reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Siedzę czekam na męża i mnie nosi. Co za palanty siedzą w tych liniach telefonicznych. Aż już się poryczałam z nerwów:wściekła/y::baffled:
Super, że na wizytach oki:-D

reklama
Marcia dobrze ze u Ciebie jest dobrze, ja wiedziałam, ze u mnie jest tak se bo przeciez czuje, kiedys to musiałam sobie srodkowym palcem te Luteine popychac a teraz pol wskazujacego ....................

Dobra leżę, jeszcze moze sie wydłuzyc..............

katrine
dobrze ze po glukozie, mówiłam, ze z cytrynka jest do zniesienia :-)

Jagna dobrzez e sobie zablokowałas, ja kiedys chlopu zablokowałam bo caps byl wcisniety i 3 razy wpisałam zle hasło.....

Ewula
przyjezdzam do Ciebie na obiad, jak ja lubie szpinak z feta mniam mnia moze byc z makaronem grubym :-)

ja tymczasem odgrzewam sobie kluski na parze i sosik i zeberko :-)

Moniquaa daj znać jak wypaaja rozmiarowo te koszule.
Marcia30 z tym spojeniem to chyba miala ta Twoja doktorka racje...coraz gorzej boli :-( Super, że serducho brzdąca bije jak dzwon! :tak:
Ewula_m widze że u Ciebie dzisiaj też naleśniki :-D tylko u mnie robie takie po meksykańsku zapiekane :-)
A jak robisz ten sos do tych ze szpinakiem? Na takie bym się skusiła...nigdy nie robiłam naleśników ze szpinakiem... :zawstydzona/y:
jagna25 nie denerwuj sie...

Dzięki mamusiu synka- a ja tak się bałam... Nie wiem co by było gdyby nie Wy- do głowy by mi ta cytrynka nie przyszła ;)

Czekam na paczkę z euro z prezentem dla mężula, bo mieli dziś przyjechać. Mam nadzieję, że nie byli jak mnie nie było. Nie lubię do domu zamawiać bo zawsze się stresuję, czy mnie zastaną eh :/

Tymczasem idę w dżemkę chyba uderzyć ;-)

Katrine, nam hipp nie podszedł. Ale to sprawa indywidualna :)

Glukoza w porządku ;) Pielęgniarka się dziwiła, że tak szybko wypiłam :p
Przeczytałam chyba z pół książki na korytarzu ;)
Ale byłą ze mną dziewczyna, którą po godzinie leżenia na kozetce przewieźli na wózku na ginekologiczny, żeby tam doczekała godz. pod okiem lekarza :/

Te muffinki polecam! Naprawdę dobre :) Zrobiłam do nich szablon z gwiazdką i serduszkiem i robiłam wzorki z cukru pudru - fajnie wyszły :)
A dziś pewnie wrzucę na bloga przepis na piernik - taki tygodniowy, nie miesięczny ;) Pyszności :)

Ewula mmm ale mi smaka narobiłaś! U mnie dziś tylko spaghetti.
Mamusia synka leżeć musisz dużo! I mniej stresu:-)

Nieznajoma gratki 25tc!:-) U mnie już 26+1:-)
Katrine gratki glukozy, ogarnelaś ją tak lekko jak ja :-D

Czekam na dzidziusiową dostawę pościeli <3 Dziś powinien być kurier.

Gratki dobrych wieści i powodzenia na wizytach!

reklama
Do góry