reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Jagna oby było w 3 trymestrze więcej energii bo jeśli będzie tak jak teraz to ciemno widze całe to przygotowanie domu na przyjście malucha hehe :)
a co do prezentów dla mamy nie wiem jak Twoja ale moja to zawsze cieszy się z książki :) na allegro jest pełno tanich publikacji :)

reklama
mamusia dadzą dadzą:tak:. Ja wczoraj byłam w pracy to się pytałam kiedy dla mnie będą, ale to bliżej świąt dopiero i marna kasa, ale zawsze coś.
Jagna moją mamę cieszą drobiazgi typu: kolczyki lub naszyjnik zrobione przeze mnie, jakiś szal, bluzka, kosmetyk (np. lepszy krem).

Mi nogi nie spuchły, ale za to obrączki nie nosze już od dwóch miesięcy:-(, łydki tez mam grubsze, bo w kozakach swoich się nie dopinam i musiałam nowe buty kupić - nie wiem czy spuchłam czy przytyłam po prostu.

Scoreto nie zazdroszczę, połóż nogi na oparciu wersalki na chwilę.
Jaspis nawet jak to będzie 200zl to zawsze coś;-):-)

Jak kupiłam mamię książkę 2 lata temu to jeszcze jej nie przeczytała:szok: a kocha czytać, tylko brak czasu. Na kremy ma alergię niech sama sobie kupuje.
A co myślicie o pudrze z Yves Rocher i jakiś cieniach???

secreto- współczuję, ja też zauważyłam że od jakiegoś tygodnia puchną mi łydki- widać to wieczorem jak są o połowę większe niż rano... Trzeba męża zagonić do roli masażysty i już ;-)

reklama
Teraz jak leżycie dbajcie o to, żeby starać się nogi choć trochę trzymać w górze... Sprawdzajcie też czy za mało nie pijecie. Czasem tak reaguje organizm. No ale to tez uroki ciąży. Mi na szczęście nogi nie puchną i mam nadzieję, że tak zostanie.

Aneta się nie odzywam. Mam nadzieje, że z tym zębem jej się wszystko udało, a paczka przyjdzie z samego rano :)

Do góry