reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

jeszcze kilka chlopakowych ubranek wyszukałam, jutro przyjedzie kolezanka w ciazy to jej dam ;-)

chciałam obejrzec sobie polozne na tvnplayer i dupa, obejrzałam 100 reklam a filmik nie chce sie odpalić............ :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Mamatek u mnie połóg trwał jakieś 4 tyg ja to wspominam jako długi okres po cesarce to ty się aż tak wietrzyć nie będziesz musiała ja w szpitalu jak mnie po cesarce postawili na nogi to chlusnęłam tak jakby wiadro ze mnie wylali ale to wtedy było już zmartwienie salowej a nie moje i pobrudziłam tą koszulę szpitalną kompletnie ale potem przebrałąm się w swoje i już nie było tak źle.

Agnis już zagłosowałam na tą twoją placówkę i zaraz potwierdzam maila.

Mamusia synka ty się miałaś oszczędzać z tego co pamiętam więc tak nie szalej z tymi praniami i prasowaniami.

Agnis już zagłosowałam na tą twoją placówkę i zaraz potwierdzam maila.

.

Dziękuję! Przez to że ja i inne moje koleżanki nagłaśniamy sprawę, z 30 głosów które były rano zrobiło się 90! Super. Jest szansa. Jestesmy na 3 miejscu jak na razie a 4 placówki otrzymają piękny plac zabaw. Naszym dzieciakom, jest on szczególnie potrzebny do rozwoju:-)
Głosowac można codziennie do 31 grudnia.

Mamusiu synka a skad nazwa kurczaczek? :laugh2: jest slodka :laugh2:

Mamatek...
po pierwsze kup sobie takie podkłady po porodowe. Z jednej strony jest ceratka, a z drugiej takie coś nawet miłe w dotyku. Jak się ubrudzi wywalasz. Druga sprawa kup sobie takie wkłady poporodowe... w sumie to takie wielkie "pieluchy". Ja przez dwa tygodnie je używałam, później przeszłam na podpaski BELLA takie na noc. Połóg trwał u mnie ok. 4-5 tygodni.
Owszem leżąc w szpitalu "wietrzyłam", bo nas położne pilnowały, a wiadomo, zawsze miałam położony wkład pod pupę i majtki siateczkowe w pogotowiu jak trzeba było wstać lub ktoś przychodził.
Dobrze też płukać sobie tantum verde. Robulam sobie roztwór i przelewałam do takiej butelki z dziubkiem.

Mrowkaa - nie rozumiem tych lekarzy co pracują dla NFZ, to ich praca a zachowują się często jakby za kare przyjmowali pacjentów...:wściekła/y:

AnetaNorwegia - mam nadzieję, że z tym szczepieniem jakoś się uda. Najlepsze życzenia dla Córci :-)

Mamusia synka - awatar naprawdę śliczny!!! :tak:

Nikusia82 - ODPOCZYWAJ!!!

Agnis83 - muszę poszukać tej książki "dotyk crossa" ;-) a na plac zabaw zaraz zagłosuję :tak:

Flower - jeśli chodzi o żelki...mam z nimi MEGA problem, nie moge mieć ich w domu, bo zaraz całe pochłaniam... :eek:

Ewa86 - ale miałaś przeboje z dzieciaczkami :szok:

A ja już po glukozie. Z wypiciem nie mialam większych problemów, ale po jakiejś godzinie poszłam połozyć sie na kozetce, bo odpływałam...do tej pory mną jakoś tak trzęsie..wyniki popoludniu...ale mam stresa... bo pomyslalam sobie, ze skoro tak mi sie slabo zrobilo to moze być duzy ten cukier...jak było u Was?

Cześć :-)
nie napisałam Wam wczoraj, że zrobiła mi się przepuklina pachwinowa i na razie się chowa jak leże, ale lekarz chirurg po konsultacji kazał mi bardzo uważać i dużo leżeć, bo boi się że powiększająca się ciąża może bardziej wypchnąć i jeżeli przepuklina wyjdzie całkiem to będę musiała być operowana nawet w ciąży i tak się boję żeby się nie pogorszyło :-(

sorki, że ja tak tylko o sobie i że rzadko się odzywam ale ja mam problemy ze wzrokiem i ciężko mi Was czytać codziennie, ale mam nadzieję, że mimo wszystko poczytacie czasem co mam do napisania :tak:

reklama
co za produkcja,
aneta, 100 lat dla Michelle
Megi Pegi, ankietę zrobiłam zaraz pierwszego dnia
agnis, załatwione głosowanko

co do książek to ja uwielbiam Myśliwskiego, bo pięknie pisze i strasznie mi to imponuje, bo sama móiwę często za szybko i tracę wątek w połowie wypowiedzi i nie jest to przypadłość ciążowa :eek:

zrobiłąm jeden bucik na szydełku, ale jest słodki, jak będę miałą całą parę to wstawię zdjęcia.

Do góry