My wczoraj wyjechaliśmy na zakupy o 9:00 i wróciliśmy przed 22:00 - myślałam, że padnę. Ale kupiliśmy w Smyku (mieliśmy jeszcze zeszłoroczne bony na 100 zł) wanienkę, dwa kocyki - grubszy i cieńszy i smoczek
. Poza tym kilka ciuszków, ale to już gdzie indziej.
Kupiłam tez kurtkę w h&m - w końcu mam w czym chodzić.
I wybraliśmy już wózek (ale kupimy w nowym roku) - navigation cadet. Jedyny wózek który mnie nie przytłacza wagą i wielkością (ja z niziutkich i drobniutkich osóbek), cena też nie kosmiczna. A wymyśliłam sobie zupełnie inny, ale nie ma to jak na żywo zweryfikować swoje typy. Decydująca była waga i wielkość
.
Gratuluję ostatnich udanych wizyt
.
Juszka ty szczęściaro!!!!
Mrówka przepowiadające raczej nie bolą (jedynie możesz odczuwać napięcie mięśni). Przepowiadające czasem odczuwam, ale mnie brzuch też boli i spina się po chodzeniu (nawet krótkim i spokojnym) i po wysiłku nawet niewielkim i to co innego niż te skurcze. Jak usiądę czy się położę to przechodzi. A ból jest taki tępy właśnie jak przy okresie i nie mija dopóki nie odpocznę. Rozmawiałam o tym z ginem i zbadał mnie i mówił że wsio ok - po prostu trzeba więcej odpoczywać. Niektóre ciężaróweczki śmigają całą ciąże i nic im nie jest, inne ledwo do osiedlowego sklepu dochodzą:-(. Myślę że to normalne, ale powiedz ginowi przy najbliższej okazji.
oczy niebieskie witaj i rozmawiaj do woli
. Rzeczywiście wysoki cukier. Ja póki co mam zakaz jedzenia owoców i picia soków owocowych (nawet tych niedosładzanych), no i słodyczy, a zakazane najlepiej smakuje :-(.
Aneta fajnie że urodzinki udane, teraz odpoczywaj bo się napracowałaś. Przerażająca ta historia z tym 10 kg dzieckiem
.
Agnis ale śliczne to zdjęcie na którym jesteś ze swoim psiakiem - piękne!
ewula ja tez uwielbiam blog moje wypieki, wszystko mi wychodzi z tych przepisów, nawet od męża dostałam ostatnią książkę pani Doroty.
Koreczek husky są śliczne, ale boję się ich bardziej niż amstafów bo są takie naturalnie dzikie. Oby zaakceptował maleństwo.