reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Produkujecie tyle ze ledwie doczytalam....
gratuluje udanych wizyt :-)
ja mam termin na 12 03 a tak moglabym urodzic 05 03 ot tak se wymyslilam bo Pati ma urodziny 05 04 wiec tak by bylo fajnie:-)

maly mnie zestresowal bo sie nie chcial ruszyc ale niedawno czulam pukanie w brzusiu
spac mi sie chce i zaraz ide lulu spokojnej nocy :-)

reklama
A to kombinezon
image.jpg

Hej dziewczyny, co do forum to dzisiaj też coś mi się wolno wczytuje... mam nadzieję że jutro będzie lepiej ;)
Ha, co do 29 lutego to mój męzulek ma tego dnia urodziny :D także dobrze, że 2014 to nie przestępny :cool2:
Ale i tak fajnie by było jakby mały urodził się tydzień przed terminem, 28 lutego lub 1 marca, to
"powiedzmy" że na 30 urodziny tatusia :D co do świąt, to chyba u większości jest problem gzie spedzać itd..
Gratuluję udanych wizyt.
Jagna25 ten kombinezonik jest super!!!
Mamusiu synka super, że doczekałaś się tuniki :)

Poszukaj u siebie komisu, a jak coś to to jest tescowy, może w sklepie znajdziesz.
Niestety był jeden, reszta był typowo zimowa:-(

Ostatnia edycja:
marcia, a ja z kolei bym chciała 3 dni po terminie urodzić - 22 marca, bo Adaś z 22 kwietnia ;)

Koreczek a allegro to Ty sprawdzasz? :>

Chyba mi dziecko zdrowieje - zero marudzenia, bicia, nerwów i petarda w tyłku :D

młodamamo gratuluję drugiej córci! fajnie, że się w końcu ujawniła :-)

Gratuluję dzisiejszych udanych wizyt!

Ja dziś cały dzień latam... Najpierw praca, potem zakupy, ciuchland, potem do domu- obiad i po obiedzie do ikei. Ale jestem szczęśliwa bo Leon ma już łóżeczko! A wracając całą drogę się chichrałam, bo jechałam z mężem i teściem- on jeszcze kupował komodę i ledwo się wszystko i wszyscy pomieścili w aucie, a mam malutkie. Ale się we dwóch uparli, że się wszystko zmieści i jechali tacy poskładani :-D jeszcze 2 mebelki nam zostały i pokój będzie gotowy :) tylko kiedy tego mojego Mężula zagonię żeby mi je złożył...

Ewula, czy ty sie mnie pytasz, czy ja allegro sprawdzam? Phi!:-D dzisiaj od 11 do 17 siedzialam przy komputerze i szukalam na allegro rzeczy. Az pkecy mnie bolaly`-& a ja mam takie widzimisie, ze nic mi sie tam nie spodobalo :-D chyba bede kupowac po ciuchlandach albo w sklepie... masakracja jakas:-(

Witam wieczorowa pora ....caly dzień latania wiec teraz tylko na chwilke wskakuje do was i znikam już spac ...Jutro więcej czasu będę miała to więcej popisze....
Dzis wspomnę ze bylam u lekarza na usg ...... ogladal ogladal i powiedział ze raczej synus będzie , bo widać "buly" i nie tylko :) Z dzidzia ok, serduszko pięknie bije, maly się rusza a my jesteśmy szczęśliwi :-)
No nic zmykam Dobranoc

reklama
Gratuluje wieści z wizyt.
kainkas
wracaj szybko zdrowiutka do domu. A to jakieś zapalenie pęcherza czy co?
Mnie dziś głowa rozbolała że ledwo dychałam i poszłam spać, teraz lepiej tylko co ja będę w nocy robić jak sie wyspałam.

Koreczek
tu niemalże identyczny kombinezon jak jagny - allegro z pierwszej strony Cieplutki kombinezon 0-3 rozm. 56 (3695812266) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Do góry