Dzień dobry kochane! :-)
Od roku nie wstałam o 7 rano sama z siebie
Normalnie nos zatkany katar po pachy, ucho boli...nie da się spać, tak więc witam Was dosyć wcześnie jak na mnie śpiocha strasznego ;-)Jak tylko wstałam z łóżka to musiałam coś zjeść, bo dobrze mnie ssało. W tym tygodniu, najlepiej jak najszybciej muszę zrobić glukozę, a tu tak mnie rozkłada, że jak jeszcze w przychodni posiedzę to już w ogóle
Muszę Wam się pochwalić...mój wczoraj wyskrobał stare płytki i kładzie nowe...bohater w naszym domu!
Pojechał na spotkanie, potem na zebranie i przyjedzie do domu wykładać płytki w porze obiadowej...a obiad chyba w pokoju będę robić
Do tego w końcu kupiłam pościel 6 elementów (podusia, kołderka, poszewka na podusię, kołderkę, prześcieradło i ochraniacz), falbanki ozdobne do boku łóżeczka, przybornik na zabawki, przybornik na pieluchy, pieluszki tetrowe i ręcznik z kapturkiem zaszalałam jak za przesyłkę płaci się tylko raz
Taka pościel
MAMO-TATO 6cz POŚCIEL DLA DZIECI 120x90 SERCA (3762550598) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i takie falbanki
MAMO-TATO FALBANA OZDOBNA DO WSZYSTKICH KOLEKCJI (3760102601) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Do tego taki przybornik na zabawki
MAMO-TATO TORBA PRZYBORNIK NA ZABAWKI SERCA (3762574915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i na pampersy
MAMO-TATO NOWOŚĆ - PRZYBORNIK NA PAMPERSY SERCA (3762574996) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wszystko w jednym wzorze...dawno tak się z żadnych zakupów nie cieszyłam
Wrzucam zdjęcie jak w tym momencie moja kochana kuchnia wygląda, szok
Macie pomysł na jakieś danie z mięsa mielonego, bo myślałam o kotletach, ale może ktoś mi jakiś inny pomysł podrzuci...?
Marcia - niezły zakup ten pas, nie obciąża tak kręgosłupa...też chyba na to się skuszę, ale póki co jeszcze wstaję z łóżka tak jak Ty, nie ma ciągnięcia choć powinnam uważać
Dzięki za wskazówkę, ale ból gardła już przeszedł, teraz mam katar po pas. Powiedz mi kochana, po ile ten Thermomix chodzi teraz?
Gratki za 100
Mrówkaa - również gratki za 100, a Ty włoskiego się uczysz, ulala nieźle bella
Trzymam &&&&&!
Małpawzoo - zazdroszczę Ci tych dzisiejszych zakupków, ja to muszę na chacie siedzieć, bo nigdy się nie wyleczę, a też muszę stanik i spodnie sobie dokupić.
Koreczek - może ta dziewczyna strasznie pragnie dziecka i dlatego tak patrzyła albo jakaś ciekawość ją zżerała...dziwne, ale wiesz jacy ludzie bywają dziwaczni
Co do kolejki w przychodni, mi ostatnio nie chciało się czekać i poszłam zapytać czy ciężarne mają pierwszeństwo przed wszystkimi...i mają, a przynajmniej tak powiedzieli w mojej przychodni, więc wyminęłam wszystkie starocia i wbiłam się na pobieranie. Oczywiście było gadanie, że co to, jak to możliwe, że tyle czekają, a tu jedna młoda w ciąży i dalej muszą siedzieć
Nastka - Pytałam wcześniej, ale chyba nie zauważyłaś
w jakim sklepie ten wózeczek patrzyłaś?
Młodamama - dobrze, że wszystko w porządku z szyjką,a co do herbaty ja to chyba z 5 dziennie wypijam taką fazę mam
Właśnie za chwilę nastawię wodę na pierwszą (ale na pewno nie ostatnią) dzisiaj
Ewula - podziel się pierniczkami!
Gratki za sukces wychowawczy, niedługo nie będzie chciał u Was w ogóle spać, a Wy będziecie tęsknić za tymi czasami jak to było kiedy był mniejszy i taki kochańszy
Jagna - wiem wiem, już to rozkminiłam, ale czasem głąba zapodam, ja pierdziele