reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Muniuś jeśli chodzi o glosowanie trzeba podac meila. Nie można 2 razy tego samego meila, trzeba innego. Dziekuje ze pamiętasz :)

Monisia szacun za to ze tak skrupulatnie każdej z nas odpisujesz :happy: az się milo robi. I za Twoim przykładem staram się odpisywać w miare przejrzysty sposób :happy:

Czarny Loczku dziękuję :happy:

Anetko ja tez mam 8 do wyrwania ale poki mni enie boli nie wyrywam, a wiem ze będę musiala :crazy: wogole caly 1 trymestr to jezdzilam do dentysty w te i we wte...i na kanałówki bo tak mi żeby cholernie posuly straciłam kolo 2000...Jejciu :wściekła/y:

Nastka fajnie ze podobnie kibicowaliśmy :happy: i fakt nieraz opisy seksu tez omijam :happy:ile można, potem mąż twierdzi ze jestem niewyzyta haha:laugh2:

Co do magnezu, w aptece kupiłam Aspargin - to jest magnez z potasem, bo slyszalam ze na skurcze oprcz magnezu to jeszcze potas jest potrzebny. No i druga sprawa 50 tabletek kosztuje niecale 6 zl...:happy:

A w pracy wszystko ok. Zwolnienie dałam, dyrektorki (ja pracuje w szkole)zobaczyły małego bo im zdjecie pokazałam, ale się zachwycały az milo. Potem odwiedziłam jeszcze kumpele -opania pedagog i zostałam na herbatce. Dziś mieli w swietlicy zabawy andrzejkowe to pelno nauczycieli si eprzewijalo i każdy kto mnie spotkał pytał jak się czuję. Powiem Wam ze milo, az momentami meczace jak każdemu z osobna masz odpowiadać :sorry: Ale co tam, raz w miesiącu mogę hehe:-p

reklama
Witam
Za oknem zimno i wietrznie, Malutka spi wiec mam chwilke do Was zerknąć Ale się rozpisałyście, postaram się was nadrobić, chociaż mam trochę zaleglosci bo nie odzywalam się ....Szafe przywieźli i przestawialiśmy od dwóch dni meble w sypialni aby jakos lozeczko przygotować dla dzidzi także dziś w końcu odetchnelam:-)

Bylam w tym tygodniu u lekarza, z dzidzia ok, serduszko ladnie bije, wszystko pozamykane , za 3 tygodnie kolejna wizyta i usg chyba ze bym się zle czula, albo cos mnie niepokoilo to mam przyjść wcześniej

Pozdrawiam dziewczyny

Młodamma niby tak mam być od 24-28 tygodnia, mamy być workami treningowymi.
A ja się wkurzyłam, ja do kaszy, a ktoś bawiąc się nie domkną pudełka, a tam masa zdechlaków, ja chcę to wytępić do marca, trutki kładę pod szafki, a nadal łażą i się mają super. Na szczęście tata kupi mi kaszę, bo i tak podrzuca nam wyrzynarkę. Dziś jedziemy po drzwi do sklepu:-D

ale że co tam łazi?:D

No właśnie, nie pytaj, ja już mam dość. Jest coraz mniej, ale i tak są. Może do marca wytępię, wszelkie dziury zatkane więc nowe nie przyłażą:-D
Carri super:-D

Mamatek ja bede na allegro zamawiac jakby cos , nie widzialam u siebie w sklepach.

megi pegi u mnie to bardzo swieza rana po mamie bo zmarla pod koniec maja tego roku :-(

Mam 3 ważne pytania, które mnie nurtują od jakiegoś czasu...

Dziewczynki, co myślicie o wózku Quinny Zapp (np. z 2012 roku) wielofunkcyjnym? Dobre są te wózki?

Skoro też jesteśmy na etapie rozmowy o praniu to używacie tych proszków dla niemowląt?
W Warszawie są też takie bezpłatne usg 3D? :rofl2:

Na wózkach sięnie znam, o darmowych badaniach pierwsze slysze a ciuszki dla malucha piore tylko wproszkach dla niemowląt (i plukam tez plynami tez dla niemowląt):happy:

reklama
Marcia... tak czułam po Twoich wpisach, że sprawa świeża... Tulę, bo chyba żadne słowa tu nic nie pomogą...

Muniuś... ja piorę w Loveli...nie uczula... JELP sporo dzieciaków uczula....

DZIEWCZYNY ZE "STOLYCY"
Nie wiem zajrzycie na nasz wątek, więc dla pewności pisze tez tu. W Kredce mamy zarezerwowany stolik od 17.00 na hasło MARZEC 2014 :)
Podałam, że będzie nas 5-6 osób (ja, Flower, Munius, Alesia i nie wiem czy ktoś jeszcze się wybiera do nas) + trójka dzieciaków (Tadzik, Karo, Ignaś), nie wiem czy Ty Muniuś bierzesz swojego starszego synka.

Do góry