reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
już wstawiłam:) mojej córci to odcedzam i je sobie łyżką i palcami:-D

dodałem też zdj mojej spyrki:) nie patrzeć na rozstępy i mój seksi podkoszulek:D

Ostatnia edycja:
Młodamamo, jak masz coś fajnego to daj linka, albo wskaż aukcje, albo prześlij zdjęcia...

Acha i wstaw przepis!!!!... może mojemu Tadzikowi zrobię, bo czasem nie mam pomysłu co mu ugotować.

porobię zdj w wolnej chwili.. muszę tylko przeszperać wszystko i prasnąć bo wymięte jak nie wiem co:-D grunt że poprane..

Megi Pegi - wysłałam wiadomość na priv.
Ubranek mam bardzo dużo, dobrej jakości i dobrych firm.
Secreto - wiesz no bez względu na pogodę chociaż po parze ubranek warto byłoby mieć tak. Mam np piękne dresiki na rozm 80. Można założyć latem np. wieczorową porą jak dziecię długo z rodzicami na dworze tak?
O proszę 151120132733.jpg151120132734.jpg

A dla małej księżniczki mam np. taki zestaw na Rozm. 62
151120132720.jpg151120132723.jpg H&M
GORĄCO POLECAM

Załączniki

• 151120132733.jpg
    151120132733.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 34
  • 151120132734.jpg
    151120132734.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 30
  • 151120132720.jpg
    151120132720.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 35
  • 151120132723.jpg
    151120132723.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 36
dziewczyny, ja tak na szybko bo zaraz koleżanka do mnie przychodzi.
jaspis, marchewkowe super, ja mam resztkę jeszcze, pychota,
joasia, Ignacy z sierpnia, od września idzie do zerówki, nie do pierwszej klasy, ale niestety u nas zerówka jest w szkole. On to emocjonalnie zupełnie nie gotowy na szkołę. Najchętniej wysłałabym go do klasy integracyjnej, bo mniej dzieci, ale te szkoły integracyjne jakiś gorszy poziom mają. No zobaczymy, póki co 26.11 mamy ostatnie spotkanie by sprawdzić czy Ignacy ma zespół Aspergera

a ja dziś byłąm rano u lekarza i odebrałam przy okazji wyniki z glukozy. Okazało się, że na czczo to mam totalnie za niski poziom cukru, a po godzinie i dwóch też szału nie ma, ale chociaż ledwo w normach się mieszczę. Póki co mam zakaz wychodzenia z domu bez jedzenia, ciekawe jak ja to zrobię, zwłaszcza że pół godziny przed jedzeniem muszę brać eutyrox, chyba przed świtem będę wstawać, żeby Ignaca do przedszkola zaprowadzić.

coś jeszcze chciałam napisać, ale oczywiście nie pamiętam

Alesia...miałam Cię już dawno zapytać... kto w sumie zasugerował, że Ignaś może mieć zespół Aspergera? Czy to z Waszej strony obserwacja czy pani w przedszkolu?

Alesia a ile Ci ta glukoza wyszła? Bo też mam niską. Mi doktorek powiedział, że cukrzycy mieć nie będę, ale znowu w drugą stronę też źle... i zakaz wychodzenia bez jedzenia, zawsze mam mieć pod ręką coś do przegryzienia, mogę mieć zawroty głowy, napady głodu i uczucie zdenerwowania + trzęsące się ręce :sorry2:

Chyba na skurcze ;) Nie wolno masować i rozgrzewać brzucha w ciąży :)
Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Przytyłam 18 kilo ;) W drugiej jadłam mniej, ale za to dużo słodkiego - znowu 18 kilo. Teraz mam póki co 4 kg i mam nadzieję, że 14 nie zdążę w te paręnaście tygodni przybrać ;P

Nikusia, wczoraj przyszła paczka, dziękuję! Sweterek jest boski! Mam nadzieję, że Nuśka szybko nie urośnie, bo jest na nią na styk :) A przez głowę to nawet ledwo przeszedł, ale moje dzieci mają wielkie łepetyny ;)
Już wczoraj go wypróbowaliśmy do przedszkola :)
Ale ja nie mówię o taki masażu porządnym, po prostu jak mi się mój maluszek wypchnie boleśnie i go podotykam to ucieka;-)

Obiadek się robi, dziś potrawka z kurczaku po chińsku z ryżem. Mąż chciał to ma;-)

Hej dziewczyny. Wy o obiadkach..a ja przez stresy nie mam apetytu..z mama zmusilysmy sie rano po kromce zjesc (o 6..)teraz zmusilam sie do pomarancza..bo cos jesc musze. Nic, fileta wyciąnelam z zamrazalki, jakiegos kotleta dla meza jak wroci popoludniu sie utlucze i moze przy okazji ja troche zjem.. jakos musze.
Pisałyście o wlosach, mi straaasznie wypadaja...teraz moze ze 2 miesiace troche mniej, ale dalej dostaje opr za walające się wszedzie wlosy :szok: co do fryzjera, na czas ciąży postanowilam zrezygnować z farby, ale po to żeby trochę wzmocnić te moje kudełki...ale już nie mogę patrzeć powoli na powracający mysi kolor (blee) :wściekła/y:
Żeby mi te stresy bokiem nie wyszły... Ale Leoś kopie na całego więc chyba wszystko oki. Boję się, że nie dotrwam przez to wszsytko o marca :-(

Trzymajcie się dziewczyny zdrowo!!! I waszę starsze i młodsze pociechy również.

reklama
Alesia - patrz my tu martwimy się, że za duże te cukry a u Ciebie na odwrót :baffled:
Jagna - a widzisz sugestie męża nie zastąpione :)
Kamaa - nie stresuj się, mały Leoś wszystko czuje i może dlatego tak kopie. Jak nie do marca to chociaż na koniec Lutego...oby dotrwać :tak:

Do góry