reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dziewczyny jestem po wizycie mojej mamy.
Nie jest tak źle jak myślałam :) Chyba się przespała z myślą że będzie chłopczyk i jest ok. Też już mówi ze najważniejsze ze zdrowy :-)
Poza tym zaczela mówic ze może to nawet dobrze bo nie musze za wiele kupować, i ze poz zdjęciach widać ze ma mój nosek hehe :)
Jakoś tak się na luzie rozmawiało :)
Jeszcze tylko muszę przebrnąć przez temat Wigilii bo najchętniej spedzilabym ją tylko z mężem i synem i nigdzie nie wychodziła :-D
Powiedziałam mamie że jak będzie duza zima i snieg sypnie i przymrozi to tak właśnie zrobie, a oni przyjdą do nas po wigilii jak zechcą :-)
Trochę miała dziwną minę, myślę ze tez to przezyje :-D Zobaczymy jak to wyjdzie.

Co do osobnego pomysłu na wątek świąteczny jestem za :-D

reklama
Mrowka jak masz mozliwosc to sprobuj zrobic zdjecie panoramiczne ja mam taka opcje w telefonie.

a u mnie znowu krew i skrzepik...kurna skad te skrzeplinki ma ktos jakis pomysl bo mi juz rece opadaja, dobrze ze jutro moja ginka przyjmuje to o 10:30 bede pierwsza na nia czekac. I to takie dziwne jest bo raz na dobe sie pojawi krew i spokoj dzisiaj juz nic nie zakladam na noc wzielam 5 tych globulek i wystarczy

Mamusiasynka - wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin, a przede wszystkim duuuużo zdrówka dla Ciebie i całej Twojej rodzinki.

My wczoraj zaliczyliśmy kilka komisów z akcesoriami dla dzieci (z racji miejsca gdzie mieszkamy mamy mały wybór tego typu sklepów) i udało nam się kupić kołyskę kołyska.jpg . Widzieliśmy też fajny wózek który nam się spodobał - o taki http://kaps3.artin.pl/index.php?pag...id=4&option=com_virtuemart&Itemid=206&lang=pl
Cena tego wózka w komisie to 790 zł, poza kołami to nie widać na nim śladów użytkowania, naprawdę super stan i fajnie się go prowadzi. Ale jakoś nie umiem się na razie na jakikolwiek wózek zdecydować. Strasznie to trudny wybór.

A poza tym dostaliśmy kilkanaście ciuszków dla dzidzi od bratowej.

Wojtusiowa ospa ładnie się goi. Gencjana jest cudowna - jeszcze raz dziękuję za jej polecenie.

Marcia i Ozilla i wszystkie którym przytrafiło się krwawienie - zdrówka życzę dla Was i waszych dzidziusiów.

Witam nowe mamusie.

Załączniki

• kołyska.jpg
    kołyska.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 42
Mroowka ja też czekam na zdjęcia Twojej kuchni :tak: właśnie jesteśmy na etapie planowania wyglądu naszej przyszłej kuchni w nowym domku i dzisiaj tak mąż rzucił, że może by biała... a teraz doczytałam, że Ty masz własnie białą :-)

pinki - faktycznie śliczna ta kołyska :)
mamusia synka - gratuluję udanego zakupu wózka - u mnie widać :tak:
jagna - kilka dni temu wkleiłaś link bliźniąt - chwyta za serce - a dzisiaj w faktach go pokazywali
alesia - jak tam udało Ci się wylicytować kosz mojżesza??
Witam nowe mamusie :-)
Życzę zdrówka i spokoju wszystkim mamom, które maja problemy z krwawieniem :tak:
My dziś dzień leniwie spędziliśmy - kościół, spacer , byliśmy mojemu tacie znicz zapalić a potem obiadu nie musiałam robić - moja mama nas zaprosiła ( moja córcia uwielbia babci surówkę z marchewki i z jabłuszkiem i śmietaną i zajada tą surówką a mięso z boku zostawia :tak:)

Jutro mam ten sądny dzień - badanie przepływów krwi u maleństwa i może w końcu płeć poznamy ??:)

Witam po weekendzie :)
Oczywiście doczytałam tylko ostatnią stronę i w ogóle nie wiem o co chodzi ;P

Mrowka, wrzucaj kuchnię! My chcemy remontować na wakacjach, więc każda inspiracja się przyda :) A możesz powiedzieć, ile Was kosztowała? Też się na białą nastawiamy - tzn. białe fronty szafek, orzechowy blat (pod meble w pokoju, bo otwieramy ją na pokój) i szarawe ściany :)

Poza tym u nas ok. Ja się faszeruję magnezem i żelazem i jakoś leci ;) Byle do połowy marca ;)

Jagna ona mi wymaz robi praktycznie przy kazdej wizycie i sprawdza czy jakies grzybki albo bakterie sa ostatnio nie bylo. Martwia mnie jeszcze te skrzepy nie sa duze i nie wystepuja zawsze ( do tej pory byly 3) zrobilam dzisiaj zdjecie zeby pokazac gince, kurde moje lozysko ogladalo 3 lekarzy to ktorys by zauwazyl gdyby bylo przodujace albo sie odklejalo, normalnie jestem podlamana cala ta sytuacja i powiem wam ze chetnie bym sie polozyla do szpitala zeby mnie poobserwowali ale za kazdym razem oni nie widza podstaw do polozenia mnie do szpitala i odsylaja mnie do domu

Marcia no właśnie ja sobie pomyślałam o szpitalu bo przecież chyba nie może tak być.......... ze stresu do końca ciązy się wykończysz przez to....................

reklama
Katrine milego wieczorku ;) mi tu brakuje takich wypadow, mam jedna kolezanke I choc mieszka niedaleko nie mamy jak sie zobaczyc, ja w tyg jestem zajeta a ona w weekandy I tak sie mijamy.... kurde a w pl mialam to jednoni samo towarzystwo od mlodych lat..... teskno mi dzis.....ze o moim bracie I jego rkdzince czy moich rodzicach nie wspomne....marze zeby Wam ponarzekac jak to moj tata potrafi mi dogryzc....ojjj.... ja chce do domu....
Jagna przyjedz do mnie bedziesz miala placki rano wieczor I w poludnie.... ja tak mialam w pierwszej ciazy a teraz raz na czas zjadam....
Nowy watek jestem za...

Mrowka zdrowka zycze....

Nikusia bede 3mac mocno kciuki, wszysyko bedziendobrze

Agnis ciesze sie, ze z mama ok.... przesmyslala sprawe moze nie chciala tak powiedziec tylko poprostu zanim ponyslala tonpowiedziala.....

Susi bedzie wszystkonok, jest nas tu tak duzo I wszystkie zaciskamy kciuki, ze inaczej byc nie moze....

Co donremontow kuchni... minsie marzy biala...ale to jaknsirnwyprowadzimy taka czarno biala .... jedyne przed czym Was mogebostrzec to kupujcie gladkir plytki na ziemie.... my mamy nienrowne.... niby super to wyglada ale jaak mam myc to juz nie jest ok.....

U nas goraco, w Kosciele w bluzkach na ramiaczkach dziewczyny widzialam, pada I straszne burze.... dostalam dwa ostzezenia zeby z domu niebwychodzic bo mozliwe podtopienia.....nawet moj Julek plakal, ze go glowka boli.... a ja mam jutro test.... musze napisac paragraf..... ;/ biore ksiazke I ide do wyrka..... sciskam Was mocno

Do góry