reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Mamusiasynka, Ewa - ja też ani jednego ciuszka jeszcze nie kupiłam...Wszystko dostałam..Teraz siostra dzwoniła, że kolejny kocyk znalazła i czeka już do odbioru :happy: Ja bardziej już myślę o tych większych rozmiarach... No ale młody niech się najpierw urodzi :tak:

MegiPegi - a zapomniałam dopytać czy dostałaś przesyłkę i czy się podoba :sorry2:
Secreto- ja miałam problem ze spuchniętymi stopami ale w 1 ciąży chodziłam late aż do września więc to chyba też miało jakiś wpływ..ale dziewczyny dobrze radzą kąpiel w chłodnej wodzie z jakąś lawendową solą a potem niech mąż masaż zrobi :tak:

witam dziewczyny!

Nie doczytam dzis Was. Dziś duzo gorsze samopoczucie chyba sie zaraziłam od córy. Troszke odsprzatałam mieszkanie troszke poleżałam.
Odebrałam winiki moczu i krwi. Morfologia sie polepszyła a w moczu wszystko ok. Do glukozy 3 podejscie w poniedziałek.
mi nóżki jeszcze nie puchną ale rączki tak. No i dziś poleciała mi siara z piersi. Ech czyli coraz bliżej.

Hej ja już po pierniczeniu , młody się wypycha, kregoslup boli a miedzy nogami mnie ciagnie, wiec już staram się lezec

Koreczek i jak tam sernik upieczony

Ewula piernik staropolski robi sie kilka dni przed swietami :)
Ja robilam dzis ciateczka a poniej je tylko udekoruje i na choinke i do zjedzenia będą

Mamusia synka super ciuszki :)))

Nastka spokojnie z ciuszkami, masz jeszcze czas

Kama zdrowka zycze

Jagna ja naprzyklad dla Twojej mamy zaproponowalabym - oczywiscie jesli lubi w herbarciarni jakies ciakawe herbaty, badz kawy ...ładnie zapakowane, pachnace swietami, czy tez wiosna :))

Secreto nogi do gory i lezec, przy nastepnej wizycie lekarzowi trzeba o tym powiedzieć

Wy już ciuszki szykujecie, ja się wstrzymuje do 2014 mysle ze w styczniu wszystko upiore poprasuje i dokupię co potrzebuje, ciuszek mam od groma od szwagrow , znajomych i swoich wiec za wiele nie będę musiala kupować

Carri super pomysł zobaczę jutro na pasażu marketu mamy coś takiego.
Josek super, że wyniki oki.
Moja panna ma super zabawkę, kartony ochronne z drzwi;-), pomalowała je i robi z nich ślizgawkę, zagrodę itp. Niby taka pierdołka a super zabawka;-)

No i zostałam sama. Mąż wyjechał do Krzyża (do rodzinnego domu) bo stamtąd ma pociąg do Poznania (od nas połączenia nie ma :crazy: ) a musi rano wyjechać na szkolenie.
Mały u babci, pies też, bo jest dość wyrywny i duży i wszyscy wkoło się boją ze mnie gdzieś wywali po drodze, no a poza tym wieczorami to ja nie lubie z nim wychodzić :baffled: I zostałam sama z Oskarkiem w brzuchu. Dobrze ze chociaż mnie kopie systematycznie to nie czuje się tak samotna...

hej dziewczyny!
Chyba nie dam rady was nadrobić..... poczytałam pobieżnie ale niestety nie odpiszę każdej z osobna.
Wczoraj mąż miał wolne i dlatego nie byłam na forum.... zaczęłam czytać książke "kwiaty na poddaszu" tak mnie wciągnęła że musiałam koniecznie dzisiaj skończyć.... Od jutra walczę z kolejną częścią igrzysk śmierci :)
Z nowowści to od wczoraj nie boli mnie spojenie łonowe :-D ciekawe na jak długo.... Mały kopie raz więcej raz mniej :) ogólnie jest dobrze :D

Miłego wieczoru dziewczyny!

hej dziewczyny!
Chyba nie dam rady was nadrobić..... poczytałam pobieżnie ale niestety nie odpiszę każdej z osobna.
Wczoraj mąż miał wolne i dlatego nie byłam na forum.... zaczęłam czytać książke "kwiaty na poddaszu" tak mnie wciągnęła że musiałam koniecznie dzisiaj skończyć.... Od jutra walczę z kolejną częścią igrzysk śmierci :)
Z nowowści to od wczoraj nie boli mnie spojenie łonowe :-D ciekawe na jak długo.... Mały kopie raz więcej raz mniej :) ogólnie jest dobrze :D

Miłego wieczoru dziewczyny!

To polecam tez film "Kwiaty na poddaszu":tak:

reklama
19ania90 czytałam tą serie, oprócz ostatniej... pierwsza jest super!!! Pozostałe jak kto lubi ;-)
Agnis83 a film też jest?? :szok: nie wiedziałam

Do góry