reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

A gdzie to za granica bylas.... teraz chetnie i ja bym sie tam przeniosla slonca plaza.... no cudownie !!
Dziekuje za miłe słowa, nie tylko Tobie, ale i wszystkim dziewczynom!

Ogólnie byłam na Korsyce, no piękna francuska wyspa! 20121209_123537.jpg20121209_112803.jpg20120617_131449.jpg20121209_115300.jpgCAM00785.jpgZdjęcie0059.jpgCAM00844.jpgDSCF1883.jpg

Tam na koncu ta w płaszczu to ja.. :-D:-D W ogole na srodku wyspy sa góry (ostatdnie zdj.), 50 km nizej są plaże zalezy w którą strone sie pojedzie, ale najdłuższy odcinek wyspy ma moze 250 km ;-) To pierwsze zdjęcie było robione w grudniu, tydzien przed swietami, troche goraco było i słońce tak świeciło okropnie :cool: No i ogolnie niektóre zdjecia są fatalne, bo z telefonu robione :-D
Na sezon to koszty są dość duże... w grudniu pierwszy raz tam pojechałam, wyszłam z promu i pierwsze co zrobiłam to rozebrałam sie do koszulki :-D Pierwsze co zobaczyłam to: rondo, w srodku ronda palma i kaktusy a wsrod nich z metalowych pretów sanie mikołaja i renifery, totalna obstrakcja:-D

musiuś, to przez gardło... Zdrowiej! :tak:

susi, no w pewnym senise, ale pisałam juz z bratową o tym, ona dobrze widzi jaka ona jest i chce ja wziac do Holandii na dwa trzy miesiace, to sobie odpoczne, a ona padnie... :confused2:

młodamama, ty ten tort sama robiłaś?! :szok: wyszedł SUPER! (zeby nie powiedziec brzydko: zaje...e :-D) i w ogóle szybko sie z tym wszystkim wyrobiłaś :tak:

Juszka (Januszka:-D) tez czasem patrze na inne fora :tak: i rzeczywiscie, ciekawa która u nas pierwsza sie rozpakuje :-D

Załączniki

• 20121209_123537.jpg
    20121209_123537.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 57
  • 20121209_112803.jpg
    20121209_112803.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 44
  • 20120617_131449.jpg
    20120617_131449.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 51
  • 20121209_115300.jpg
    20121209_115300.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 38
  • CAM00785.jpg
    CAM00785.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 40
  • Zdjęcie0059.jpg
    Zdjęcie0059.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 39
  • CAM00844.jpg
    CAM00844.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF1883.jpg
    DSCF1883.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Koreczek piękna ta wyspa!!!!
Ja też zagłądam na inne fora żeby właśnie zobaczyć czy już z wczesniejszych miesiecy przychodzą na świat maluszki...aż panika łapie chwilami ;) miejmy nadzieje, że każda z nas wytrwa do terminu!!!

Ja najbardziej lubie patrzec na te młodsze fora;-) np z lipca, albo maja, a teraz dorwałam sie do sierpniówek, to tam takie tyci fasolki sa;-) i pomyśle, ze przed chwilą tez takie fasoleczki u nas były:happy:

Koreczek ja też chcę do takiego ciepełka! Świetne fotki! A co do fasolek to fajnie tak, pierwsza radocha z fotek i ogólnie z dzidziusia, ale nasze są już fajne takie duże, z rączkami itp :-D

Marcia... tak czułam po Twoich wpisach, że sprawa świeża... Tulę, bo chyba żadne słowa tu nic nie pomogą...

Muniuś... ja piorę w Loveli...nie uczula... JELP sporo dzieciaków uczula....

DZIEWCZYNY ZE "STOLYCY"
Nie wiem zajrzycie na nasz wątek, więc dla pewności pisze tez tu. W Kredce mamy zarezerwowany stolik od 17.00 na hasło MARZEC 2014 :)
Podałam, że będzie nas 5-6 osób (ja, Flower, Munius, Alesia i nie wiem czy ktoś jeszcze się wybiera do nas) + trójka dzieciaków (Tadzik, Karo, Ignaś), nie wiem czy Ty Muniuś bierzesz swojego starszego synka.
Celinę każdy uczulał, a ja miałam egzemy. Teraz jak coś wezmę płyn biały jeleń, albo w zwykłym wypiorę

jakoś mnie dziwnie zemdliło..jak pomyślę o czymś łażącym po domu:eek:

ja miałam problem z białymi robaczkami ostatnio.. w rodzynkach nawet całkiem zamkniętych siedziały.. takie jak są w owocach robaczki.. nosz kurde musiałam wszystko z szafek wywalić bo nie wiedziałam gdzie są a gdzie nie ma i wolałam pozbyc się wszystkiego.. modle się by nie wróciły..nie wiem co to było...
To były mole spożywcze, przynosisz je w jedzeniu suchym. Dobre na to są plastry na mole. Ja myślałam że tego nie mam, a koleżanka mi kupiła i zalożyła , bo w każdej kuchni są.
raid-pulapka-na-mole-spozywcze.jpg

Koreczek ja chce na Korsykę, jest tam wszystko co kocham plaża i góry:-D
Drzwi kupiłam inne niż chcieliśmy droższe ale za to drewniane;-):-D

reklama
Do góry