reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
ewa - zażycz sobei to Oryginalna Kuchnia Włoska i opieke nad dziecmi
my bylismy po naszym usg polowkowym 15.11 i naprawde przepyszne jedzenie a to jabłko na deser po prostu wymiatało!!!!

dobrze ze te globulki mi zapisala wiec jezlei ta nadzerka ze stanu zaplanego to sie powinna zalagodzic sprawa, a doczytalam ze w ciazy czesto sie tworza przez zmiany hormonalne

megi pegi - ja bylam u niej na 1 wizycie bo po przeprowadzce wiec w sumie nie mam do niej pretensji o ten tekst - przynajmniej szczery

spadam czytać książkę - zapomniałam napisać jak ktoś pytał o fajne książki:polecam autorkę Lesley Lokko (właśnie czytam jej 4 książkę)

Monisia i no i chyba cześć z nas pisała, że macie czasem wrażenie... no braku jakiegoś porozumienia z rodzicami czy tego, że nie tak Wam komunikują że im na Was zależy. Otóż zetknęłam się z książka na temat języków miłości. Są nimi: podarunki, komplementy, czas ofiarowany, pomoc i jeszcze coś, ale wyleciało mi z głowy.

Może tak być Wasi rodzice używali do Was innego języka miłości, niż Wy się posługujecie. To naturalne zazwyczaj najlepiej władamy tym językiem, który do nas samych przemawia. Na przykładzie moim i rodziców: językiem miłości mojego taty, którym kieruje do wszystkich jest pomoc, sam za to lubi komplementy.... moja mama za to lubi wszystkim dawać prezenty a i sama je dostawać. Nie widzi że ojciec okazuje jej miłość pomocą, że może na niego liczyć o każdej porze i nawet nie piśnie, jak trzeba coś zrobić... no i nigdy za nic nie dziękuję... no i nawzajem tego nie widzą, że w sumie sobie tę miłość okazują... Moja mama za to zawsze mi coś dalej, kupuje... a ja wolałabym, żeby mi powiedziała, dziękuję Ci córciu za to czy tamto, bo moim jeżykiem miłości są komplementy... Tak więc wydawać nam się może, że komuś na nas nie zależy, a on tym samym posługuje się w stosunku do nas zupełnie innym kodem miłości :)

Ostatnia edycja:
Flower... a jakiej narodowości ta pisarka, to sobie w bibliotece sprawdzę.
Będziesz szukać nowej lekarki... W razie czego polecam Ci Babka Medica lub Łucka Centrum Medyczne.. tam są naprawdę lekarze z sercem...

MEGI PEGI- GRATULACJE !!! A już chciałam pisać na priva co tam i jak tam u was? No mój gwiazdor dziś tańce urządzał więc może 14 grudnia nam dziubek pokaże :tak:
Z tym językiem miłości to dużo prawdy jest. Moi rodzice też mają bardzo specyficzny ten język :-)

Ja polecam ginekologów z CITY CLINIC... :tak::-)

Dziewczyny, które jeszcze tego nie zrobiły...
Będę bardzo, ale to bardzo wdzięczna za wypełnienie ankiety
Ankieta - Potrzeby komeptencyjne rodzica
Jest to moja praca w ramach szkolenia... Ma zbadać rynek pod kątem możliwości pewnej usługi... Im więcej odpowiedzi tym łatwiej będzie mi wyciągnąć wnioski... Dlatego będę bardzo wdzięczna za pomoc. Nie trzeba mieć dzieci, można się ich dopiero spodziewać. :)
Z góry dziękuję za Wasze zaangażowanie

Witajcie ;))

Sto latek dla córeczki!! ;))

ojj tak świetny ten suwaczek jest, może tez sobie taki zrobie ;))

ja juz drugą noc nie umialam spac, ponieważ mały szalał i sie budziłam ciagle.
i jestem niewyspana..

Megi Pegi juz robię ankietę ;))

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

reklama
AnetaNorwegia dzięki za pomoc. Nie miałam pojęcia, że na Allegro można kupowac jak w normalnym sklepie internetowym. Zamówiłam właśnie dziś kosz Mojżesza i stojak:-)

Dziś jakiś leniwy dzień mam. Siedzę w szlafroku jeszcze. Ale już się za siebie zabieram i do pracy:)

Do góry