reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
jeśli chodzi o lezaczki itp to my mamy taką huśtawkę.. jj.jpg jest fajna bo sama się huśta i nie trzeba baterii zawsze używać bo ma też kabel bezpośrednio do prądu.. huśtanie zmniejsza się pokrętłem i ma melodyjki chyba na pół h różne..

miniuś leczyć gardło..możesz też posmarować się maścią wicks vaporub.. wiem, że w ciązy z julką używałam i nic się nie działo zresztą czytałam w necie, że można...tam na węzły sobie smarnij i zaszalikuj się...
tort.jpgprzy okazji znalazłam zdj mojego pierwszego tortu w życiu którego piekłam na 1 urodziny julki...może nie jest super piękny ale mój pierwszy, masy i wszystko sama ucierałam z serków mascarpone itp.. no i do południa byłam z małą u lekarza bo okazało sie że chora więc miałam tylko biszkopty gotowe a tak to całego w 3h zrobiłam razem z 2u daniowym obiadem!

Załączniki

• jj.jpg
    jj.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 29
  • tort.jpg
    tort.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Marcia30 trzymaj się, nic innego nam nie pozostaje:-( mój tato 5grudnia skończyłby 59 lat...:-(
Carri to bardzo prosze o stronę tej hurtowni.

Dzieki dziewczyny za porade z tym asparainem...tak sie zlozylo ze tydzien temu to tacie kupowalismy..i cale opakowanie jest... A mi skurcze też dokuczają..
Młodamama21 super zrobiłas ten tort!

Ostatnia edycja:
Oj duzo nas tu co potraciło rodziców.
Moja mama zmarła majac 42 lata ja miałam 12 :( chorowała na serducho. Już urodzenie mnie było cudem. A tato zmarł mając 51 lat na raka. ^ lat po smierci mamy. Tyle ,że dązył mnie do pełnolatności doprowadzić. Rodziców miałam krótko ale dali mi sporo miłości a brak ich odczuwam cały czas. Kazdy ze szczesliwych dni taki jak ślub urodzenie dziecka miał cień smutku ,że ich niema i w każdy zwykły dzień. Zawsze jak obserwuje teścia jak pomaga nam przy domu tesknie za tatem oni super by sie dogadywali bo to takie swojskie chłopy. I za mama jak to kobieta żal ,że nie zobaczyła mojej córy ech nie bede sie roztkliwiać wiem ,że czuwaja nademna z góry, a tesknic i kochac zawsze ich będę.

Młoda mama sama torcik robiłas no cudnyyy :) !

Muniuś mnie tez ostatnio ucho pobolewało zatkałam watka narazie jest ok. No i niestety jakies gluty w nosie sie zbieraja, ech pewnie od córy cos załapie.

Cześć Mamuśki!
Ja od rana latałam po mieście, nawet w pracy byłam bo zwolnienie zaniosłam i przesiedziałam tam ze 4 godziny (na plotach oczywiście). Dopiero do domu wpadłam. A tu łóżko niezasłane, obiadu niema :szok:. Trudno - mi też należy się dzień wolny.

monisia no te twoje posty długaśne są, ale zawsze wszystkim odpowiesz:tak:.
Nastka gratuluje obrony.
Czarnyloczek ja miałam glukozę na czczo 89, a po 2 h 127 i lekarz powiedział że ten drugi wynik jest w normie ale na granicy i mam kategorycznie cukier ograniczyć. A tez myślałam że jest ok. Ciekawe co twój lekarz powie. Koniecznie napisz:tak:
Agnis mój gin na skurcze kazał brać aspargin ale tylko tydzień, a potem kazał kupić zwykły magnez z B6.

Jaspis - pewnie nieźle Cię obsiadły koleżanki z caaaaałym workiem pytań :tak:
Młodamama - spróbuję z tą maścią, tylko muszę czekać, aż mój wróci by do apteki zajechał, bo ja już nie wychodzę jak tak to ma się kończyć :no:
Tort ekstra, masz talent, ale nie umiem sobie wyobrazić jak Ty go zrobiłaś. Pełen podziw! Powiedz mi, jakiej firmy ta huśtawka?

Z ciekawości weszłam na forum styczniówek, ale fajny chłopak tam się urodził i wszystkie dziewczyny wpadły chyba w lekką panikę :-p

miniuś huśtawka nie wiem jakiej firmy.. na Allegro kupowana.. pełno tam tego..
a tort to żadne cuda;-) biszkopt robiony w misce z ikea srebrnej takiej i przekrojony na częsci... na to masa cukrowa..

reklama
Do góry