Ufff wreszcie się udalo was przezytac! ;-) Ale produkujecie!
Megi Pegi Ankieta wypelniona!
Jeśli chodzi kosz to nie pomoge, bo nie wiem jak wyglada na zywo, ja od razu bardziej bylam nastawiona na kołyskę a ona tez jest duzo mniejsza od lozeczka.
Dobrze, ze z Tadziem w porzadku!
Czarnyloczek mi moja gin wlasnie mówiła o beta blockerze gdyby była potrzeba. Nie wiem czy to jest dokladnie to co tobie przepisali, bo u mnie się okazalo ze na chwile obecna nie trzeba tego dodatkowo zażywać, ale moja gin mówiła, ze jak cos to to nie jest niebezpieczne dla dziecka, wiec moze warto podpytac gina.
flower188 ja już nie kupuje zelkow, bo jak tylko sa w domu to tylko na chwilke hehe ;-)
Jo_asia zdrowka dla młodego!
mamatek jeśli chodzi o ten nieszczesny polog, to tez sobie nie dawno dopiero uświadomiłam, ze nas to wszystko czeka i tez się troche przerazilam, ale na pewno damy jakos rade z tym wszystkim! A jeśli chodzi o pragnienie, to to nie zawsze wskazuje cukrzyce, bo ja mam bardzo duze i tez bardzo często wyschnete usta, wypijam 4-5 litrow dziennie i nie mam cukrzycy.
Agnis83 mam tez ta książkę dotyk crossa i wlasnie czytam i musze powiedziec, ze fajna jest. Sa tez juz tego 2 kolejne czesci: „płomień crossa” i trzeciej nazwy nie pamietam!
Sliczne te cuda robisz!
Gratuluje udanej wizyty!!!!
Ja zażywam Asmagforte 3x2 tabletki i on nie jest jakis drogi i nie ma witaminy b6.
kamaa Gratuluje dobrego wyniku z glukozy i udanej wizyty!
Ja tez po glukozie odpływałam i tez poszlam lezec po godznie, a mi tez wyszedl cukier w normie.
Medzik noto odpoczywaj duzo i będzie dobrze!!!
alesia super buciki! Ja zrobilam jeden, ale z za ciekiej wloczki i wyszedl bardziej na lalke niż na maleństwo, wiec wczoraj kupilam grubsze szydełko i grubsza włóczkę i chyba dzisiaj będę robic. ;-)
Moniqaa Gratuluje udanej wizyty!!!
I 4,7 cm to jest dluga szyjka, ja mam zaledwie 3.
muniuś ja sobie kupilam plaszcz na happymum z outletu na ich stronie internetowej za 170 zl. Tylko mowie od razu, ze nie jest jakis bardzo gruby. I ja tez chodze do 2 lekarzy i mam 2 karty ciazy, bo raz na medicover z pracy żeby nie placic za badania i raz prywatnie, ale u mnie lekarki o sobie wiedza i z tego co wiem to im to nie przeszkadza.
Ja do kwiatkow nie mam reki, wiec nie pomoge…Ja nawet potrafilam ususzyc katusa wiec…
Zdrowka zycze!!!
Guziczek87 super ze ciuszki już sa w komplecie!
mamusia synka,
mlodamama21 ale sliczne te wasze maleństwa!!!!
pinki1980 Gratuluje udanej wizyty i zakupu wozka! :-) U mnie maleństwo jest tez glowka do gory, może dla tego mam tez caly czas zgage?
kainkas Gratuluje dobrych wynikow!
susi powodzenia na wizycie u neurologa!
19ania90 ja tez bym ostatnio tylko niezdrowe rzeczy jadla, ale probuje się powstrzymac. ;-) A przysmak świętokrzyski (u nas okienka;-)) był w tamtym tygodniu!
Josek Kciuki za glukoze! Ja bylam kluta tylko 2 razy.
jagna25 mysle ze jakies ciemne dżinsy by mogly być!
Marcia30 Wspolczuje bolow!
jaspis zdrowka dla meza!
AnetaNorwegia no to faktycznie kiepsko z ta paczka! Zawsze tak jest jeśli cos jest potrzebne na konkretny dzien to poczta zawsze pozniej przynosi!
Wspolczuje tez przebojow z zebem!
mlodamama21 dobrze ze dzisiaj już lepiej! I trzymam kciuki żeby to jednak nie była szyjka!
ewa86 ciesze się ze ciasteczka smakowaly! :-) A jeśli chodzi o ekipe to jedziemy dzisiaj robic wstępny projekt już razem ze sprzętem i oczywiście będę zdawac relacje i wogole…
krysina Jeśli jestes tak bardzo niezdowolona z lekarza może by warto by poszukac jakiegos innego na końcówkę ciazy przeciez z tym nie powinno być zadnego problemu! I kazda z nas ma jakies problemy i wogole, ale jakos dajemy rade. U nas w rodzinie tez tylko ja mam stala prace a maz dorabia na chwile obecna u rodzicow w rolnictwie, co jest bardzo ciezka praca i podczas lata i wiosny to robi prawie 24 godziny na dobe a pieniadze z tego minimalne, ale jakos dajemy rade laczyc koniec z koncem i nie poddajemy się i szukamy dla niego stalej pracy a w miedzy czasie on chodzi na szkolenia żeby podnieść swoje kwalifikacje żeby nam było lepiej. Jak się chce to zawsze cos można zmienic i także w Polsce zyc w miare dobrze! Ja apetyt mam na odwrot wlasnie. Rano to mogę jesc i jesc, a wieczorem nie mam ochoty na nic…
malpawzoo bardzo się ciesze, ze smakuja! :-) Najlepsze w nich jest wlasnie to, ze dopiero na drugi dzien cos takie idealne i potem można je trzymac nawet tygodniami i sa pysze. Ale zazwyczaj dłużej niż tygodnia nie wytrzymuja hehe ;-)
igem Gratuluje udanej wizyty! :-) Jeśli się dobrze czujesz to pewnie nie ma przeciwskazan do Aqua aerobicu ale większość klubow potrzebuje zaświadczenia od lekarza ze możesz ćwiczyć.
Babygg Duzo zdrowka dla ciebie tez!!!
Koreczek masz talent dziewczyno!
Ja to do rysowania nigdy nie mialam ani weny ani cierpliwości ja wlasnie wole takie robotki reczne jak sutasz, szycie czy szydelko.
Bardzo wspolczuje sytuacji z mama i wogole sytuacji w dziecinstwie, nie wiem co ci napisac! :-( Może faktycznie jedynym rozwiązaniem była by przeprowadzka, ale wiem ze to trudna decyzja i wogole, Ale na twoim miejscu na pewno powiedziałabym o tym swojemu oraz twoim bracia, bo nie może tak być żebyś ty dźwigała takie rzeczy i musisala się caly czas denerwowac w tak zaawansowanej ciazy!
Mrowkaa miejmy tylko nadzieje, ze po urodzeniu twojemu maleństwo zmienia się zwyczaje i będzie w nocy spalo w dzien nie. ;-)
mamusia synka kciuki zaciśnięte za sprawe w sadzie!
Juszka1988 Gratuluje przezycia glukozy!