reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Hej dziewczyny!
Gratuluje udanych wizyt i sporych dzieciaczków :)
Anetko sto lat dla córy zdrowia i spełnienia marzeń.Agnis83 ja czytała Greya i o dotyku Crosa tez słyszałam ale zostawie sobie te ksiązeczke po połogu co by rozchulać pozycie małżeńskie ;)
Alesia cudne butki
Gratuluje zdolności artystycznych. Ja kiedys tez robiłam rózne żeczy ale ostatnio brak mi czasu i natchnienia.
Umnie połóg po cesarce też trwał tak z 4 tygodnie i nie było jakoś trudno, da sie prze żyć.
Co do chowanie pod kloszem to trza znaleśc złoty środek i jak dlamnie dobrze sie zastanowic co jest nadopiekuńczością o co okazytwaniem uczuć. Bo jak moja 11 letnia córa zechce mi wleśc na kolana i sie po tulic to bede sie tylko cieszyć, że jeszcse do sie przytulić bo niestety ten czas szybko mija. Podobnie z zostawianie w róznych miejscach. W tamtym roku zaczełam prowadzac ja na rózne zajecia dodatkowe. Póki byłam na nich jeszcze ok ale wyjsc sie nie dało bo był płacz. Po paru podejsciach zrezygnowalismy. Córka nie była jeszcze gotowa w tym roku pójdzie wszędzie bardzo jej sie podoba i niema problemu.
Wychowanie to trudna sprawa i do tego każde dziecko jest inne inaczej dojrzewa trza je obserwowac i odpowiednio kierowac. niewiemna kogo wyrośnie mi córa, jest bardzo wrażliwa i może byc jej z tym trudno ale my chemy ja nauczyć by szła do porzodu a my zawsze bedziemy ja wspierać na tyle ile sie da.

Ech jutro robie drugie podejscie do glukozy. ile razy Was kuto?

reklama
Kurcze mąż się wkurzył bo chciała zabrać Celinkę w tym roku na pochód Lisa Majora a on odbędzie się 4 grudnia o 6 rano:wściekła/y: Razem z parada orkiestry dętej przez nasze miasto, chyba pójdą dopiero na msze świętą. Tylko w co ja ubiorę moją córcie. Tata w mundurze a ona w dżinsach:eek:

Hej dziewczyny!

Ech jutro robie drugie podejscie do glukozy. ile razy Was kuto?

no niestety 3 razy w żyłę a najpierw w palucha zeby glukometrem sprawdzić czy mozna robic glukoze

śliczne

Kurcze mąż się wkurzył bo chciała zabrać Celinkę w tym roku na pochód Lisa Majora a on odbędzie się 4 grudnia o 6 rano:wściekła/y: Razem z parada orkiestry dętej przez nasze miasto, chyba pójdą dopiero na msze świętą. Tylko w co ja ubiorę moją córcie. Tata w mundurze a ona w dżinsach:eek:

oj tam jakieś ciemne dzinsy mogą być- na spódniczkę chyba za zimno

Joasia - ja mieszkam na Bronowicach- dm majdanka- więc kawałek...

moja lekarka przyjmuje w luxmedzie i dlatego tam wszysko robie:szok:

Alesia śliczne te buciki Ci wyszły. Taki talent to też moja mama ma ale już nie robi takich rzeczy, chyba jej się nie chce. W przeszłości potrafiła mi dla lalek barbie całe dresiki z wełny robić, taki małe cuda...Masakra :laugh2:

19ania90 skoro czytałaś Greya to Cross Ci się spodoba, ale mysle ze podobnie napisane, choć nie wiem gdzie jest więcej sexu :laugh2:

Josek = fakt można rozhulać życie małżeńskie, ja hulam póki jeszcze mogę. Wiem ze jedne kobiety w ciąży mogą uprawiać sex inne nie..Ja na razie mogę, wprawdzie rzadziej ale jednak :laugh2:
A na glukozie 3 razy - najpierw krew na czczo ,potem po 1 godzinie od wypicia glukozy no i po 2 godzinie. Dla mnie wkłucia to był pryszcz:eek:

Za pol godziny ide do lekarza. Mam w sumie do niej 5 min piechotką, wiec luz ale się denerwuję :eek:

Zobaczcie co znalazłam...ach jakie to piękne...

1461609_770830706277213_376149261_n.jpg

Załączniki

• 1461609_770830706277213_376149261_n.jpg
    1461609_770830706277213_376149261_n.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 47
megi, wełna była red heart, ale nie pamiętam jaki dokładnie rodzaj, bo to resztka po zeszłorocznej czapce. Szydełko miałam 7 no i wełnę jakoś też taką by pasowała, tzn, ja dokupiłam sobie szydełko do wełny, bo miałam same cieńsze albo grubsze
agnis, no właśnie moja mama, to na szydełku chyba nie umie, na drutach mnie uczyła kiedyś, ale nigdy nie widziałam by coś robiła, bo zawsze babcia dziergała nam swetry, więc ja nie miałam wyjścia i musiałam się nauczyć

reklama
Ależ wy zdolne jesteście, szycie, robotki szydełkowe/drutowe, bombki, rysunki, gotujecie....czy tylko ja takie beztalencie jestem????????????????????aaaaaaaaaaaaa:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

ja leżę bo boli mnie brzuch, musze kilka dni sumiennie poleżeć bo jak nie w domu to za chwile mnie do szpitala wpakuje..............

kto jest ze Śląska? może skorzysta.....

http://simin.pl/akcje/

Ostatnia edycja:
Do góry