reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dziewczynki jestem po wizycie!!!

Dziękuję za wszystkie kciuki, opłaciły się :-D

Synek nadal pozostaje synkiem 2013-11-27 17.43.03.jpg :laugh2::laugh2::laugh2:

Urósł od wizyty z 14 listopada - wtedy miał 583 g , dziś 892 :laugh2:

A teraz szok: ma długie nóżki (nie to że to źle) i wg dzisiejszego badania może się nawet urodzić 28 lutego...aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:laugh2::laugh2::laugh2:
Ja też czuję ze urodze albo wcześnie w marcu albo właśnie w lutym :laugh2: Ale jaja :laugh2:
Ze zwolnieniem ni ebyło problemu, aczkolwiek mam do 18 grudnia. Dla mnie nawet tak lepiej, bo jak miałam zawsze na koniec miesiąca to z ksiegowosci dzwonily i pytaly czy na pewno będzie przedłużenie bo nie wiedza jak wyplate przelewac:crazy::crazy::crazy: a tak wyjdzie ze w polowie miesiąca im zaniosę i będzie grało :laugh2:

Te dziewczyny co piszą ze nie maja talentu- no co Wy. U mnie to żaden talent, każdy może się nauczyć robic takie bombki i jajka, trzeba tylko mieć cierpliwość i checi no i kase na produkty (wstążki, szpilki, kule, celofan..tip itd... )

Anetko a tak z ciekawości dlaczego mieszkasz w Norwegii? Mąż jest z tego kraju? Czy tam prace mam po prostu?

A dziś wieczorem ostatni odcinek TOP CHEFA :laugh2::laugh2::laugh2: ogląda ktoś oprócz mnie? :laugh2:

Załączniki

• 2013-11-27 17.43.03.jpg
    2013-11-27 17.43.03.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 33
reklama
udało mi się wygrać bitwę z niemieckim wydawnictwem. Jakiś czas temu wysyłałam im plecak do świątecznej sesji zdjęciowej. Oczywiście w przesyłce był adres zwrotny i informacja, że plecak wysyłam tylko na potrzeby sesji zdjęciowej, a później proszę o zwrot. No i tak czekałam i czekałam, a plecak nie przychodził. Więc zaczęłam pisać do różnych ludzi, min też do wydawcy tego magazynu no i w końcu dziś dzwonił kurier, że jutro będzie moja przesyłka :-)

Agnis83 zazdraszczam ,że możesz z mężem jeszcze poszaleć. My mamy zakaza choc lekarz oststnio mówił ,że być może nie dokońca ciązy. Może za tydzien dostaniemy pozwolenie.Mam nadzieje tylko ,że niebędziemy sie bali.
Ja oglądam TOP SZEFA
super ,że wizyta udana no może sie zdarzyć ,żę część z nas będzie mamami luty 2014.

Muniuś dlamnie na badania jutro to właśnie ostatni termin bo wizyte mam za tydzień a mam tez do zrobienie przeciwciała bo mamy z mężem konflikt serelogiczny a na te wyniki u mnie czeka sie tydzień.

No bo ja z tych mam co ma alergie na "dobre rady" w wychowaniu typu nie bierz dziecka do łóżka, nie kołysaj, nie dawaj smoczka itp. Rózne są metody trza dziecko poznawać na każdym etapie. Jednej mamie niewygodnie z dzieckie w łóżku drugiej sprawia to przyjemność i jest wygodne wiecej sie wysypia i rano jest usmiechnieta a to plus dla dziecka wiec ma byc tak by dziecko było zadbane i zadowolone i mamusia też, bo szczesliwi rodzice to szczesliwe dzieci !

Dziekuje kochane za odpowiedz co do glugozy .

Ostatnia edycja:
Kamaa jakie maleństwo. 780g przy moim 900g - zaczynam się bać co to będzie jak trzeba będzie Go urodzić :-p

Agnis83 super, że na wizycie wszystko OK. No i chłopak jak malowany... nawet ja (laik) to widzę :tak:

Mamusia synka, jak obejrzałam tą porodówkę na tlc też miałam stracha i już nigdy nigdy więcej tego nie włączyłam... :szok:
Agnis - czyli nie wchłonęło mu siusiaka :-D

Kamaa jakie maleństwo. 780g przy moim 900g - zaczynam się bać co to będzie jak trzeba będzie Go urodzić :-p

Agnis83 super, że na wizycie wszystko OK. No i chłopak jak malowany... nawet ja (laik) to widzę :tak:

Mój tak samo, jak tak dalej pojdzie to urodzi się ze 4 kg :)
Tak siusiaka widać wyraźnie ;)

Znajoma poleciła mi tą stronę, podobno fajna i praktyczna dla kobitek w ciaży

Siostra Ania

reklama
laski mnie dalej ten brzuch pobolewa... nie żeby mocno ale tak mnie muli.. przedtem szyjka mnie kuła pobolewała a teraz jak na okres.. nie wiem co robić już:-( mój gin ma dziś dyżur ale kurde to jest 30km w jedną str a córkę musiałabym targać ze sobą:-(dupa dupa dupa

Do góry