reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
No właśnie, nie pytaj, ja już mam dość. Jest coraz mniej, ale i tak są. Może do marca wytępię, wszelkie dziury zatkane więc nowe nie przyłażą:-D
Carri super:-D

jakoś mnie dziwnie zemdliło..jak pomyślę o czymś łażącym po domu:eek:

ja miałam problem z białymi robaczkami ostatnio.. w rodzynkach nawet całkiem zamkniętych siedziały.. takie jak są w owocach robaczki.. nosz kurde musiałam wszystko z szafek wywalić bo nie wiedziałam gdzie są a gdzie nie ma i wolałam pozbyc się wszystkiego.. modle się by nie wróciły..nie wiem co to było...

co do prania ja w dzidziusiu bo uwielbiam jego zapach! i chyba lepiej mi dopiera niż lovella...już piorę w nim i płukam 2x.. jak kupie komode to włoże już wyprasowane i przykryję pieluszką więc się nawet nie okurzą.. nie chce tego prasować na raz z wielkim brzuchem.. a kto mi zapewni, że nie będę leżąca za miesiąc calkiem i co mąż nocami będzie musiał to robić? bez sensu..z julką robiłam tak samo.. po troszkę i miałam gotowe już wcześniej i dobrze bo potem miałam problemy z ciśnieniem i szyjką więc dużo leżałam...

juszka ja bym na to pojechała, ale niewiem czy moj nie bedzie musial isc do pracy :((

ja wyprałam ciuszki w normalnym proszku z płynem do płukania dla niemowlat a potem bede prac jeszcze raz juz z chemia przeznaczona dla maluszkow ;)

Nadrobilam zaleglosci , mloda się obudzila wiec zaraz będziemy jesc pierogi z jagodami :)

Aneta ta hustawka rewelacyjna, ja dla Madzi mialam podobna pozyczona od szwagra - miala melodyjke, system ze sie dziecko same chustało , jakies zabaweczki wiszace - swietna sprawa
Oj wspolczuje bolu zeba ....trzymaj sie
A i co najważniejsze WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA CORECZKI spoznione ale szczera zyczenia urodzinowe
Babygg zdrowkazycze :-)

Agnis83 oj widze ze mialas ciezko w pierwszej ciazy, ae najwazniejsze ze sie nie poddalas i dalas rade.
Ja polecam Aspargin bo tez mnie skurcze dopadaja nog zwlaszcza lydek. lekarz powiedzial ze moge go brac

Koreczek za kazdym razem bede ci wspolczuc sytuacji z mama ale możesz
mamie postawic sprawe jasno albo pomoc albo droga wolna, jesli starczy ci sily walcz za nalogiem mamy wyrzucaj jej fajki z domy, chce plaic to niech idzie plaic na balkon czy na dwor, klniecie tez postaw ultimatum a jak nie to jak wspomnialam wyzej droga wolna , wystaw walizke przed drzwi i wtedy moze mama Twoja w koncu dojrzeje
A sasiadkami sie nie przejmuj, niech sobie gadaja ile chca..a TY sie oszczedzaj, zagadaj z Tata jak wyglada sprawa z twoja mama , pogadaj z bracmi sama sobie nie poradzisz - musisz rodzine cala zmobilizowac
a Twojemu narzeczonemu powiedz ze dzwigasz, wiesz jakie problemy sobie mozesz swtorzyc jak tak dalej bedziesz dzwigac!! Pomysl o dzidzi....
Jestes naprawde silna kobieta , zaradna ale kazdy z nas jest czlowiekiem i nie jestesmy czasem udzwignac calego ciezaru, chocbysmy sie starali
A gdzie to za granica bylas.... teraz chetnie i ja bym sie tam przeniosla slonca plaza.... no cudownie !!

Malpawzoo gratulacje z kolejnego tygodnia :)

Mamusia synka wspolczuje dla Twojej mamy (*)

Susi ja do storczykow wlewam raz w tygodniu wode i na nastepny albo na drugi dzien wylewam i tak raz na tydzien , jak wszystkie kwiaty padna to taki system z woda robia raz na dwa tygodnie

Kamma no to ladny prezent na swieta sprawicie dzidzi :) Niestety ja lozeczko kupilam u nas na miejscu a i fotelik rowniez ale stronke internetowa moge ci polecic hurtowni w ktorej kupowalam foteliki i wozki

Jagna tak to juz z tymi marketami rzuca pare sztuk i kto pierwszy ten lepszy

Monisa0605 gratuluje udanej wizyty !!

Josek zdrowka dla coreczki zycze

Alesia ale pospalas zazdroszcze :))

Nastka83 gratuluje Pani Magister !!

Monius dla Madzi jak sie urodzila uzywalam Lovela tak gdzies do 7 miesiaca a potem sprobowalam Senitive e A teraz to juz piore w zwyklym proszku,

Ja już po wizycie u neurologa. Badań elektrodami robić nie będzie bo nieprzyjemne badanie, jak mogę to mam unieruchamiać ręce , mniej soli używać i brać magnez ;) Jakby się coś działo jeszcze na kontrolę :)

agnis- też kibicowałam Piotrkowi ale jak odpadł to byłam przekonana, że Martin wygra -ale zasłużenie - wszystko z Piotrkiem ( jak oni się zaprzyjaźnili - zauważyłaś) mieli przygotowane przed czasem :szok: I super Amaro wczoraj Piotrka potraktował :)

muniuś ja kupiłam na allegro od sprzedawcy liderprice01

aneta, babygg - ja leżaczek - bujaczek mam zarezerwowany u brata - jego syn akurat wyrośnie i do nas trafi bujaczek
aneta -
współczuję bólu zęba

krysina - myśl pozytywniej i jak napisały weź się w garść kobietko , głowa do góry, walczysz nie tylko o siebie ale i o baby pod sercem - trzeba myśleć pozytywniej - spójrz jakie problemy ma np. koreczek - trzymam kciuki za lepsze jutro &&&&&&

koreczek - współczuję sytuacji z mamą i całej sytuacji rodzinnej - a Twoi bracia poprzez wyjazd za granicę nie odcięli się od problemu związanego z mamą ?? Nie możesz wszystkiego dusić w sobie - tak jak dziewczyny uważam, że braci powinnaś poinformować o całej sytuacji , swojego m poinformuj a dźwiganiu drewna - sama wszystkiego nie ogarniesz kochana

jagna-
ja te puzzle 3d widziałam dzisiaj u nas w B - nawet fajnie wyglądały
nastka - gratki obronionej pracy mgr !!

Kur... wyszłam na chwilę do spółdzielni, bo wciąż przysyłają rachunki za czynsz na osobę, która nie widnieje jako właściciel no i przy okazji do sklepu i nie wiem czemu, ale godzinę temu wróciłam i teraz jakoś mnie ucho zaczyna boleć i flegma zbiera się w buzi (gardło boli mnie od 2 dni)...nie wiem czy mam iść do lekarza, dzwonić do gina czy co mam robić...
Jak tak to wygląda to niestety chyba nie dotrę na spotkanie marcówek! :angry::angry::angry::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:
O co chodzi i czemu ucho mnie boli? :szok:

reklama
Kur... wyszłam na chwilę do spółdzielni, bo wciąż przysyłają rachunki za czynsz na osobę, która nie widnieje jako właściciel no i przy okazji do sklepu i nie wiem czemu, ale godzinę temu wróciłam i teraz jakoś mnie ucho zaczyna boleć i flegma zbiera się w buzi (gardło boli mnie od 2 dni)...nie wiem czy mam iść do lekarza, dzwonić do gina czy co mam robić...
Jak tak to wygląda to niestety chyba nie dotrę na spotkanie marcówek! :angry::angry::angry::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:
O co chodzi i czemu ucho mnie boli? :szok:

ucho często boli od gardła...

Do góry