reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Produkujecie tyle ze ledwie doczytalam....
gratuluje udanych wizyt :-)
ja mam termin na 12 03 a tak moglabym urodzic 05 03 ot tak se wymyslilam bo Pati ma urodziny 05 04 wiec tak by bylo fajnie:-)

maly mnie zestresowal bo sie nie chcial ruszyc ale niedawno czulam pukanie w brzusiu
spac mi sie chce i zaraz ide lulu spokojnej nocy :-)

reklama
A to kombinezon
image.jpg

Hej dziewczyny, co do forum to dzisiaj też coś mi się wolno wczytuje... mam nadzieję że jutro będzie lepiej ;)
Ha, co do 29 lutego to mój męzulek ma tego dnia urodziny :D także dobrze, że 2014 to nie przestępny :cool2:
Ale i tak fajnie by było jakby mały urodził się tydzień przed terminem, 28 lutego lub 1 marca, to
"powiedzmy" że na 30 urodziny tatusia :D co do świąt, to chyba u większości jest problem gzie spedzać itd..
Gratuluję udanych wizyt.
Jagna25 ten kombinezonik jest super!!!
Mamusiu synka super, że doczekałaś się tuniki :)

Poszukaj u siebie komisu, a jak coś to to jest tescowy, może w sklepie znajdziesz.
Niestety był jeden, reszta był typowo zimowa:-(

Ostatnia edycja:
marcia, a ja z kolei bym chciała 3 dni po terminie urodzić - 22 marca, bo Adaś z 22 kwietnia ;)

Koreczek a allegro to Ty sprawdzasz? :>

Chyba mi dziecko zdrowieje - zero marudzenia, bicia, nerwów i petarda w tyłku :D

młodamamo gratuluję drugiej córci! fajnie, że się w końcu ujawniła :-)

Gratuluję dzisiejszych udanych wizyt!

Ja dziś cały dzień latam... Najpierw praca, potem zakupy, ciuchland, potem do domu- obiad i po obiedzie do ikei. Ale jestem szczęśliwa bo Leon ma już łóżeczko! A wracając całą drogę się chichrałam, bo jechałam z mężem i teściem- on jeszcze kupował komodę i ledwo się wszystko i wszyscy pomieścili w aucie, a mam malutkie. Ale się we dwóch uparli, że się wszystko zmieści i jechali tacy poskładani :-D jeszcze 2 mebelki nam zostały i pokój będzie gotowy :) tylko kiedy tego mojego Mężula zagonię żeby mi je złożył...

Ewula, czy ty sie mnie pytasz, czy ja allegro sprawdzam? Phi!:-D dzisiaj od 11 do 17 siedzialam przy komputerze i szukalam na allegro rzeczy. Az pkecy mnie bolaly`-& a ja mam takie widzimisie, ze nic mi sie tam nie spodobalo :-D chyba bede kupowac po ciuchlandach albo w sklepie... masakracja jakas:-(

Witam wieczorowa pora ....caly dzień latania wiec teraz tylko na chwilke wskakuje do was i znikam już spac ...Jutro więcej czasu będę miała to więcej popisze....
Dzis wspomnę ze bylam u lekarza na usg ...... ogladal ogladal i powiedział ze raczej synus będzie , bo widać "buly" i nie tylko :) Z dzidzia ok, serduszko pięknie bije, maly się rusza a my jesteśmy szczęśliwi :-)
No nic zmykam Dobranoc

reklama
Gratuluje wieści z wizyt.
kainkas
wracaj szybko zdrowiutka do domu. A to jakieś zapalenie pęcherza czy co?
Mnie dziś głowa rozbolała że ledwo dychałam i poszłam spać, teraz lepiej tylko co ja będę w nocy robić jak sie wyspałam.

Koreczek
tu niemalże identyczny kombinezon jak jagny - allegro z pierwszej strony Cieplutki kombinezon 0-3 rozm. 56 (3695812266) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Do góry