reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

A gdzie to za granica bylas.... teraz chetnie i ja bym sie tam przeniosla slonca plaza.... no cudownie !!
Dziekuje za miłe słowa, nie tylko Tobie, ale i wszystkim dziewczynom!

Ogólnie byłam na Korsyce, no piękna francuska wyspa! 20121209_123537.jpg20121209_112803.jpg20120617_131449.jpg20121209_115300.jpgCAM00785.jpgZdjęcie0059.jpgCAM00844.jpgDSCF1883.jpg

Tam na koncu ta w płaszczu to ja.. :-D:-D W ogole na srodku wyspy sa góry (ostatdnie zdj.), 50 km nizej są plaże zalezy w którą strone sie pojedzie, ale najdłuższy odcinek wyspy ma moze 250 km ;-) To pierwsze zdjęcie było robione w grudniu, tydzien przed swietami, troche goraco było i słońce tak świeciło okropnie :cool: No i ogolnie niektóre zdjecia są fatalne, bo z telefonu robione :-D
Na sezon to koszty są dość duże... w grudniu pierwszy raz tam pojechałam, wyszłam z promu i pierwsze co zrobiłam to rozebrałam sie do koszulki :-D Pierwsze co zobaczyłam to: rondo, w srodku ronda palma i kaktusy a wsrod nich z metalowych pretów sanie mikołaja i renifery, totalna obstrakcja:-D

musiuś, to przez gardło... Zdrowiej! :tak:

susi, no w pewnym senise, ale pisałam juz z bratową o tym, ona dobrze widzi jaka ona jest i chce ja wziac do Holandii na dwa trzy miesiace, to sobie odpoczne, a ona padnie... :confused2:

młodamama, ty ten tort sama robiłaś?! :szok: wyszedł SUPER! (zeby nie powiedziec brzydko: zaje...e :-D) i w ogóle szybko sie z tym wszystkim wyrobiłaś :tak:

Juszka (Januszka:-D) tez czasem patrze na inne fora :tak: i rzeczywiscie, ciekawa która u nas pierwsza sie rozpakuje :-D

Załączniki

• 20121209_123537.jpg
    20121209_123537.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 54
  • 20121209_112803.jpg
    20121209_112803.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 41
  • 20120617_131449.jpg
    20120617_131449.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 48
  • 20121209_115300.jpg
    20121209_115300.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 35
  • CAM00785.jpg
    CAM00785.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 38
  • Zdjęcie0059.jpg
    Zdjęcie0059.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 35
  • CAM00844.jpg
    CAM00844.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCF1883.jpg
    DSCF1883.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Koreczek piękna ta wyspa!!!!
Ja też zagłądam na inne fora żeby właśnie zobaczyć czy już z wczesniejszych miesiecy przychodzą na świat maluszki...aż panika łapie chwilami ;) miejmy nadzieje, że każda z nas wytrwa do terminu!!!

Ja najbardziej lubie patrzec na te młodsze fora;-) np z lipca, albo maja, a teraz dorwałam sie do sierpniówek, to tam takie tyci fasolki sa;-) i pomyśle, ze przed chwilą tez takie fasoleczki u nas były:happy:

Koreczek ja też chcę do takiego ciepełka! Świetne fotki! A co do fasolek to fajnie tak, pierwsza radocha z fotek i ogólnie z dzidziusia, ale nasze są już fajne takie duże, z rączkami itp :-D

Marcia... tak czułam po Twoich wpisach, że sprawa świeża... Tulę, bo chyba żadne słowa tu nic nie pomogą...

Muniuś... ja piorę w Loveli...nie uczula... JELP sporo dzieciaków uczula....

DZIEWCZYNY ZE "STOLYCY"
Nie wiem zajrzycie na nasz wątek, więc dla pewności pisze tez tu. W Kredce mamy zarezerwowany stolik od 17.00 na hasło MARZEC 2014 :)
Podałam, że będzie nas 5-6 osób (ja, Flower, Munius, Alesia i nie wiem czy ktoś jeszcze się wybiera do nas) + trójka dzieciaków (Tadzik, Karo, Ignaś), nie wiem czy Ty Muniuś bierzesz swojego starszego synka.
Celinę każdy uczulał, a ja miałam egzemy. Teraz jak coś wezmę płyn biały jeleń, albo w zwykłym wypiorę

jakoś mnie dziwnie zemdliło..jak pomyślę o czymś łażącym po domu:eek:

ja miałam problem z białymi robaczkami ostatnio.. w rodzynkach nawet całkiem zamkniętych siedziały.. takie jak są w owocach robaczki.. nosz kurde musiałam wszystko z szafek wywalić bo nie wiedziałam gdzie są a gdzie nie ma i wolałam pozbyc się wszystkiego.. modle się by nie wróciły..nie wiem co to było...
To były mole spożywcze, przynosisz je w jedzeniu suchym. Dobre na to są plastry na mole. Ja myślałam że tego nie mam, a koleżanka mi kupiła i zalożyła , bo w każdej kuchni są.
raid-pulapka-na-mole-spozywcze.jpg

Koreczek ja chce na Korsykę, jest tam wszystko co kocham plaża i góry:-D
Drzwi kupiłam inne niż chcieliśmy droższe ale za to drewniane;-):-D

reklama
Do góry