :(
No i ubrania dla Michelle :) i kilka dla mnie... Kiecke na sylwka nawet zamowilam :)
A balony itd sie schowa na nastepny rok na urodziny :) mala bedzie wiecej rozumiec i bardziej happy :) tylko te z nr 1 i ozboby o roczku oddam kolezance co ma 4msc corke moze jej sie przydadza :)

reklama
boze zabije moja tesciowąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą niech ona się cieszy ze jest 50km ode mnie bo jak bym do niej wpadła to nie ręczę........................

Aneta super, że przesyłka doszła :D ale tej pogody chyba bym nie zniosła masakra :p lepiej niech nam Ozila napisze o pogodzie u siebie to się nam lepiej zrobi:D

Marcia to smacznego obiadku :D zazdroszczę termomixa :-)

reklama
Do góry