reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
No właśnie, nie pytaj, ja już mam dość. Jest coraz mniej, ale i tak są. Może do marca wytępię, wszelkie dziury zatkane więc nowe nie przyłażą:-D
Carri super:-D

jakoś mnie dziwnie zemdliło..jak pomyślę o czymś łażącym po domu:eek:

ja miałam problem z białymi robaczkami ostatnio.. w rodzynkach nawet całkiem zamkniętych siedziały.. takie jak są w owocach robaczki.. nosz kurde musiałam wszystko z szafek wywalić bo nie wiedziałam gdzie są a gdzie nie ma i wolałam pozbyc się wszystkiego.. modle się by nie wróciły..nie wiem co to było...

co do prania ja w dzidziusiu bo uwielbiam jego zapach! i chyba lepiej mi dopiera niż lovella...już piorę w nim i płukam 2x.. jak kupie komode to włoże już wyprasowane i przykryję pieluszką więc się nawet nie okurzą.. nie chce tego prasować na raz z wielkim brzuchem.. a kto mi zapewni, że nie będę leżąca za miesiąc calkiem i co mąż nocami będzie musiał to robić? bez sensu..z julką robiłam tak samo.. po troszkę i miałam gotowe już wcześniej i dobrze bo potem miałam problemy z ciśnieniem i szyjką więc dużo leżałam...

juszka ja bym na to pojechała, ale niewiem czy moj nie bedzie musial isc do pracy :((

ja wyprałam ciuszki w normalnym proszku z płynem do płukania dla niemowlat a potem bede prac jeszcze raz juz z chemia przeznaczona dla maluszkow ;)

Nadrobilam zaleglosci , mloda się obudzila wiec zaraz będziemy jesc pierogi z jagodami :)

Aneta ta hustawka rewelacyjna, ja dla Madzi mialam podobna pozyczona od szwagra - miala melodyjke, system ze sie dziecko same chustało , jakies zabaweczki wiszace - swietna sprawa
Oj wspolczuje bolu zeba ....trzymaj sie
A i co najważniejsze WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA CORECZKI spoznione ale szczera zyczenia urodzinowe
Babygg zdrowkazycze :-)

Agnis83 oj widze ze mialas ciezko w pierwszej ciazy, ae najwazniejsze ze sie nie poddalas i dalas rade.
Ja polecam Aspargin bo tez mnie skurcze dopadaja nog zwlaszcza lydek. lekarz powiedzial ze moge go brac

Koreczek za kazdym razem bede ci wspolczuc sytuacji z mama ale możesz
mamie postawic sprawe jasno albo pomoc albo droga wolna, jesli starczy ci sily walcz za nalogiem mamy wyrzucaj jej fajki z domy, chce plaic to niech idzie plaic na balkon czy na dwor, klniecie tez postaw ultimatum a jak nie to jak wspomnialam wyzej droga wolna , wystaw walizke przed drzwi i wtedy moze mama Twoja w koncu dojrzeje
A sasiadkami sie nie przejmuj, niech sobie gadaja ile chca..a TY sie oszczedzaj, zagadaj z Tata jak wyglada sprawa z twoja mama , pogadaj z bracmi sama sobie nie poradzisz - musisz rodzine cala zmobilizowac
a Twojemu narzeczonemu powiedz ze dzwigasz, wiesz jakie problemy sobie mozesz swtorzyc jak tak dalej bedziesz dzwigac!! Pomysl o dzidzi....
Jestes naprawde silna kobieta , zaradna ale kazdy z nas jest czlowiekiem i nie jestesmy czasem udzwignac calego ciezaru, chocbysmy sie starali
A gdzie to za granica bylas.... teraz chetnie i ja bym sie tam przeniosla slonca plaza.... no cudownie !!

Malpawzoo gratulacje z kolejnego tygodnia :)

Mamusia synka wspolczuje dla Twojej mamy (*)

Susi ja do storczykow wlewam raz w tygodniu wode i na nastepny albo na drugi dzien wylewam i tak raz na tydzien , jak wszystkie kwiaty padna to taki system z woda robia raz na dwa tygodnie

Kamma no to ladny prezent na swieta sprawicie dzidzi :) Niestety ja lozeczko kupilam u nas na miejscu a i fotelik rowniez ale stronke internetowa moge ci polecic hurtowni w ktorej kupowalam foteliki i wozki

Jagna tak to juz z tymi marketami rzuca pare sztuk i kto pierwszy ten lepszy

Monisa0605 gratuluje udanej wizyty !!

Josek zdrowka dla coreczki zycze

Alesia ale pospalas zazdroszcze :))

Nastka83 gratuluje Pani Magister !!

Monius dla Madzi jak sie urodzila uzywalam Lovela tak gdzies do 7 miesiaca a potem sprobowalam Senitive e A teraz to juz piore w zwyklym proszku,

Ja już po wizycie u neurologa. Badań elektrodami robić nie będzie bo nieprzyjemne badanie, jak mogę to mam unieruchamiać ręce , mniej soli używać i brać magnez ;) Jakby się coś działo jeszcze na kontrolę :)

agnis- też kibicowałam Piotrkowi ale jak odpadł to byłam przekonana, że Martin wygra -ale zasłużenie - wszystko z Piotrkiem ( jak oni się zaprzyjaźnili - zauważyłaś) mieli przygotowane przed czasem :szok: I super Amaro wczoraj Piotrka potraktował :)

muniuś ja kupiłam na allegro od sprzedawcy liderprice01

aneta, babygg - ja leżaczek - bujaczek mam zarezerwowany u brata - jego syn akurat wyrośnie i do nas trafi bujaczek
aneta -
współczuję bólu zęba

krysina - myśl pozytywniej i jak napisały weź się w garść kobietko , głowa do góry, walczysz nie tylko o siebie ale i o baby pod sercem - trzeba myśleć pozytywniej - spójrz jakie problemy ma np. koreczek - trzymam kciuki za lepsze jutro &&&&&&

koreczek - współczuję sytuacji z mamą i całej sytuacji rodzinnej - a Twoi bracia poprzez wyjazd za granicę nie odcięli się od problemu związanego z mamą ?? Nie możesz wszystkiego dusić w sobie - tak jak dziewczyny uważam, że braci powinnaś poinformować o całej sytuacji , swojego m poinformuj a dźwiganiu drewna - sama wszystkiego nie ogarniesz kochana

jagna-
ja te puzzle 3d widziałam dzisiaj u nas w B - nawet fajnie wyglądały
nastka - gratki obronionej pracy mgr !!

Kur... wyszłam na chwilę do spółdzielni, bo wciąż przysyłają rachunki za czynsz na osobę, która nie widnieje jako właściciel no i przy okazji do sklepu i nie wiem czemu, ale godzinę temu wróciłam i teraz jakoś mnie ucho zaczyna boleć i flegma zbiera się w buzi (gardło boli mnie od 2 dni)...nie wiem czy mam iść do lekarza, dzwonić do gina czy co mam robić...
Jak tak to wygląda to niestety chyba nie dotrę na spotkanie marcówek! :angry::angry::angry::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:
O co chodzi i czemu ucho mnie boli? :szok:

reklama
Kur... wyszłam na chwilę do spółdzielni, bo wciąż przysyłają rachunki za czynsz na osobę, która nie widnieje jako właściciel no i przy okazji do sklepu i nie wiem czemu, ale godzinę temu wróciłam i teraz jakoś mnie ucho zaczyna boleć i flegma zbiera się w buzi (gardło boli mnie od 2 dni)...nie wiem czy mam iść do lekarza, dzwonić do gina czy co mam robić...
Jak tak to wygląda to niestety chyba nie dotrę na spotkanie marcówek! :angry::angry::angry::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:
O co chodzi i czemu ucho mnie boli? :szok:

ucho często boli od gardła...

Do góry