reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

masiosia a dziękuję już wróciłam- się naplotkowałam i obżarłam. Zjadłam też mega deser i mam wyrzuty sumienia bo od prawie 2 tygodni staram się nie jeść słodyczy... A za tydzień też będzie obżarstwo bo mam imieniny i już zaplanowałam wypiek trzech ciast :-)
ja to co weekend gdzieś się goszczę albo kogoś goszczę. Mam trzy grupy koleżanek, z którymi przecież trzeba się spotykać co jakiś czas! Więc masiosia czas na ploty musicie też znaleźć!!
A jak mnie nie było to mężuś złożył łóżeczko. Już nie mogę się doczekać naszego bąbelka w nim :-)

mamusiu ja też wózka nie widzę :-(czekam na fotki!

pinki super kołyska! my już mamy łóżeczko ale te kołyski i kosze tak mi się podobają hmmm

reklama
Jagna ona mi wymaz robi praktycznie przy kazdej wizycie i sprawdza czy jakies grzybki albo bakterie sa ostatnio nie bylo. Martwia mnie jeszcze te skrzepy nie sa duze i nie wystepuja zawsze ( do tej pory byly 3) zrobilam dzisiaj zdjecie zeby pokazac gince, kurde moje lozysko ogladalo 3 lekarzy to ktorys by zauwazyl gdyby bylo przodujace albo sie odklejalo, normalnie jestem podlamana cala ta sytuacja i powiem wam ze chetnie bym sie polozyla do szpitala zeby mnie poobserwowali ale za kazdym razem oni nie widza podstaw do polozenia mnie do szpitala i odsylaja mnie do domu
A może jakieś globulki z bakteriami kwasu mlekowego, na wzmocnienie śluzówki. I bym wymogła ten szpital, bo padniesz na zawał

Katrine milego wieczorku ;) mi tu brakuje takich wypadow, mam jedna kolezanke I choc mieszka niedaleko nie mamy jak sie zobaczyc, ja w tyg jestem zajeta a ona w weekandy I tak sie mijamy.... kurde a w pl mialam to jednoni samo towarzystwo od mlodych lat..... teskno mi dzis.....ze o moim bracie I jego rkdzince czy moich rodzicach nie wspomne....marze zeby Wam ponarzekac jak to moj tata potrafi mi dogryzc....ojjj.... ja chce do domu....
Jagna przyjedz do mnie bedziesz miala placki rano wieczor I w poludnie.... ja tak mialam w pierwszej ciazy a teraz raz na czas zjadam....
Nowy watek jestem za...

Mrowka zdrowka zycze....

Nikusia bede 3mac mocno kciuki, wszysyko bedziendobrze

Agnis ciesze sie, ze z mama ok.... przesmyslala sprawe moze nie chciala tak powiedziec tylko poprostu zanim ponyslala tonpowiedziala.....

Susi bedzie wszystkonok, jest nas tu tak duzo I wszystkie zaciskamy kciuki, ze inaczej byc nie moze....

Co donremontow kuchni... minsie marzy biala...ale to jaknsirnwyprowadzimy taka czarno biala .... jedyne przed czym Was mogebostrzec to kupujcie gladkir plytki na ziemie.... my mamy nienrowne.... niby super to wyglada ale jaak mam myc to juz nie jest ok.....

U nas goraco, w Kosciele w bluzkach na ramiaczkach dziewczyny widzialam, pada I straszne burze.... dostalam dwa ostzezenia zeby z domu niebwychodzic bo mozliwe podtopienia.....nawet moj Julek plakal, ze go glowka boli.... a ja mam jutro test.... musze napisac paragraf..... ;/ biore ksiazke I ide do wyrka..... sciskam Was mocno

nie koniecznie gładkie są fajne.. my mamy takie jakby lakierowane i kuchnia nie ma 2ch lat a płytki na podłodze tak zrysowane że niedługo do wymiany.. no i nawet jak umyję i przejdzie pies to potem zostają łapy odbite..ja mam kuchnię brązowo kremową:)

nie mam zdj teraźniejszego bo ie mam aparatu jak zwykle ale mam stare zdj zaraz po sprzątnięciu pierwszym:) teraz suszarkę mamy w półce taką specjalną do szafek, na blacie mikrofala i ekspres do kawki.. no i to tylko jej część.. 69857668.jpgwybaczcie nieład ale wtedy dopiero pierwszy dzien kuchnia funkcjonowała:)

Załączniki

• 69857668.jpg
    69857668.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
A może jakieś globulki z bakteriami kwasu mlekowego, na wzmocnienie śluzówki. I bym wymogła ten szpital, bo padniesz na zawał

biore provag i bralam lactovaginal a przed tem sanprobi....

pomyslalam soboe tak ze jutro zapytam ja o ten szpital i czy moze byloby lepeiej zeby wystawila mi skierowanie a jak nie to moze zapisze sie na wizyte do doktora ktory jest zastepca ordynatora w szpitalu i nie bede owijac w bawelne tylko powiem co i jak ze moze mnie wsadzi do tego szpitala

kurcze...marcia...współczuję. U nas jest trochę odwrotnie...jak tylko pojawia się krwawienie to zatrzymują w szpitalu,jak nie chcesz to musisz wyjść na żądanie i na własna odpowiedzialność. Nie denerwuj się...jeśli masz w domu relanium to sobie waź przed snem,żebyś lepiej spała (oprócz tego,że dział uspokajająco to też rozkurczowo)-można brać w ciąży,bo mi podawali to w szpitalu codziennie
A co do kuchni, to postaram się jutro jakąs fotę strzelić w świetle dziennym :-)

pinki, świetna kołyska, a jaki ma wymiar wewnątrz, jeśli mogę wiedzieć. Moja mama widziała ostatnio łądną w komisie, ale była 74 długa i powiedziałam żeby nie kupowała
susi, kosza nie mam, bo coś mi się pomyliło i okazało się, że aukcja do jutra, ale chyba spasuję, bo za podobną cenę to mogę kupić z tablicy w Warszawie i go zobaczę na żywo
ewa, mogę jutro moją kuchnię obfocić, bo też mam białą. Ja zrobiłam sobie szafki do samego sufitu, bo trzymam tam mało używane rzeczy, a plus jest taki że nie muszę już kurzu z góry ścierać no i mam gdzie wszystko upychać, a ja lubię różne przybory kuchenne.
U nas dzień leniwy, krótki spacer, a poza tym w domu, no ale mamy pracę z Rafałem, więc my przy komputerach, a Ignacy bawił się playmobil (dobrze że to moje dziecko potrafi się sobą zająć, to można chociaż od czasu do czasu przy nim popracować).
Dobrej nocy

Ale pierogow narobilam :D w 5 osob pojedlismy ja pozniej jeszcze sobie odgrzewalam i jeszcze na 2dni bede miala :D
Dzis ostatni wieczor z moim i jutro znow jedzie na 4dni :( wszystko do dupy
Pozdrawiam z nad talerza goracych pierozkow :) milego wieczorku
ImageUploadedByForum BabyBoom1384723302.872686.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1384723302.872686.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1384723302.872686.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry