reklama
monisia0605
Fanka BB :)
Witam was! :-)
Trzymam kciuki za wszystkie zbliżające się wizyty!
A ja mialam dzis straszna noc. Co godzine się budzilam i wogole. Teraz to wogole nie do zycia jestem i strasznie mnie glowa boli… :-(
Bylam wczoraj na echu serca i tak mnie ta glowica ponaciskiwal lekarz, ze do tej pory boli mnie cala lewa piers i wszystko wokół. Masakra jakas i na dodatek nie powiedział nic dokładnego, bo musialby sprawdzic przez brzuch a w ciazy jest to niemożliwe…
Bylismy tez wczoraj u teściów i przywieźliśmy kołyskę dla naszego maleństwa i 2 siaty ubranek po synku siostry meza. Jest duzo uniwersalnych wiec na razie mam zakaz kupowania jakichkolwiek ubranek. ;-)
Susi ja już raz farbowalam wlosy, ale taka farba bez amoniaku i kolor tez ladny wyszedl. A tak ogolnie to mi tez strasznie wlosy wypadaly.
Dopiero od jakis 3 tygodni przestaly. Tak ogolnie to korci mnie żeby sobie wlosy ściąć i musze się umowic z przyszla szwagierka, bo ona fryzjerka jest. 
Marcia nieoszczedza cie ta ciaza wogole, mam nadzieje ze się okaze ze jednak nic tam się nie dzieje!
Nieznajoma mam nadzieje ze wszystko jest dobrze u was!!!
Karolinusia duzo zdrowka zycze!!!
jagna25 smaka mi narobilas tymi pizzerinkami, chyba zrobie dzisiaj na kolacje! ;-)
mamusia synka dobrze, ze Kurczaczek już się lepiej czuje!
secreto to podobnie spedzasz czas jak ja. ;-) Ale ja postanowilam już nie ruszac się sama na jakies zakupy czy cos, bo ostatnio slabo mi się robi w sklepach. :-(
muniuś ja akurat roztepami się nie przejmuje, bo mialam ich bardzo duzo przed ciaza, bo mialam duze skoki wagi, wiec gorzej być już nie może hehe
Koreczek musisz na siebie uważać! I proszę mi tu zadnych ciezkich rzeczy nie dziwac! Zrozumiano?
Nikusia82 kciuki za egzamin z katechezy zaciśnięte!!! A jaka ta diete masz?
jaspis kciuki zaciśnięte za wyniki i glukoze! A ciasto marchewkowe pyszne jest! Wogole marchewki nie czuc!
Kainkas dobrze, ze Hani już przezlo!
Megi Pegi gratuluje udanej wizyty!
A morfologia to chyba pomalu każdej z nas troche leci w dol…
Juszka1988 moja gwiazda tez w nocy nie daje spac! ;-)
alesia z tym cukrem to zartow nie ma musisz uwazac na siebie!
kamaa nie stresuj sie!!! Napewno wszystko jest dobrze!
A ja mialam dzis straszna noc. Co godzine się budzilam i wogole. Teraz to wogole nie do zycia jestem i strasznie mnie glowa boli… :-(
Bylam wczoraj na echu serca i tak mnie ta glowica ponaciskiwal lekarz, ze do tej pory boli mnie cala lewa piers i wszystko wokół. Masakra jakas i na dodatek nie powiedział nic dokładnego, bo musialby sprawdzic przez brzuch a w ciazy jest to niemożliwe…

Bylismy tez wczoraj u teściów i przywieźliśmy kołyskę dla naszego maleństwa i 2 siaty ubranek po synku siostry meza. Jest duzo uniwersalnych wiec na razie mam zakaz kupowania jakichkolwiek ubranek. ;-)
Susi ja już raz farbowalam wlosy, ale taka farba bez amoniaku i kolor tez ladny wyszedl. A tak ogolnie to mi tez strasznie wlosy wypadaly.

Marcia nieoszczedza cie ta ciaza wogole, mam nadzieje ze się okaze ze jednak nic tam się nie dzieje!
Nieznajoma mam nadzieje ze wszystko jest dobrze u was!!!
Karolinusia duzo zdrowka zycze!!!
jagna25 smaka mi narobilas tymi pizzerinkami, chyba zrobie dzisiaj na kolacje! ;-)
mamusia synka dobrze, ze Kurczaczek już się lepiej czuje!

secreto to podobnie spedzasz czas jak ja. ;-) Ale ja postanowilam już nie ruszac się sama na jakies zakupy czy cos, bo ostatnio slabo mi się robi w sklepach. :-(
muniuś ja akurat roztepami się nie przejmuje, bo mialam ich bardzo duzo przed ciaza, bo mialam duze skoki wagi, wiec gorzej być już nie może hehe
Koreczek musisz na siebie uważać! I proszę mi tu zadnych ciezkich rzeczy nie dziwac! Zrozumiano?
Nikusia82 kciuki za egzamin z katechezy zaciśnięte!!! A jaka ta diete masz?
jaspis kciuki zaciśnięte za wyniki i glukoze! A ciasto marchewkowe pyszne jest! Wogole marchewki nie czuc!
Kainkas dobrze, ze Hani już przezlo!
Megi Pegi gratuluje udanej wizyty!

Juszka1988 moja gwiazda tez w nocy nie daje spac! ;-)
alesia z tym cukrem to zartow nie ma musisz uwazac na siebie!
kamaa nie stresuj sie!!! Napewno wszystko jest dobrze!
Ostatnia edycja:
Nikusia82
Monisia - no ja praktycznie jak przy ciążowej cukrzycy...więc zero cukru, zero białej mąki, ziemniaków, kukurydzy, buraków, owoców, soków owocowych wiadomo cola itd niet...No skąpa ale głodna nie chodzę o nie 
Liczę, że młody teraz koksuje a ja chudnę z tyłka najprędzej by się przydało.
No co do egzaminu to trzymam kciuki za moją gwiazdę, ma o 18:45 więc jeszcze ją pomęczę jak wróci ze szkoły

Liczę, że młody teraz koksuje a ja chudnę z tyłka najprędzej by się przydało.
No co do egzaminu to trzymam kciuki za moją gwiazdę, ma o 18:45 więc jeszcze ją pomęczę jak wróci ze szkoły

Hej,
jakiś taki nudny dzień dzisiaj. Siedzę w pracy, ale klientów mało, a jak już ktoś przyjdzie to też taki senny.
Co z tą Nieznajomą?!
Dobrze Anetka, że się odezwałaś.
Jeszcze parę innych milczy np. Farfalla.
A ja mam na dzisiejszy obiad wstępnie przygotowaną mussakę- tylko zapiec. Najgorsze, że już jestem głodna. Chyba skoczę do baru na zupę.
jakiś taki nudny dzień dzisiaj. Siedzę w pracy, ale klientów mało, a jak już ktoś przyjdzie to też taki senny.
Co z tą Nieznajomą?!
Dobrze Anetka, że się odezwałaś.
Jeszcze parę innych milczy np. Farfalla.
A ja mam na dzisiejszy obiad wstępnie przygotowaną mussakę- tylko zapiec. Najgorsze, że już jestem głodna. Chyba skoczę do baru na zupę.
Monisia nie zazdroszczę nocy, zdrzemnij się jak możeszWitam was! :-)
A pizerinki robię inne, takie z ciasta naleśnikowego do którego wrzucam podsmażone starte pieczarki i drobno posiekaną kiełbasę, i paprykę. Smażę to tylko na małym ogniu, powolutku. Do tego sos czosnkowy. Mniam
Nikusia co Ty jesz???
Właśnie się objadłam, tylko zjadłam to młody mi przykopał w żołądek;-) Oczywiście zgaga z miejsca

AnetaNorwegia
Wpadlam na chwilke. Juz 2 klientki od rana zrobilam, mala wlasnie zasnela a ja siadlam na chwile. Zaczelam ogarniac moje paznokcie bo az sie prosily o to
Na szczescie mam pomoc. Przyjechal brat mojego i zostanie u nas az do Michelle imprezy urodzinowej czyli pryszlej niedzieli, mala go bardzo lubi i chetnie z nim sie bawi czy idzie na dwor. U nas mroz -10
na obiad zrobie na szybko cos moze placki lub nalesniki.
Bede musiala chyba pojdz z mala do psychloga. W srode mamy szczepienie i poradze sie lekarki. Mala ma jakies napady histerii nie potrafie jej uspokoic. Wczoraj obudzila sie o 1 w nocy z krzykiem tulilam, glaskalam, nosilam i nic... Odlozylam do lozzeczka i poszlam na dol mleko zrobic. Tak rzucala lozeczkiem ze polamala do tego weszla na porecz i w ostatniej chwili ja zlapalam jak spadala. To juz drugi taki napad w nocy... Pierwszym razem tata ja wzial i spokoj w kilka sekund. Raz w szal wpadla tez o 4 nad ranem i zasnela dopiero o 10. Nie wiem co sie dzieje. Generalnie ona bardzo malo placze a to taki ryk ze nie idzie wytrzymac... Robi sie cala czerwona az sie telepie. Doszlismy do wniosku ze to musi byc zwiazane z wyjazdami taty... Tesknota.
Dzisiaj poloze ja u nas w lozku. Jej do wyrzucenia. Trzeba kupic nowe a pozniej jeszcze jedno dla Dominika. Kupimy jej chyba cos takiego

Jestem taka zmeczona tym wszystkim

Na szczescie mam pomoc. Przyjechal brat mojego i zostanie u nas az do Michelle imprezy urodzinowej czyli pryszlej niedzieli, mala go bardzo lubi i chetnie z nim sie bawi czy idzie na dwor. U nas mroz -10
Bede musiala chyba pojdz z mala do psychloga. W srode mamy szczepienie i poradze sie lekarki. Mala ma jakies napady histerii nie potrafie jej uspokoic. Wczoraj obudzila sie o 1 w nocy z krzykiem tulilam, glaskalam, nosilam i nic... Odlozylam do lozzeczka i poszlam na dol mleko zrobic. Tak rzucala lozeczkiem ze polamala do tego weszla na porecz i w ostatniej chwili ja zlapalam jak spadala. To juz drugi taki napad w nocy... Pierwszym razem tata ja wzial i spokoj w kilka sekund. Raz w szal wpadla tez o 4 nad ranem i zasnela dopiero o 10. Nie wiem co sie dzieje. Generalnie ona bardzo malo placze a to taki ryk ze nie idzie wytrzymac... Robi sie cala czerwona az sie telepie. Doszlismy do wniosku ze to musi byc zwiazane z wyjazdami taty... Tesknota.
Dzisiaj poloze ja u nas w lozku. Jej do wyrzucenia. Trzeba kupic nowe a pozniej jeszcze jedno dla Dominika. Kupimy jej chyba cos takiego

Jestem taka zmeczona tym wszystkim
Załączniki
mamusia synka
i córeczki
aneta my mamy dla Jula takie lozeczko jak to pierwsze tylko niebieskie :-)
Nikusia82
Jagna - no wbrew pozorom jest sporo rzeczy, które mogę jeść. Chleb ciemny, razowy, pełnoziarnisty, orkiszowy. Nabiał (chociaż ograniczam bo ma laktozę), warzywa, oprócz tych słodkich jak marchew, buraki + ziemniaki i pochodne typu frytki 
No wiadomo na obiad mięso bardziej gotowane, grillowane, z kaszami wszelkiego rodzaju, bądź brązowym ryżem. Ryby wszelkiej maści...no jest tego trochę

No wiadomo na obiad mięso bardziej gotowane, grillowane, z kaszami wszelkiego rodzaju, bądź brązowym ryżem. Ryby wszelkiej maści...no jest tego trochę

mamusia synka
i córeczki
nikusia a ty masz cukrzyce?
reklama
Jak dla mnie to odpada taka dieta, ja głównie lecę na owocach i warzywach oraz nabiał. Wiec bym padła z głodu zwłaszcza bez ziemniaków i burakówJagna - no wbrew pozorom jest sporo rzeczy, które mogę jeść. Chleb ciemny, razowy, pełnoziarnisty, orkiszowy. Nabiał (chociaż ograniczam bo ma laktozę), warzywa, oprócz tych słodkich jak marchew, buraki + ziemniaki i pochodne typu frytki
No wiadomo na obiad mięso bardziej gotowane, grillowane, z kaszami wszelkiego rodzaju, bądź brązowym ryżem. Ryby wszelkiej maści...no jest tego trochę![]()
Anetka ja miałam takie jak to drewniane tzn to w kolorze sosny. Super było.
Histeria pewnie spowodowana brakiem tatusia. Może go potrzebuje i to bardziej niż zawsze.
Ostatnia edycja:
Podziel się: