Witam was! :-)
Wczoraj jakos tak nie mialam weny do pisania i teraz mam tyle do nadrobienia, ze szok!
Gratuluje wszystkich udanych wizyt i usg!!!!
Nikusia82 masakra z ta rodzina twojego meza! U nas to raczej jest tak, ze umawiamy się wczesniej jak to robimy z prezentami i tego się wszyscy trzymaja. W tamtym roku każdy dostal jakis maly prezent za jakies 20zl od każdej pary a w tym mamy zamiar losowac imienia i kazy dostanie jeden pozadniejszy prezent za około 50 zl i tyle i każdy zadowolony.
kainkas to dobrze, ze z maleństwem wszystko do dobrze!!!
alesia dzieki wielkie za wykroj! Może uda mi się uszyc! ;-)
jagna25 fajne takie nocowanie w przedszkolu!
mlodamama21 Gratuluje dziewczynki!!!
katrine super, ze mebelki już kupione! My na razie tak troche w rozsypce przez ten remont i wogole, ale ciesze się ze jedziemy dzis zamowic projekt kuchni i może jakims cudem się uda zrobic kuchnie jeszcze w tym roku!
Carri Gratuluje chłopaka!
AnetaNorwegia super zdjecie i super filmik! Tez będę chciala robic takie filmiki, żeby Maja miala pozniej takie fajne pamiatki!
Ozila dobrze, ze to nic powaznego i z maleństwem wszystko dobrze!
Koreczek Trzymam kciuki żeby się z tym biodrem polepszylo! Gratuluje udanej wizyty! Glukoze powinno się zrobic miedzy 24 a 28 tyd. Ciazy. Ja ide za 2 tygodnie.
mamusia synka Gratuluje przezycia glokozy!
kasiulekk Gratuluje udanej wizyty! ja mam hemoglobine 11,9 i moja gin powiedziala, ze dopiero jak spadnie poniżej 11 to by mi cos kazala brac dodatkowo.
mlodamama21 kciuki, żeby ci jak najszybciej przeszlo!
Agnis83 przystojniak z twojego maleństwa! ;-) Nic zlego się nie stanie, ze robilas wczesniej! Czasami jak sa naprzyklad jakies predyspozycje do cukrzycy czy cos to nawet kaza robic wczesniej, a te 24-28to tylko tak ogolnie.
Karolinusia powiodzenia w nauce!
ewa86 to musisz wiecej odpoczywac! Ja tez mam podobnie… jak cos wiecej zrobie to od razu mi się slabo robi i duszno.
Z kabli można zrobic dekoracje np. cos takiego:
Mrowkaa super, ze remont już dobiega konca.
U nas pewnie dopiero w styczniu się skonczy, ale damy rade! Ale uwazaj i nie przemeczaj się tym sprzątaniem!
masiosia nam dzisiaj stuknela 23 :-) i tez mnie wlasnie co wieczor bola te więzadła tam na dole i krzyz. :-(
jaspis Ja tez ostatnio mam problemy ze spaniem. Zawsze się budze w nocy i nie mogę znow zasnąć, a rano bym mogla spac nawet i do poludnia.
Jeśli chodzi o swieta, to my spedzamy chwile tu i chwile tu, bo mamy jakies 8km, chociaż czasami wołałabym spędzić swieta samemu, bez rodzicow jednych i drugich…
Chyba mialam jeszcze cos napisac, ale już nie pamiętam… Musze wam bardziej na bieżąco odpisywac, bo potem się gubie i pisze posta Pol godziny…
Milego dnia wszystkim zycze!