Hej!!
Malpapwzoo, Adam bardzo lubi serię mały chłopiec, każda książeczka jest o innym pojeździe. Dla takiego roczniaka fajne by były jakieś książeczki z okienkami, bo i paluszki maluszek ćwiczy, albo jakieś z fakturą którą można dotykać, na pewno na dłużej przyciągnie uwagę. Jest też seria Obrazki dla maluchów albo Okruszek poznaje... prawie same obrazki i bardzo krótki opis, właśnie bardziej do oglądania niż czytania, a rodzic tak na prawdę zawsze może powiedzieć to co chce, a Adaś do nich często wraca. No ale hitem są właśnie okienka już od jakiegoś czasu.
Ja wczoraj byłam u znajomej i w trójkę robiłyśmy pierniczki, o matko ile nam to zajęło - 7 godzin :O no ale nie ma się co dziwić, skoro każda chciała z kilograma mąki
W ramach oszczędzania się ja jedynie zdobiłam bakaliami przed włożeniem do pieca i siedziałam z nogami wyciągniętymi do góry, później zrobię fotkę i Wam pokażę
Za nami debiut Adasia śpiącego w swoim pokoju, po północy przychodzi do nas, ale sukces wielki, bo chce zasypiać na swoim materacu, może dlatego, że w końcu ma miejsce do spania, które jest na odpowiedniej wysokości, do tego pościel prykryta tylko kocem i może się po niej turlać