reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Jagna - muszę ją dopytać, bo moja siostra jest jej chrzestną i chce jej coś kupić...a moja wiecie teraz ma niesprecyzowane wizje...a tydzień przed świętami, to by tonę zabawek przygarnęła.
Na 6 grudnia chcę jej kupić kalendarz adwentowy lego friends bo fajny...a ona lubi to lego friends...więc może pod choinkę jakiś zestaw tego :confused: no zobaczę jak z kasą stała będę ...

JA MAM TERMIN NA 8 MARCA :-):tak: także możemy zbiorowo rodzić :happy2: tyle, że ja znając życie ur wcześniej...chociaż kto wie...:cool2:

Mamusiasynka- mi też coś forum szwankowało przez ostatnie 2 godz. może coś modernizowali :nerd:
Mlodamamusia - GRATULUJĘ DRUGIEJ CÓRECZKI :tak::tak:SUPER!!! No i waga szacun...ja się aż boję :baffled:

Młodamamusia gratuluję
Ale te klocki lego są strasznie drogie, aż za drogie. Bo dla dziewczynek:wściekła/y:
Ja dla mojej mam lalkę, little pony equestria girls, kupiłam na urodzinki dla koleżanki Celinki, ale nie poszła i nam została. A pod choinkę nie mam pomysłu:-(

Jagna -
No ale gwiazdka raz w roku...
My mamy zasadę nie kupowania dziecku zabawek bez okazji...

Czyli ma 3 razy do roku coś lepszego. Ur, gwiazdka, dzień dziecka!
Wolę jej kupić lego friends nawet za te 120 zł niż co miesiąc jaką tam zabaweczkę, którą rzuci w kąt...:baffled:
Na ten cel odkładamy kasę i mamy jakiś tam mały fundusz. Także wydaje mi się, że wcale nie drogo..tym bardziej, że mamy na razie jedno dziecię...a prezent kupujemy jeden a nie kilka,,, Więc chyba nie jest źle...

Wiesz ostatnio oglądałam katalog i tyle samo klocków dla chłopców kosztowało mniej, niż te dla dziewczynek. Po prostu chodzi mi o to, że firma przesadza z ceną.
My też kupujemy na okazje coś młodej, a co miesiąc dostaje tylko gazety;-)

reklama
Do góry