mamusia synka
i córeczki
Ewa to będzie szafa jak ubranka do 1,5 roku :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam mało ale czekam na bony z pracy męża, ma te takie że wszędzie kupisz za nie. I za to planuję kupić wszystko co potrzebne;-)Ja wczoraj przywiozłam 2 siaty ubranek dla młodego...jest tego sporo tyle, że teraz po upraniu i skompletowaniu widzę, że parę sztuk będę musiała dokupić. Młody jednak urodzi się jeszcze zimą więc muszę po parze grubszych śpiochów i body z dł rękawem koniecznie kupić...
Jak już poprasuję wszystko to zerknę czego mi brakuje i zrobię listę.
Ja niestety zakupy muszę robić na tzw raty, co miesiąc coś stąd też już większość mam skompletowane...Nie udźwignęlibyśmy większych zakupów na styczeń bądź luty
Mi dawali nawet na wychowawczym, tylko sama podatek płaciłam.tez czekam na bony tylko ciekawe czy sie doczekam........może na chorobowym mi ich nie dadzą......