reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
melduję się powizytowo.. dzidziuś okazał się...DZIEWCZYNKA nr2;-)
nie przytyłam ani kg..64dalej..
badania hm..ASC w moczu dodatnie
w morf. WBC standardowo podwyższone..HCT mam 35,7 przy normie 38,0-45,0
nie przytyłam ani kg..64dalej..
badania hm..ASC w moczu dodatnie
w morf. WBC standardowo podwyższone..HCT mam 35,7 przy normie 38,0-45,0
Nikusia82
Jagna - muszę ją dopytać, bo moja siostra jest jej chrzestną i chce jej coś kupić...a moja wiecie teraz ma niesprecyzowane wizje...a tydzień przed świętami, to by tonę zabawek przygarnęła.
Na 6 grudnia chcę jej kupić kalendarz adwentowy lego friends bo fajny...a ona lubi to lego friends...więc może pod choinkę jakiś zestaw tego no zobaczę jak z kasą stała będę ...
JA MAM TERMIN NA 8 MARCA :-) także możemy zbiorowo rodzić tyle, że ja znając życie ur wcześniej...chociaż kto wie...
Mamusiasynka- mi też coś forum szwankowało przez ostatnie 2 godz. może coś modernizowali
Mlodamamusia - GRATULUJĘ DRUGIEJ CÓRECZKI SUPER!!! No i waga szacun...ja się aż boję
Na 6 grudnia chcę jej kupić kalendarz adwentowy lego friends bo fajny...a ona lubi to lego friends...więc może pod choinkę jakiś zestaw tego no zobaczę jak z kasą stała będę ...
JA MAM TERMIN NA 8 MARCA :-) także możemy zbiorowo rodzić tyle, że ja znając życie ur wcześniej...chociaż kto wie...
Mamusiasynka- mi też coś forum szwankowało przez ostatnie 2 godz. może coś modernizowali
Mlodamamusia - GRATULUJĘ DRUGIEJ CÓRECZKI SUPER!!! No i waga szacun...ja się aż boję
Młodamamusia gratuluję
Ale te klocki lego są strasznie drogie, aż za drogie. Bo dla dziewczynek
Ja dla mojej mam lalkę, little pony equestria girls, kupiłam na urodzinki dla koleżanki Celinki, ale nie poszła i nam została. A pod choinkę nie mam pomysłu:-(
Ale te klocki lego są strasznie drogie, aż za drogie. Bo dla dziewczynek
Ja dla mojej mam lalkę, little pony equestria girls, kupiłam na urodzinki dla koleżanki Celinki, ale nie poszła i nam została. A pod choinkę nie mam pomysłu:-(
Nikusia82
Jagna -
No ale gwiazdka raz w roku...
My mamy zasadę nie kupowania dziecku zabawek bez okazji...
Czyli ma 3 razy do roku coś lepszego. Ur, gwiazdka, dzień dziecka!
Wolę jej kupić lego friends nawet za te 120 zł niż co miesiąc jaką tam zabaweczkę, którą rzuci w kąt...
Na ten cel odkładamy kasę i mamy jakiś tam mały fundusz. Także wydaje mi się, że wcale nie drogo..tym bardziej, że mamy na razie jedno dziecię...a prezent kupujemy jeden a nie kilka,,, Więc chyba nie jest źle...
No ale gwiazdka raz w roku...
My mamy zasadę nie kupowania dziecku zabawek bez okazji...
Czyli ma 3 razy do roku coś lepszego. Ur, gwiazdka, dzień dziecka!
Wolę jej kupić lego friends nawet za te 120 zł niż co miesiąc jaką tam zabaweczkę, którą rzuci w kąt...
Na ten cel odkładamy kasę i mamy jakiś tam mały fundusz. Także wydaje mi się, że wcale nie drogo..tym bardziej, że mamy na razie jedno dziecię...a prezent kupujemy jeden a nie kilka,,, Więc chyba nie jest źle...
mlodamama21
a i ja też mam termin na moje urodziny 2 kwietnia ale nie doczekam bo cc..
Wiesz ostatnio oglądałam katalog i tyle samo klocków dla chłopców kosztowało mniej, niż te dla dziewczynek. Po prostu chodzi mi o to, że firma przesadza z ceną.
My też kupujemy na okazje coś młodej, a co miesiąc dostaje tylko gazety;-)
My też kupujemy na okazje coś młodej, a co miesiąc dostaje tylko gazety;-)
reklama
Podziel się: