Nie doczytam wszystkiego tyle naprodukowałyście
Nadmienię, że w nocy spać nie mogłam i budziłam się od 3 co 5-10 minut w końcu wstałam o 4.48 i w necie wiadomości czytałam .
Ja dzisiaj cały dzień poza domem u lekarzy. Najpierw odebrałam wyniki - mocz i krew wszystko w porządku ale przeciwciała masakra - w ciągu miesiąca wzrosły dwukrotnie. Miałam dodatkowo dzisiaj usg z przepływami - więc uspokoili mnie, że z dzieckiem wszystko w porządku. Potem wizyta u lekarza prowadzącego i też wyjaśnił, że przepływy są w tej chwili dla nas najważniejsze a one są w porządku więc wróciłam po całym dniu warowania pod drzwiami u lekarzy do domu spokojniejsza ale.... znowu bez potwierdzenia płci
Pani powiedziała , że raczej chłopiec - raczej .... Za 2 tygodnie znowu badanie więc może nie będzie raczej ?
mamusia synka - zdrówka Kurczakowi życzę i spokojnej nocki
marcia - mam nadzieję, że samopoczucie po wizycie u lekarza choć trochę w lepszym stanie, bo chyba Cię choć trochę uspokoili?
młoda mamo - nie pasuj - ciężko wśród tylu postów odpowiedzieć każdemu zwłaszcza, że bardzo (jak to któraś z was określiła )płodne te marcóweczki
małpa w zoo - zdrówka życzę i 1000 pomysłów na remont
megi pegi - pisałaś o postanowieniu do końca roku uporządkować zaległości w domu a od początku roku tylko dzieci - ja tak samo rozpisałam sobie nawet na kartce co do zrobienia ( wspominałam ostatnio o tym ), a Endo też lubię
juszka - zakupy super !!!
Pisałyście o
remontach - ja planuję w przyszłym roku w wakacje ale chętnie oglądam wasze zdjęcia i czytam o pomysłach
A o
starszakach - to maja żabka ( prawie 8 letnia) od kilku lat nas prosiła o rodzeństwo i teraz się doczekać nie może i pyta tylko w czym będzie mogła pomagać ??
Spokojnej nocki życzę