reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

A ja byłam u siostry i czekałyśmy na listonosza z naszymi tunikami ale nie przyszedł, to przyjechałam do domu :-)

dzis odpoczywanko, obiad m wczoraj zrobił to tylko Kurczątko z przedszkola muszę odebrać :) musze zbierac sily na jutro i na piatek bo mam troche spraw, w piatek w przedszkolu zajecia otwarte i musze jechac zobaczyc jak moj Kurczak sie sprawuje hihihih

Gratulacje dobrych wiesci na wizytach :-)

reklama
Dziewczęta
miałam właśnie Was zapytać o ten kosz Mojżesza... Wydawał mi sie na zdjęciach taki porządny i w sumie spory, taki do 5-6 miesiąca.
Ale wpadliśmy na chwilę z mężem do Mothercare i akurat były, więc sobie je obejrzeliśmy... i szczerze to się trochę rozczrowałam, że ona takie słabe konstrukcyjnie i takie dość wąskie. To co kupiły użwane prosze o opinię jakie są Wasze odczucia... Bo ja teraz nie wiem co zrobić. Kupić nie kupić?

Dziewczyny, które jeszcze tego nie zrobiły...
Będę bardzo, ale to bardzo wdzięczna za wypełnienie ankiety
Ankieta - Potrzeby komeptencyjne rodzica
Jest to moja praca w ramach szkolenia... Ma zbadać rynek pod kątem możliwości pewnej usługi... Im więcej odpowiedzi tym łatwiej będzie mi wyciągnąć wnioski... Dlatego będę bardzo wdzięczna za pomoc. Nie trzeba mieć dzieci, można się ich dopiero spodziewać. :)
Z góry dziękuję za Wasze zaangażowanie

Także zrobiłam, powodzenia w analizie ankiet :-)

Witam:)

Suwaczek góruje:)

Gratuluję udanych wizyt, super że same dobre wiadomości :tak:
I 3mam kciuki za dzisiaj i czekam na kolejne dobre wieści;-)

Monisia przeczytałam opinie o tym Dopegyt to jest w prost napisane że nie szkodzi dla płodu i matki, a jak przeczytałam o tym swoim to włos się jeży... I jakiś taki łagodniejszy. Może ja dostałam to bo nawet w spoczynku mam tętno czasem 125.

A co tej nieszczęsnej arytmii to mam już to od dawien dawna, po prostu nic z tym nie robiłam.

Aneta całusy dla córci :tak:

MEGIPEGI - ANKIETA ZROBIONA! :-)
Ja nie mam kosza więc się nie wypowiem.
Co do zakupów na Allegro to też byłam pewna, że trzeba być zalogowanym :eek: serio...

Na wizytę idę po 17..zeby to moje zwolnienie grało...kurde że też tak jest ze w moim miescie przyjmuje tylko w srody. Podejrzewam ze wystawi mi do 18 grudnia bo potem wypada 25 grudnia- a to już swieta...a nie może dluzej niż na miesiąc (może na mniej)..cholerne przepisy :wściekła/y:

megipegi - nie wiem czy bede szukala kogos nowego bo jej diagnozy i dzialanie bardzo mnie przekonalo; jutro widze sie z kolezanka z czasow studiow ktora przeprowadzila sie do wawy, rodzila w bielanskim i ma jakas lekarke stamtad na nfz wiec zobacze jeszcze; jak mojemu M uruchomia pakiet rodzinny ubezpieczenia medycznego to moze do kogos stamtad rownolegle bede chodzic wiem ze wlasnie Babka Medica bedzie w to sie wpinac i czytalam dobre opinie - a masz jakiegos lekarza konkretnie?lokalizacja tez mi odpowiada bo ja na Zoliborzu mieszkam;a jak Tadzia kaszel?
ta pisarka powinna byc jako angielska (jest pół Ghanką, pół Brytyjką) naprawdę bardzo dobre książki; ja czytałam Gorzką czekoladę, świat u stóp i Szafranowe niebo a teraz Prywatną sprawę; mam jeszcze 2 w postaci pdf

kurna wsunęłam całą paczkę żelków....

Megi Pegi jak tylko przyjdzie do mnie ten kosz, to napiszę swoją opinię. Sama jestem ciekawa, co do jakości tego. Jak nie będę zadowolona to po prostu zwrócę - mam na to 10 dni od zakupu. Ja kupiłam, ponieważ chcę mieć synka jak najbliżej przy naszym łóżku w sypialni. A niestety sypialnia jest mała i łóżeczko się w niej po prostu nie zmieści. Kosz traktuje jako coś przejściowego. Za jakiś czas po porodzie mamy się przeprowadzać i tam będzie już znacznie więcej miejsca, aby wszystko wygodnie urządzić. Oczywiście kupię też komodę z przewijakiem i standardowe łóżeczko, ale te mebelki będą stały w innym pokoju, a nie w naszej sypialni. Stojak od kosza Mojżesza planuje wykorzystać także jako stojak na wanienkę - oczywiście jeśli będzie pasował, ale z wymiarów wynika, że będzie.

Flower... polecam
Łukasza Lewczuka.. choć nie wiem czy przypadkiem on tylko tam usg nie robi, ale super przyjemny i kompetentny gość
Jerzy Rodzeń chodziłam do niego zanim byłam w ciaży... bardzo fajny.. też wszystko tłumaczy....

Tych znam osobiście lub przez koleżanki i na pewno mogę polecić.

Z Tadziem była wczoraj u lekarza AGAIN
Osłuchowo nic, wygląda, że ten kaszel to nowa infekcja gardła. Dostał nowy syrop, może ten zadziała, bo to wykrztuśne są do d...
Powiedziała, że wiem, ze można tu podejrzewać bezobjawowe zapalenie płuc, ale ona w jego przypadku by go wykluczała. Gorączki nie ma, apatyczny nie jest, apetyt ma.
Acha zrobiłam ten kał... nic nie wyszło, tak więc chyba te Tadzia kupy od czasu do czasu to taki urok.

reklama
Agniś - małpujecie od małpy, więc prawidłowo :-)
Anetka 100 lat dla córeczki!
Flower - też bardzo lubię książki Lokko, ja czytałam gorzką czekoladę i pamiętne lato. A pozostałe gdzie kupiłaś??? Jeszcze pytanie, te na pdf ściągałaś z neta może? Jak tak, to podeślesz mi linka?

Do góry