AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Juszka a robilam w 4-5 tyg siedzialam jakos 8h a pozniej dokanczalam w ok.8-9tyg siedzialam ponad 9h. Ponoc do 12tyg mozna robic. Oczywiscie lepiej wogole. No ale wiekszosc salonow zezwala. Po za tym duzo kobiet nie wie o ciazy w pierwszch tygodniach. Ja z Michelle dowiedzialam sie kolo 8 chyba a teraz 5-6
Aaa przypomnialo mi sie ze z Michelle w ciazy tez robilam nie wiedzac to byl jakis 3-4tydzien
Ale jestem szczesliwa z tej paczki juz sie nie moge doczekac...
A najlepsze ze mama wyslala mi zapas zeli a kilka dni temu wsylala jeszcze raz... Teraz bede miala spokoj na pol roku hahaha no i 30 nowych kolorow mi przybedzie
Najbardziej sie ciesze z kurtki i butow... U nas dzis -21
No i ubrania dla Michelle i kilka dla mnie... Kiecke na sylwka nawet zamowilam
A balony itd sie schowa na nastepny rok na urodziny mala bedzie wiecej rozumiec i bardziej happy tylko te z nr 1 i ozboby o roczku oddam kolezance co ma 4msc corke moze jej sie przydadza
Aaa przypomnialo mi sie ze z Michelle w ciazy tez robilam nie wiedzac to byl jakis 3-4tydzien
Ale jestem szczesliwa z tej paczki juz sie nie moge doczekac...
A najlepsze ze mama wyslala mi zapas zeli a kilka dni temu wsylala jeszcze raz... Teraz bede miala spokoj na pol roku hahaha no i 30 nowych kolorow mi przybedzie
Najbardziej sie ciesze z kurtki i butow... U nas dzis -21
No i ubrania dla Michelle i kilka dla mnie... Kiecke na sylwka nawet zamowilam
A balony itd sie schowa na nastepny rok na urodziny mala bedzie wiecej rozumiec i bardziej happy tylko te z nr 1 i ozboby o roczku oddam kolezance co ma 4msc corke moze jej sie przydadza