reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
monisia, zaczęłam robić te butki na szydełku i rzeczywiście są łatwe, tylko muszę kupić sobie mniejsze szydełko, bo ja mam 10 a lepsza byłaby 6 i wtedy zrobię raz jeszcze.

monisia sasia i mamusiasynka, no ja tez te pomiary robie w domu i chodze z kartka;-) zobacze co mi a specjalistka od cisnienia w przyszla srode powie i zrobi, bo mam juz umowiona wizyte znia, moze tez jakies inne badania...hm zobaczymy, ale ja mysle, ze a nie mam wysokiego.

jeszcze czarnyloczekgratuluje wizyty tez!

I zdrowka dla reszty dzieciaczkow chorych tez!

a ja obecalam, ze tez dodam zdjecie kuchni, taka sobie, ale juz byla zanim sie wprawdadzilismy, najbardziej to mnie ten bialy piekarnik wkurza i juz sie nie moge doczekac, kiedy na srebrny zmienimy chociaz, ale jest rozmiarowo idealna jak dla mnie i otwarta na jadalnie i salon i rozmieszczenie super, takze nie jest tak zle, wolalabym coprawda sama wybierac i miec biala...na nowa szkoda kasy na razie:-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 55
  • image.jpg
    image.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 55
  • image.jpg
    image.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Monisia ja właśnie też muszę zrobić echo i ekg serca bo tym skoku tętna do 200 tydzień temu:-(

No i czeka mnie glukoza we wtorek, ale M ma wtedy wolne na szczęście bo będę musiała tam siedzieć dwie godziny:-( i pewnie będzie krążył pod ośrodkiem z Miłoszem:)

Megi Pegi- ta soda oczyszczona rzeczywiście pochodzi od Perfekcyjnej ;) zasypałam materac, teraz czekam 2 godziny. Korzystam z weny póki ją mam;) a taki odkurzacz to też by mi się przydał,bo kurz po zbijanych kafelkach i szlifowanych ścianach będzie pewnie siadał jeszcze długo... Mi jeszcze też wypadnie małe malowanie (1 ściana) w pokoju dzidziusia-ale narazie muszę wymyślić jakiś fajny sposób żeby go urządzić. Póki co ogarniam resztę mieszkania ;) a przed świętami będę leżeć ;D
mamusia synka- biedny ten Twój mały...ale czasami antybiotyki tak działają że rozstrajają układ pokarmowy...
monisia- pewnie-przed końcem remontu nie ma sensu-syzyfowa praca,z której nic nie ma. U nas już na szczęście po więc korzystam z weny i z tego,że jako tako jeszcze sie ruszam ;)
jaspis - może to i jakiś tam syndrom, nie wiem- po prostu nie lubię syfu mieć w mieszkaniu i wolę wykorzystać chwilowy przypływ energii:-)

Nieznajoma trzymam kciuki. Czekamy na info!
Lodówka side by side jeśli ktoś potrzebuje dużo miejsca w środku to nie polecam- wąskie półki. Ja mam taką z Whirlpoola czarną- była najtańsza z czarnych. Swietną sprawą natomiast jest kostkarka do lodu.
Afty Zdecydowanie gencjana zwana inaczej piokataniną lub fioletem!
Antybiotyk i nabiał lub wapno- nie można tylko z niektórymi antybiotykami (tetracyklinami), które dość rzedko się stosuje, a u dzieci właściwie w ogóle.
Mamusia synka- tzw. efekt białego fartucha:-)

monisia, ja mam red heart, jak pani z filmu, bo bardzo ją lubię, tylko na pewno nie love, nie pamiętam jaki to rodzaj dokładnie, bo kupowałam rok temu jak robiłam sobie czapkę w paski. Na pewno był to jakiś akryl, bo w miarę dobrze się pierze.
Mąż do mnie dzwonił zapytać co robię, powiedziałam,że buciki i mnie ochrzanił, że ciągle coś wymyślam zamiast leżeć.
Idę zrobić zdjęcia śpiworka, który uszyłam w poniedziałek to wam wrzucę. Ma kształt syrenki :-D

reklama
Do góry