Pytałam kuzynostwa co mam chrześniakowi kupić na świeta. Powiedzieli że zadnych zabawek... Jakąś książkę edukacyjną najlepiej... Mały ma 5,5 roku, macie jakieś pomysly? bo ja to zupełnie sie nie znam
Zajrzyj na stronę wyd. Dwie Siostry - mają genialne książki
A jak Chrześniak lubi samoloty, to polecam takie coś: Księgarnia Internetowa Siedmioróg.pl .:. Wielka księga papierowych samolotów bojowych | Robinson Nick : Wydawnictwa EGMONT .:. książki, bajki, kolorowanki, wiersze, lektury, komiksy, Scooby-Doo - moi panowie już kilka modeli zrobili
To jest też ciekawa książka dla chłopaka: Wojownicy Honor i męstwo - Adams Simon - 37,20zł - EGMONT - książka - Księgarnia internetowa PWN - do tego ma płytę z grami edukacyjnymi, różnymi zagadkami, które możesz rozwiązać po przeczytaniu książki
Albo książki z serii Animal Planet, jeśli lubi zwierzaki: Książki :: ANIMAL PLANET :: Księgarnia BookMaster.pl - te od 1 do 5 będą się dla starszego dziecka nadawały; my mamy niezwykłe wędrówki i Franek ją uwielbia Mamy też o pingwinie (nr 11) - też ją lubi, ale to książka raczej dla 2-3-latka, no i zwierzęta Afryki (nr 8) - ale to już typowo dla Anieli - wielki obrazek i 3 zdania.
Ewa86 - fajnie planujesz tą kuchnię tak na wesoło, słonecznie...mi to też się podoba coś takiego, ale muszę iść na kompromis ze swoim, a on lubi klasykę w zyciu i wystroju, więc żółty i biel odpada. Na kiedy masz termin, bo ja chyba razem z Tobą jakoś grzeję tyły, a mam na 23 marca. z Mateuszkiem miałam termin na 31 stycznia, a urodziłam 14 lutego, mam nadzieję, że tu nie będę znowu "przeterminowana" jak poprzednio gdzie mi się po nocach śniły zielone wody płodowe i inne głupoty
Dzięki Ciekawa jestem, co z tego wyjdzie ostatecznie
A termin to szczerze mówiąc nie wiem, na kiedy mam. Jakoś 25-26 marca chyba Ale u mnie problem odwrotny, bo ja rodziłam przed czasem albo grubo przed czasem, więc chciałabym choć do połowy marca dotrwać