Witam was poniedzialkowo!!! :-)
Powodzenia na wszystkich zblizajacych sie wizytach i badaniach i DUZO ZDROWKA dla wszystkich chorowitkow!!!
Bylam dzis już w labie oddac troche krwi i zrobic badanie moczu, bo jutro wizyta, ale jakos tak bezstresowa, bo maleństwo się rusza, wiec musi być dobrze, mam tylko nadzieje, ze wyniki badan będą dobre!
Wiecie co??? Mój maz dzisiaj rano stwierdzil, ze w nocy słyszał jak się nasze maleństwo rusza
Ja spalam, wiec nie wiem czy faktycznie czy mu się to przyśniło…;-)
Jeśli chodzi o imie to u nas będzie na 100% już Maja i na drugie będzie miala imie po mnie, a gdyby był synek miał by imie po mezu. Zastanawialismy się czy wogole dawac imie drugie, ale mój maz się uparl, ze musi być. Ja nigdy nie mialam drugiego imienia tylko pierwsze i jakos mi to nigdy nie przeszkadzalo.
I dzisiaj mogę już faktycznie powiedziec, ze mam prawie wszystko!
Brakuje tylko wozka z fotelikiem, ale jak już mówiłam teściowie kupuja, niani elektrycznej (to pozniej), chusty i stanikow do karminia (to w lutym) i jeszcze jakas lampa do pokoiku Mai i jakies takie pudelka żeby rzeczy jakos poukladac. Cala reszte już zamówiłam i teraz już tylko czekam na przesylki! :-) Dzisiaj przyszla tez ta pościel z Kubusia Puchatka i jest przesliczna!
Az nie mogę się przestac cieszyc z tego powodu!
masiosia dasz rade z tymi egzaminami! Trzymam mocno kciuki!!!
susi caly styczeń przeznaczam na pisanie pracy i nie ma zmiłuj się! Teraz to nie dam rady za bardzo, bo trzeba myslec o roznych rzeczach do remontu, ale styczeń już będzie wolny i wyprawka tez już będzie cala w domu, wiec nie będzie mnie nic odciągać od pracy!
Gratuluje 2. Miejsca!!! I duzo zdrowka dla corki!
Nikusia82 biedactwo, trzymaj się jakos kochana!!! Bardzo ci wspolczuje takiego bolu! :-( Mam nadzieje, ze dzisiaj już ci wszystko przejdzie!!!
katrine tobie tez wspolczuje bolu zeba!!! Trzymam kciuki za glukoze!
marcia30 powodzenia na wizycie! I fajnie ze masz prezentacje! Ja mam czasami takie skurcze, ze mi brzuch na chwile twardnieje, ale nie boli to jakos. Ale to na pewno sa te skurcze przepowiadające i jeśli przechodza po chwili i się nie powtarzaja regularnie to nic zlego się nie dzieje!
I tobie tez zdrowka zycze!!!
Agnis83 no i dobrze powiedziałaś z ta wigilia, twoje dziecko i twoja sprawa i nie powinni się wtracac! Jak ja bym chciala spędzić wigilie tylko z mezem, ale u nas niestety jest to niemożliwe, bo rodzice przyjeżdżają do nas na cale 2 tygodnie i nie wiem jak ja to wytrzymam… Strasznie nie lubie wigili z moimi rodzicami i babcia, bo zawsze jest tak sztywno i sztucznie... Wolalabym spedzac ja tylko z mezem a pozniej jeszcze z Maja a rodzicow jednych i drugich odwiedzac w swieta...
Ja magnez biore codziennie i to 3x2 tabletki Asmag forte odkad bylam w szpitalu w 14 tyg. i do tego witaminy pregna plus.
Hehe i ja tez tak opowiadam mezowi. ;-) Ja zamówiłam wlasnie wszystko potrzebne dla maleństwa i dla siebie w aptece gemini i faktycznie jak porównywałam ceny z normalna apteka to były duzo nizsze. Teraz czekam tylko już na przesylke.;-)
mamusia synka Zdrowka zycze!
Koreczek na pewno zdążysz! Ja tez mam najgorzej z kręgosłupem. Cokolwiek zrobie to mnie pozniej boli…:-(
kasiulekk kciuki za wizyte jutro zaciśnięte!
AnetaNorwegia super, ze paczka się odnalazła!
Jo_asia Zdrowka dla mlodego!!!
jaspis Kciuki za pierogi zaciśnięte, na pewno pyszne wyjda! ;-)
malpawzoo fajnie, ze glukoza już zaliczona!
ewa86 super, ze glukoza już zaliczona. Ja tez w tym deszcu i wietrze musiałam dzisiaj do labu jechac…Masakra z taka pogoda!
jagna25 ja lykam jeszcze wiecej bo 6 tabletek magnezu, 4 dopegutu, 1 Accardu i 1 Pregne Plus i jutro się okaze czy czasem żelaza nie będę musiala dodac.