reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Muniuś jeśli chodzi o glosowanie trzeba podac meila. Nie można 2 razy tego samego meila, trzeba innego. Dziekuje ze pamiętasz :)

Monisia szacun za to ze tak skrupulatnie każdej z nas odpisujesz :happy: az się milo robi. I za Twoim przykładem staram się odpisywać w miare przejrzysty sposób :happy:

Czarny Loczku dziękuję :happy:

Anetko ja tez mam 8 do wyrwania ale poki mni enie boli nie wyrywam, a wiem ze będę musiala :crazy: wogole caly 1 trymestr to jezdzilam do dentysty w te i we wte...i na kanałówki bo tak mi żeby cholernie posuly straciłam kolo 2000...Jejciu :wściekła/y:

Nastka fajnie ze podobnie kibicowaliśmy :happy: i fakt nieraz opisy seksu tez omijam :happy:ile można, potem mąż twierdzi ze jestem niewyzyta haha:laugh2:

Co do magnezu, w aptece kupiłam Aspargin - to jest magnez z potasem, bo slyszalam ze na skurcze oprcz magnezu to jeszcze potas jest potrzebny. No i druga sprawa 50 tabletek kosztuje niecale 6 zl...:happy:

A w pracy wszystko ok. Zwolnienie dałam, dyrektorki (ja pracuje w szkole)zobaczyły małego bo im zdjecie pokazałam, ale się zachwycały az milo. Potem odwiedziłam jeszcze kumpele -opania pedagog i zostałam na herbatce. Dziś mieli w swietlicy zabawy andrzejkowe to pelno nauczycieli si eprzewijalo i każdy kto mnie spotkał pytał jak się czuję. Powiem Wam ze milo, az momentami meczace jak każdemu z osobna masz odpowiadać :sorry: Ale co tam, raz w miesiącu mogę hehe:-p

reklama
Witam
Za oknem zimno i wietrznie, Malutka spi wiec mam chwilke do Was zerknąć Ale się rozpisałyście, postaram się was nadrobić, chociaż mam trochę zaleglosci bo nie odzywalam się ....Szafe przywieźli i przestawialiśmy od dwóch dni meble w sypialni aby jakos lozeczko przygotować dla dzidzi także dziś w końcu odetchnelam:-)

Bylam w tym tygodniu u lekarza, z dzidzia ok, serduszko ladnie bije, wszystko pozamykane , za 3 tygodnie kolejna wizyta i usg chyba ze bym się zle czula, albo cos mnie niepokoilo to mam przyjść wcześniej

Pozdrawiam dziewczyny

Młodamma niby tak mam być od 24-28 tygodnia, mamy być workami treningowymi.
A ja się wkurzyłam, ja do kaszy, a ktoś bawiąc się nie domkną pudełka, a tam masa zdechlaków, ja chcę to wytępić do marca, trutki kładę pod szafki, a nadal łażą i się mają super. Na szczęście tata kupi mi kaszę, bo i tak podrzuca nam wyrzynarkę. Dziś jedziemy po drzwi do sklepu:-D

ale że co tam łazi?:D

No właśnie, nie pytaj, ja już mam dość. Jest coraz mniej, ale i tak są. Może do marca wytępię, wszelkie dziury zatkane więc nowe nie przyłażą:-D
Carri super:-D

Mamatek ja bede na allegro zamawiac jakby cos , nie widzialam u siebie w sklepach.

megi pegi u mnie to bardzo swieza rana po mamie bo zmarla pod koniec maja tego roku :-(

Mam 3 ważne pytania, które mnie nurtują od jakiegoś czasu...

Dziewczynki, co myślicie o wózku Quinny Zapp (np. z 2012 roku) wielofunkcyjnym? Dobre są te wózki?

Skoro też jesteśmy na etapie rozmowy o praniu to używacie tych proszków dla niemowląt?
W Warszawie są też takie bezpłatne usg 3D? :rofl2:

Na wózkach sięnie znam, o darmowych badaniach pierwsze slysze a ciuszki dla malucha piore tylko wproszkach dla niemowląt (i plukam tez plynami tez dla niemowląt):happy:

reklama
Marcia... tak czułam po Twoich wpisach, że sprawa świeża... Tulę, bo chyba żadne słowa tu nic nie pomogą...

Muniuś... ja piorę w Loveli...nie uczula... JELP sporo dzieciaków uczula....

DZIEWCZYNY ZE "STOLYCY"
Nie wiem zajrzycie na nasz wątek, więc dla pewności pisze tez tu. W Kredce mamy zarezerwowany stolik od 17.00 na hasło MARZEC 2014 :)
Podałam, że będzie nas 5-6 osób (ja, Flower, Munius, Alesia i nie wiem czy ktoś jeszcze się wybiera do nas) + trójka dzieciaków (Tadzik, Karo, Ignaś), nie wiem czy Ty Muniuś bierzesz swojego starszego synka.

Do góry