Czarnyloczek Gratuluje udanej wizyty, duze twoje maleństwo już jest!!!
marcia30 Strasznie ladne te rysunki w pokoju twojej corki!
krysina od jakis 3 dni moje maleństwo kopie mnie tak 3-4 razy dziennie przez jakis czas. Najbardziej czuje wieczorem albo w nocy jak się przebudze.
susi ja od niedawna uzywam thermomixu i jestem nim zachwycona!
A jak robisz te lody?
Super te twoje motywy. Chyba zrobie tez jakis motyw w salonie i naszej sypialni hehe Jak szalec to szalec!;-)
ewa86 Podoba mi się pomysl susi z bonami. A jeśli szukasz czegos w atrakcyjnych cenach to polecam zakupic taki bon na takich stronach jak groupon.pl, gruper.pl czy mydeal.pl duzo takich rzeczy kupowalam i zawsze bylam zadowolona!
jaspis mi tez sowki się podobaja, ale u nas chyba będzie motyw z Kubusiem Puchatkiem, bo już mam firanki od mojej mamy w kubusia Puchatka. A jeśli nastepne dziecko okaze się chłopcem to kubus Puchatek tez będzie mogl być. ;-)
Zazdroszcze ze się moglas wyspac. Ja dzis się obudzilam o 5 i do 7 lezalam i nie mogłam zasnąć, a moje maleństwo szalalo, a potem do 10:30 spalam jeszcze.
mamusia synka DUZO ZDROWKA DLA KURCZACZKA!!!
mlodamama21 Wspolczuje tych aft!
flower188 dobrze wiedziec na przyszłość z tymi domowymi wizytami!
nieznajoma1991 Do któregoś tygodnia można czuc ruchy gorzej lub lepiej, bo maleństwo moglo się na przykład odwrocic w strone kręgosłupa i wtedy nie będziesz tych ruchow czuc. Ale dobrze, ze jedziesz sprawdzic! Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
kainkas Zdrowka zycze dla Hani!
Mrówka Ja tez mam taki plan, żeby wszystko wyspraztac i wogole, ale u mnie to będzie musialo poczekac na poczatek roku, bo wtedy remont się skonczy (mam nadzieje).
Ozila Ja od 14 tygodnia ciazy musze zapisywac pomiary 4 razy dziennie i dzisiaj ide jeszcze na echo serca z wiazku z cisnieniem, ale wazne ze z malenstwem jest wszystko dobrze!
Wczoraj mnie strasznie nie miłosiernie zaczal kluc krzyz, albo cos kolo krzyza, ze nie mogłam sobie miejsca znaleźć, bo obojetnie jak bym nie siedziała czy nie lezalo to bolalo. Masakra jakas.
Dzisiaj na razie w porzadku, zobaczymy co będzie pozniej…
Milego dnia wszystkim zycze i trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!!