AnetaNorwegia
Fanka BB :)
A co to to NPR? :O
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiesz socjal maja mega wypas paczki, bony 800zł, kolonie i obozy dla dzieci za 40% ceny (tzn ja placę 40% a resztę zaklad, nie ważne czy nad Bałtykiem czy Hiszpania) Ale jak zanm firmę robiąca paczkę to czekolada ktora w sklepie kosztuje 10zł u nich na fakturze będzie za 20zł.heja
JESTEM PO GLUKOZIE....TO BYŁA MASAKRA :---(
Muniuś - co do zafarbowanego prania u mnie poskutkowało kolejne pranie z Vanishem i w wysokiej temp. Co do chusty to na razie widzieliśmy na żywo jak pani na targach prezentowała...oczarowani wyszliśmy i raczej od niej kupimy bo ona od razu szkoli w wiązaniu
Nastka - miałam dziś glukozę ale Bogu dzięki kryzys przypadł na czas jak już dojechałam do domu..ale mnie telepało i to ja sama autem jechałam dobre 30 km w jedną stronę :-(
Kamaa - ZDRÓWKA DLA CIEBIE!!!
SUSI - SKORO LEKARZE i to dwóch mówi, żeby się na zapas nie martwić,.... to posłuchaj... bo i tak nic nie poradzisz teraz...
Jagna - niech się cieszy, że w ogóle paczkę dostała... U mojego męża jakby mogli to by tylko czekoladę dziecku dali...ŻENUJĄCE!!!!
JA pamiętam jakie paki, nie paczki przywozili moi rodzice...BOSZZZZZZZZZ ALE BYŁA WYŻERA....A teraz masakra...
malpawzoo - super wiadomości...i zakupy widzę udane
Ewa- my ubieramy żywą więc zapewne dopiero w sobotę 21 grudnia bądź w poniedziałek 23 stanie w salonie... Za wcześnie nie ma co ubierać..moim zdaniem!!!
Co do potrzeb seksualnych...cóż MY również z tych co NPR stosują i on wiele nas nauczył!!!
Dobraliśmy się z moim mężem idealnie ... :-)cóż więcej pisać...
Idę poleżeć bo padam na pyszczek
U nas 7 lat po slubie a razem 13, a dalej jak na początku.hej
u nas paczki tez jakieś dziadowskie ale bony są po 300 zl chyba dostaniemy z chłopem
co do przytulanek- to u nas celibat 9 miesiecy już drugi raz, na poczatku plamienia i zakaz a teraz to bałabym się- siostra jak rodzila to przywieźli dziewczynę w 6 m-cu, której po seksie odeszły wody...to ja wolę poczekać niż potem wyrzucać sobie do końca życia..ja wytrzymuje to i małż musi...ale nie narzeka..przynajmniej nie słyszłam...ale mysle, że tu tez ma wpływ ile sie jest już razem, my w kwietniu bedziemy miec 8 rocznice slubu wieć już "stare malżeństwo" to i potrzeby inne.
A w tym dniu by Ci się chciało, organizm by świrował. Ja planuję wkładkę hormonalną tak jak po Celinie.Przeciez to zadna metoda... Takie chybil trafil. Nie wierze w taka antykoncepcje
A po za tym jesli naszla by mnie ochota na seks i bym nie moga bo w tym dniu akurat jetem plodna to bym chyba oszalala nie nie to nie dla mnie